Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

burcin gülümmm geldim yettim garııı ben temizlik yaptım davetiye ile uğraştım
sağolsun eski çırağım(işyerinde böle derdim çok sevdiğim kardeşim)oğluşum ömerin adası
freehand vs.programlar kullanıyor çok güsel bir davetiye yaptı ama saattlerce tlf konuşup hallettik

işte haftaya gidip tül alacağız süsleri alacağız.....
ayyyy çok şıkçıkıdım bişiler yapıyoruz

kocişte bana pullu tayt getirdi ama göbüşüm varr üzerine şifon kollu buluzum varr
gece kıyafeti gibi olacak ama olsun....doğumgünümüzü çok sade aile arasında yapacağız o yüzden bölee olsun didik....gerçi bu muhitin kadınları böle alışkın değil ....çokkk dedikodum olacakk çokkkk hehehe

dirimcim sen ciğer geliştirici iğne vurulmuşmuydun şekerini tetikleyip yüksetmişmiiydi?

olmamııı aplammm oldummmm
ama şekerimii felan çıkarmadı öle bişeyde yaptığını senden duydum
ben hastanede yatarken bi kadın vardı insilün oluyordu o bile 8 doz olmuş bebeğinin suyu olmadığından erken doğurma riski vardı bişeycik olmadı ona

dirimcim sen ciğer geliştirici iğne vurulmuşmuydun şekerini tetikleyip yüksetmişmiiydi?

ben görmüşken söliyim bildiklerimi canım..
şekeri bilmiyorum ama doktorum bana o iğnede saf kortizon var dedi..şişirme ihtimali kuvvetli yani..onun dışında var mı bi yan etkisi bilmiyorum çünkü olmadım ben çok şükür gerek olmadı..bakalım zaman ne gösterecek..??

selam kızlarr,

beni merak etmişsiniz,etmişsin burçinim,kız ben hamileyken sen nerdeydin bu kadar aktif değildin,şimdi topiğin müdavimi olmuşun canım benim,yalnız kimliği belirsiz misafirlerle takılmışın yazıkkopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

biz iyiyiz hamdolsun kızlar,
birkça gün hale annemde olduğu için rahat giriyordum,tek çocuk bakmak hasta bir çocuk bile olsa evcilik kadar kolay Allahın izniyle,iki günden beri Haleyi de istedim,annem Haleyi de getirdi,ikisi birden,bir de koca bebeğim ev malum,
geçmişi okuyamadımisadece son bir iki sayfa,,

dırımcım tatlı telaştasın maşallah,
biz sizin bu aylarınızda uzun yola 1 haftalık tatile çıkıcaz,nasıl olcak dersin kuşum bu işkafamçokkarıştı

herkese selamlar..Şeniz

ooohhhhhh sefan olsun canım..bırak kıskansınlar da yapsınlar dedikodunu :)))
nazar çıkar..günahını alırlar fena mı hihoyyyt
giyin süslen püslen keyfini çıkar..sonra da herşeyi tek tek anlat banaaaa..çok heycanlandımmmmm ben bile yahu :))) oohoooo benimkiler daha doğcak da büyüycek de diş partisi yapıcaz ayy düşünmesi bile yordu beni yahu :))

hoşgeldin cnm merak ettim ama dk.çok az diye arayamadım

kuşum bizim bu aylarımızda nasıl olacaksınız valla benimkiler haşarı ben tekbaşıma çıkmayı göze alamam ....gözünü korkutmayım ama senin kıslar uysalsa sorun yok...
birde otelde felan kalacaksanız nasıl halledeceksin ek gıda işini?
yani zorlanmazmısın kuşum....ay ne bilem cnm yaa iyi desem değil kötü gitme desem değill...en zoru şu olur sıralarsa bizimkiler gibi arabalarında yatmak istemezler....koltukta tek tutman zor olur vs.

ayy beni o zamanlar hatırlamıyo musun??
hüngür şangır bişidim ayol..az geliyodum ama her gelişim bi olaydı..anca şu aşağıda 30u görünce rahatladım valla..şimdi ilk hedefim 34 sonra Allah ne verdiyse :))))

aman aman iyi olun da tatile de gidersiniz gezmeye de Allah'ın izniyle..ben bile ramazan arifesi bi istanbul yapmak istiyorum bebeklerle hem de bu beceriksiz halimle :)))
sen ohoooo caprice de gidersin başka yere de..kız didim ne kadarcık yol sana koymaz..
gaz servisi nasıl ama..yürüüüü beee kim tutar seniiiii, kesseler acımaaazzzzz :))))))

hımmm çok mu gaz verdim yani ben şimdi :uhm:
:1ninca:

iyi akşamlar kızlar ben geldimmm..Nasılsınızzz

hoşgeldin kuzum benimmmm

valla cnm böle şeyler olmasa sıkılırım ben yaa .....heycan veriyo böyle şeyler bana

hee bak paşalarıda süsleyecem beyaz gömlek kırmızı popyon aldım
lcw dan askı aldım renkli onlarıda süsleyeceğim yaniii

kızlar bi sürü sitem ettim size ama annemle babam geldi..
bugün yalnızdım da..azıcık ilgileniyim onlarla ayıp olmasın şimdi..onlar gider gitmez gelicem tamam mı??
muuccccccckkkkssssss :*********

ayyyyyyyy daha da iştahlandım bak şimdi yaw..
ne yakışıklı olur onlar şimdi yaa...Allahhhhhh nazarlardan korusun inşallaaaaahhh..
sakın nazarlık takmayı unutmaaa..

:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

hımmm çok mu gaz verdim yani ben şimdi :uhm:
:1ninca:

heee azcuk öle oldu kuşimmmm

yaa aslında kimseyi demorilize etmekten hoşlanmem
zorda olsa o işi öle anlatırımki o insan bunalmasın
aslında bende öle bakıyorum bu bi kandırmaca değil
ama işin gerçeğide var hymarry git hadi çok iyi olur
demek çok zor 9 aylık yeni ayaklanmaya başlamış
üstelik fazla meraklı iki bebekle
ben kuzularım 3,5 4 aylıkken izmit kerpeye gittim
ama halamın yazlığı idi...koca bir araba ile gittik
sonra ev ortamı olduğundan yemek işinde rahattık
en önemliside bebeklerim anakucağında yatan
çocuklardı o zaman..ve halamda yardımcı idi
hymarryde yardımcı biri ile olsa belki rahat eder
ama kuzumun mustiden başka yardımıcısı yok
en azından ben öle biliyom:kedi:

kızlar bi sürü sitem ettim size ama annemle babam geldi..
bugün yalnızdım da..azıcık ilgileniyim onlarla ayıp olmasın şimdi..onlar gider gitmez gelicem tamam mı??
muuccccccckkkkssssss :*********

git cnm yaa bende gidecem yıprak dökümü başlayacak zatii

ayyyyyyyy daha da iştahlandım bak şimdi yaw..
ne yakışıklı olur onlar şimdi yaa...Allahhhhhh nazarlardan korusun inşallaaaaahhh..
sakın nazarlık takmayı unutmaaa..
takacağım cnm

hadi ağlama

benim sol tarafımda kaburgamda ara ara ağrı oluyor kızlar sizdede oluyor muydu

ay ne kadar güzel olur dırımcım ben bile heyecanlandım walla yakışıklı da oğluşlar zaten...

hheeeyyyytt beeeeeehhh:dance:
açılın uleyynnn,şimdi yola çıksam koşa koş amayısa anca ulaşırım oralara ben

ek gıda işinden şuan pek anlamıyorum malum ama sanırım bulunur oralarda bişeyler,
valla orda çayır çimene,kuma kumsala salarım diyorum,peşlerinde olurum tabi ama,varsın gezinsinler dırımım napiyim geberdim sıkıntıdan,
erken rezerv de yaptık,dönüş yok artık:dance:

hymarrycim güzel geçer inşallah..Kızlarınla ilk tatilin olacak zemuszemus

evet aynen öyle,sadece mustim var,Allah sağlık versin kocama,
yazın bir yere çıkamdaık dırımım kii,biiiizzzz:gitme:
o gazla kızlar ne durumda olur düşünmeden uygun bir aya erken rezerv yaptırdık,vazcayamayaız artık kiii,
annem bugün yine bir sürü saydı,ne salaklığım kaldı,ne başka şeyliğimkafamçokkarıştı
tam 8 aylık oluyoruz o zaman,artık nasıl olcak bakalım,
ama sabırsızlıkla bekliyorum bu bir gerçek..
hymarrycim güzel geçer inşallah..Kızlarınla ilk tatilin olacak zemuszemus
inşallah canım bneim inşallahh,
sağlıkla darısı başınıza sizinde bebeğimmm.........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…