Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

inşallah canım takma kafanı kimseye Allah yardımcın olur boşver

hymarry cnm eğer dönüşü yoksa gideceksin ve her şekilde değerlendireceksin annene bakama cnm yaa

annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorum

çektim kırmızı ojelerimiii huhuuuu

kilo vermeye karar verdim ben de,
mustimle çok ciddi olarak konuştuk ve ben kafama yatmayan bir konu olan bu işte ciddi bir hedef edindim kendime dırımım,
hedefim çok büyük,acelem yok,önümde uzun bir zaman var,kilo vereceğim.......

benimde ama çocukları bırakacak yada bakacak kimse olmadığından bişey yapamıyorum
amacım daha fazla şişmemek çocuklar yaza doğru laf söz dinlerse evde hergün bir saat yürüyüş ve diyet uygulayacağımm

kızlar ben yatıcam ayağım kalçamdan doğru müthiş ağrıyo dinleneyim biras müsaadenizle kaçtım öptm hepinizi iyi geceler....

amann evde iş bitmaz kaçıp gelseydin keşkeeeee

önce geçmiş olsun hayatım hamileleikle kum sancısı daha beter oluyodur tez zamanda iyileş
hayatım o önlüklerihiç görmedim ya önlük bakmıyorum ya hiç dikkatimide çekmedi
göğüs pompası göğüs kremi birde duvar stıckerı aldım 210 lira bayıldım geldim neyse onlarda çıktı aradan :)))
benim sol tarafımda kaburgamda ara ara ağrı oluyor kızlar sizdede oluyor muydu

ayy hep aynı dertler hayatım inan hep aynı oluyo bu tarzşeyler sıkcaz artık dişimizi:)))

kızlar ben yatıcam ayağım kalçamdan doğru müthiş ağrıyo dinleneyim biras müsaadenizle kaçtım öptm hepinizi iyi geceler....

hadi koş yat bakalım yatabilirsen ben dün 11.45 de girdim yatağa kalk geznete gir onu yap bunu yap 3 te anca uyumuşum sabahta 7 de kalktım dahada uyku hak getire artık uykusuzluktan başım ağrıyor yawww

hymarry ayy canım gidin tataile zormu olur kolaymı olur bilmem ama denemeye değer yani insan ruhunun ihtiyacı var tatile
dirimim oğlanlar çok tatlı olacaklar eminin kem gözlerden uzak olsunlar buna bana fikir oldu bende kızla oğlana beyazlı kırmızılı takım yaparım ramazan bayramına
kız sen ne kokoşsun yawww pullu taytlar felannnn yerim senin göbüşüüüüü

doğumdan sonra kilo vermeyi bende düşünmüyorum kızlar çatır çatır çatladım ya karnımı kaşı kaşı kanatıcam vallaha dehşet çatladım morleim çok bozuluyoooosenağlama

günaydın herkeze kızlar,

rose cnm kızların hayırlı olsun,benimde ikisi kız allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin

sagoalsın canım seninkilerde hayırlı olsun inşallah amin inşallah hepimiz hayırlısıyla saglıklı sıhatlı kucagımıza alırız bebeklerimizi

geçmiş olsun canım

ayyy bende 32 haftamı bitirdim yawwww 33 e girdimmmmmm ay ne çabuk bitti bu hamileleik yawww ben hiç bişi anlamadım acuk geri sarsakkkkk

canoooo çatlaa bacımmm bişi olmazz

burcin cnm çocuklar uyudu ben kaçarrr

yarın yoğunum şimdidennn

Anlayışsızlık seni gülmekten alıkoysada

Ve hatta herşey hiçbir şey olsada

Yeni yılda herşeye yeniden başlamaktan vazgeçme

Gelecek güzel sürprizlerle dolu olabilir mutlu yıllar cnm arkadaşlarım

bilzer iyiyiz burcin sende ne var neyokkk

ben de iyiyim azıcık burnum tıkalı gibi ve boğazım ağrıyo gibi..sıcak bişiler içtim..annem de çorba yaptı sağolsun..bir de ılık duş aldım..rahatladım şimdi iyi gibiyim..inşallah grip falan olmam..

ayyy bende 32 haftamı bitirdim yawwww 33 e girdimmmmmm ay ne çabuk bitti bu hamileleik yawww ben hiç bişi anlamadım acuk geri sarsakkkkk

ben de 31+0 odum kız,32ye girdim yanii..şaka gibi..çok şükür sağlıkla geçiyo şimdi..inşallah böyle devam eder ve bebeklerimşz sağlıkla, vakitlice gelirler..

dırım hoşçakal canım..senin de yeni yılın kutlu olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…