Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar merhaba..ben dun geceyı hastanede gecırdım..2 haftadır da sancılarım var...bobregım buyume yapmıs..bobregım agrıdıkca dogum sancıları nı baslattı....sabah cıkardılar gercı..yapılıcak bısey yok dedıler..agrıları cekmem ve mumkun oldukca bebeklerı ıcımde tutmam gerekıyor..sızlerın basına geldı mı boyle bısey ? sızce erken dogum yaparmıyım...

CADIARZUCADIARZUcanımmm çok geçmiş olsun üzüldüm senin adına ben ilk defa duydum bu tarz bi sorun daha önce yazan olmamıştı sanırım doktorunu dinlemekten başka çaren yok ama canım30. haftan bitmiş 31 e başlayacaksın bebekkerşn doğsada sağlıkla yaşarlar morelini bozma sadece hemen eve götüremeyebilirsin . rabbim sana bağışlasın çocuklarınııııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kılolarıda ıyı..ıkısıde 1500 ustunde...cıger gelıstırıcı ıgnelerıde oldum...ama dogurmak ıstemıyorum ben.....gayet ıyı gıdıyodu.mıllet hıc ıkız hamılesı gıbı degılsın...nasıl yorulmuyorsun bıdı bıdı bıton sey soyledıler..2 haftadır agrı cekıyorum.....kendımı cok yorgun hıssedıyorum...bı hamılenın basına gelebılıcek hersey geldı basıma...ama bebeklerım ıcın deger..

canımmm sen nazarlaramı geldinnnn ya çok anlatmayın kızlar bebeklerinizi kendinizi felan artık insanlar iyi değil dost sandıklarımız başımıza bi şey gelsede sevinseler diye bekliyolar artık dost kalmadı üstünüzde nazar boncuğu tutun. annem teyzeme gitnişti dedikodumu yapmışlar orda ben tüp bebek yapmışımda gizliyomuşum annemde olurmu öyle saçma şey demiş tüp bebek yapsa neden saklasın bu ayıpmı demiş her harikarda ikisiin çocuğu demiş ay çok sinirlendim bunu söyleyen teyzem olsa kadın derim bide eniştem söylemiş ulen sanamı düşer böyle soru sormak ay cahillikmşdir nedir anlamadım yawww en yakınım bile başıma kötü bişey gelsinde seviniyim istiyo sanırım araba alıncada böyle mevzular oldu durumumuz şöyle imiş böyle imiş insanlar resmen kötü olalım istiyo yaaa

canım sen bolca dinlen bebişlerin sağlıkla gelecek allahın izni ile yat dinlen magnezyum felan ihmal etme doktorun başka ilaçlar verdiyse kullan ve bolca beslen bebeğe yarralı olan yiyeceklerden ye onlarda hızlıca kilo alsınlar

kızlarrr ben forum istanbula gidiyorummm ordan süt sağma makineisni alacağımmm öpüyorum hepinizi kız dirim kaç gelse tatlı ısmarlayayım sana:) bende dostmuyum düşmanmı belli değil sen kilo kilo diyosun ben tatlı diyorummmm

Canooo kızz Çok ısterımmm ama komsu geldı annemde dıŞarı Çocukları gÖtÜrelım dedı....temızlıkde yapıyozzz.....bakalım kaÇabılırsek annemle gelÜrÜzzz...tek gelemem annem bunalımda bılıyon...

Bu arada bebeklerın partısı ıÇın davetıye ÇalıŞması yapıyom yaaa

bugn pek sessiz buralar niyekine,
bende bugn çok keyifsizim sabahtandır böbreklerim ağrıyor kum var böbreklerimde bu hamileliğimde 2.kez tuttu çok kötü ağrı iş yerinde hiç çekilmiyor valla eve gidip hemen yatmak istiyorumsenağlama

canan forumda c.tesi baktım bende e-bebek mağzasında vardı pompa ordaki meyveli önlüklerede bir bak çoooookkkkk şekerer ben bayıldım ama erken olduğu için almadım,

CAnım cok geçmiş olsun...
Benim 16. haftalarda oldu böbregimde agrıdan yatamıyodum bile doktora gittim olur dedi hatta 1 cm büyüme var dedi banada ama erken dogum vs gibi bişi demedi bebekler o tarafa orayı büyütüyor dedi..
Sen kafana takma o yüzden erken dogum olmaz inş...

canım nasıl böbrek ağrısı sancını başlattı anlayamadım ben bu durumu :uhm: ya da emin misin böyle olduğuna doktorun mu söyledi?benim de sağ tarafımda hep daha çok ağrım var mesela doktorum baktı sağdaki böbreğimin soldakine göre azıcık daha büyük olduğunu söyledi..taş kum vs var mı diye tahlil istedi çok şükür tek bi sorun bile çıkmadı..o zaman hamileliğin en çok zarar verdiği organlardan biri de böbreklerdir demişti bana ama bunun doğumla ya da sancı başlatmayla nasıl bir alakası var anlayamadım..bence sen içini ferah tut ve takılma böyle şeylere..zaman zaman hepimizin ağrısı sancısı oluyor bu haftalarda normal bunlar 28. haftanı geçmişsin bak 29u bitirmek üzeresin,çok şükür kiloları da iyi hatta haftalarına göre fazla fazla iyi..benimkiler geçen hafta bugün 1500-1600 dü ki aramızda iki hafta var senle..belki rahim boyunda ufacık bir kısalma olmuştur o yüzden sancın olmuştur ya da başka bişey ama sakın erken mi doğurucam falan diye bozma moralini biliyosun bize en zararlı şey STRES!!olmayacak şeyleri çağırma canını sıkıp emi tatlım?
hadi kal sağlıcakla..

bak o partiyle ilgili herşeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenmek ve fotoğraflarını görmek istiyorum tamam mı?çok merak ediyorum ve bu diş partisi nedir nasıl yapılır napılır hiiiiiiççç bilmiyorum..artık öğrenicem senden bak ona göre..anlaştık mı??

canım çok geçmiş olsun taş-kum ağrısı çok kötü oluyormuş öyle duymuştum..teyzem "3 çocuk daha doğururdum bu acıya dayanıcama" demişti..sen düşün yani..ayaklarını çok sıcak tut..böbreklerini de tabi..ama ultrasonla bi baktırsaydın acaba böbreklerin nerede :sm_cool: ne alaka diceksin belki ama doktor benim böbreklerim göğsümün altına doğru bi yerlerde bulabilmişti..ittirmiş bebişler yer açmak için kendilerine düşün yani hihoyyyt ama sıcak tutmayı ihmal etme sakın tamam mı canım?

bu arada meyveli önlükleeeeerrrrrrrrr..4 tane aldım ben ve kalanlarını da alasım var..önceleri çıkıp gidebiliyodum e-bebek'e artık her hafta yeni bişiler görüp alıyorum netten..hatta bu hafta hamile yastığı diye bişey aldım yeni çıkarmışlar..tek parça hem bacak arana alıp aynı zamanda göbeğini destekleyerek yatabiliyosun..uzuuunnn bişey..doğumdan sonra da ideal emzirme yastığı olacak..içi de elyaf değil strafor,hiç terletmiyor..hepinize tavsiye ederimmm kızlaaarrr..

yaaa artık kızıyorum ama size..yeni annelere tek sözüm yok işleri başlarından aşkın, hymarry'nin de durumu malum ki onu da merak etmeye başladım..inşallah herşey yolundadır..dırım diş partisiyle uğraşıyo bi de grip sülale boyu kırana geçirdi hepsini..eeee???????diğerleri neredeeeeeeee??koca gün kimse yok..girmiyorum girmiyorum bi bakıyorum benim mesajın üstüne 3 mesaj yazılmış..herkes iyi mi merak ediyorum yaa..bari bir haber bırakın..!!!!!!!!!!!!

durmadan böyle yazıyor aşağıda:
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
burcinn

bi ben bi de bi misafir..kimse o da artık..!!!!!!

burcin canım herkesin işerli var sanırım bende burdaydım bugun
Aldıkların hayırlı olsun bende hemen girdim siteye bakıcam inşaALLAH

evet malesef sag bobregım buyumus...ve bobrek agrısı bende dogum sancıısını tetıklıyor...bu yuzden erken dogurma ıhtımalım varmıs..korkuyorum..doktor dınlen dedı....buscopan verdı gunde 3 tane ıc yat dedı...bu tıp agrılar cekıp gec doguran var mı acaba...

BURCıNCıM canım eeeeee şimdide sen yoksun...ya sen hangi arada giriyorsun anlmadım.ben girince kimsecikler yok.bende senin gibi siyem ediyorum.önceleri herkes burdaydı şimdi kimsecikler yok.

burcin canım herkesin işerli var sanırım bende burdaydım bugun
Aldıkların hayırlı olsun bende hemen girdim siteye bakıcam inşaALLAH

sağol kuzum..inşallah sağlıkla kullansın eskitsin bebeklerimiz aldıklarımızı..
bak bakalım sen de..kesin bişeyler beğenirsin :)))

aman canım eğer öyleyse durum çok dikkat et..bak ben kıpırdamadan yatıyorum valla korkudan..zaten hava soğuk, grip salgını falan derken çıkmamak daha doğru..annem geliyor yardıma sağolsun gelebildiğince..sen de çok dikkat et..

BURCİNCİM canım eeeeee şimdide sen yoksun...ya sen hangi arada giriyorsun anlmadım.ben girince kimsecikler yok.bende senin gibi siyem ediyorum.önceleri herkes burdaydı şimdi kimsecikler yok.

ayy bi denk gelemedik desene :))
ben burdayken baktım kimse yok, geçmişi de oku oku ezberledim artık çıkıyım azıcık başka başlıklara bakıyım dedim o ara sen gelmişin :))

kızlar merhaba bu aralar pek kimse olmuyo herkesin işleri var sanırım öptüm hepinizi kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…