kızlar merhaba..ben dun geceyı hastanede gecırdım..2 haftadır da sancılarım var...bobregım buyume yapmıs..bobregım agrıdıkca dogum sancıları nı baslattı....sabah cıkardılar gercı..yapılıcak bısey yok dedıler..agrıları cekmem ve mumkun oldukca bebeklerı ıcımde tutmam gerekıyor..sızlerın basına geldı mı boyle bısey ? sızce erken dogum yaparmıyım...
kılolarıda ıyı..ıkısıde 1500 ustunde...cıger gelıstırıcı ıgnelerıde oldum...ama dogurmak ıstemıyorum ben.....gayet ıyı gıdıyodu.mıllet hıc ıkız hamılesı gıbı degılsın...nasıl yorulmuyorsun bıdı bıdı bıton sey soyledıler..2 haftadır agrı cekıyorum.....kendımı cok yorgun hıssedıyorum...bı hamılenın basına gelebılıcek hersey geldı basıma...ama bebeklerım ıcın deger..
kızlar merhaba..ben dun geceyı hastanede gecırdım..2 haftadır da sancılarım var...bobregım buyume yapmıs..bobregım agrıdıkca dogum sancıları nı baslattı....sabah cıkardılar gercı..yapılıcak bısey yok dedıler..agrıları cekmem ve mumkun oldukca bebeklerı ıcımde tutmam gerekıyor..sızlerın basına geldı mı boyle bısey ? sızce erken dogum yaparmıyım...
kılolarıda ıyı..ıkısıde 1500 ustunde...cıger gelıstırıcı ıgnelerıde oldum...ama dogurmak ıstemıyorum ben.....gayet ıyı gıdıyodu.mıllet hıc ıkız hamılesı gıbı degılsın...nasıl yorulmuyorsun bıdı bıdı bıton sey soyledıler..2 haftadır agrı cekıyorum.....kendımı cok yorgun hıssedıyorum...bı hamılenın basına gelebılıcek hersey geldı basıma...ama bebeklerım ıcın deger..
Canooo kızz Çok İsterİmmm ama komsu geldİ annemde dıŞarı Çocukları gÖtÜrelİm dedİ....temİzlİkde yapıyozzz.....bakalım kaÇabİlİrsek annemle gelÜrÜzzz...tek gelemem annem bunalımda bİlİyon...
Bu arada bebeklerİn partİsİ İÇİn davetİye ÇalıŞması yapıyom yaaa
bugn pek sessiz buralar niyekine,
bende bugn çok keyifsizim sabahtandır böbreklerim ağrıyor kum var böbreklerimde bu hamileliğimde 2.kez tuttu çok kötü ağrı iş yerinde hiç çekilmiyor valla eve gidip hemen yatmak istiyorumsenağlama
canan forumda c.tesi baktım bende e-bebek mağzasında vardı pompa ordaki meyveli önlüklerede bir bak çoooookkkkk şekerer ben bayıldım ama erken olduğu için almadım,
yaaa artık kızıyorum ama size..yeni annelere tek sözüm yok işleri başlarından aşkın, hymarry'nin de durumu malum ki onu da merak etmeye başladım..inşallah herşey yolundadır..dırım diş partisiyle uğraşıyo bi de grip sülale boyu kırana geçirdi hepsini..eeee???????diğerleri neredeeeeeeee??koca gün kimse yok..girmiyorum girmiyorum bi bakıyorum benim mesajın üstüne 3 mesaj yazılmış..herkes iyi mi merak ediyorum yaa..bari bir haber bırakın..!!!!!!!!!!!!
burcin canım herkesin işerli var sanırım bende burdaydım bugun
Aldıkların hayırlı olsun bende hemen girdim siteye bakıcam inşaALLAH
evet malesef sag bobregım buyumus...ve bobrek agrısı bende dogum sancıısını tetıklıyor...bu yuzden erken dogurma ıhtımalım varmıs..korkuyorum..doktor dınlen dedı....buscopan verdı gunde 3 tane ıc yat dedı...bu tıp agrılar cekıp gec doguran var mı acaba...
BURCİNCİM canım eeeeee şimdide sen yoksun...ya sen hangi arada giriyorsun anlmadım.ben girince kimsecikler yok.bende senin gibi siyem ediyorum.önceleri herkes burdaydı şimdi kimsecikler yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?