evet aynen öyle,sadece mustim var,Allah sağlık versin kocama,
yazın bir yere çıkamdaık dırımım kii,biiiizzzz:gitme:
o gazla kızlar ne durumda olur düşünmeden uygun bir aya erken rezerv yaptırdık,vazcayamayaız artık kiii,
annem bugün yine bir sürü saydı,ne salaklığım kaldı,ne başka şeyliğimkafamçokkarıştı
tam 8 aylık oluyoruz o zaman,artık nasıl olcak bakalım,
ama sabırsızlıkla bekliyorum bu bir gerçek..
inşallah canım bneim inşallahh,
sağlıkla darısı başınıza sizinde bebeğimmm.........
hymarry cnm eğer dönüşü yoksa gideceksin ve her şekilde değerlendireceksin annene bakama cnm yaa
annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorum
çektim kırmızı ojelerimiii huhuuuu
kilo vermeye karar verdim ben de,
mustimle çok ciddi olarak konuştuk ve ben kafama yatmayan bir konu olan bu işte ciddi bir hedef edindim kendime dırımım,
hedefim çok büyük,acelem yok,önümde uzun bir zaman var,kilo vereceğim.......
amann evde iş bitmaz kaçıp gelseydin keşkeeeeeCanooo kızz Çok İsterİmmm ama komsu geldİ annemde dıŞarı Çocukları gÖtÜrelİm dedİ....temİzlİkde yapıyozzz.....bakalım kaÇabİlİrsek annemle gelÜrÜzzz...tek gelemem annem bunalımda bİlİyon...
Bu arada bebeklerİn partİsİ İÇİn davetİye ÇalıŞması yapıyom yaaa
önce geçmiş olsun hayatım hamileleikle kum sancısı daha beter oluyodur tez zamanda iyileşbugn pek sessiz buralar niyekine,
bende bugn çok keyifsizim sabahtandır böbreklerim ağrıyor kum var böbreklerimde bu hamileliğimde 2.kez tuttu çok kötü ağrı iş yerinde hiç çekilmiyor valla eve gidip hemen yatmak istiyorumsenağlama
canan forumda c.tesi baktım bende e-bebek mağzasında vardı pompa ordaki meyveli önlüklerede bir bak çoooookkkkk şekerer ben bayıldım ama erken olduğu için almadım,
benim sol tarafımda kaburgamda ara ara ağrı oluyor kızlar sizdede oluyor muydu
kızlar ben yatıcam ayağım kalçamdan doğru müthiş ağrıyo dinleneyim biras müsaadenizle kaçtım öptm hepinizi iyi geceler....
günaydın herkeze kızlar,
rose cnm kızların hayırlı olsun,benimde ikisi kız allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
kızlar merhaba..ben dun geceyı hastanede gecırdım..2 haftadır da sancılarım var...bobregım buyume yapmıs..bobregım agrıdıkca dogum sancıları nı baslattı....sabah cıkardılar gercı..yapılıcak bısey yok dedıler..agrıları cekmem ve mumkun oldukca bebeklerı ıcımde tutmam gerekıyor..sızlerın basına geldı mı boyle bısey ? sızce erken dogum yaparmıyım...
kızlar ben yatıcam ayağım kalçamdan doğru müthiş ağrıyo dinleneyim biras müsaadenizle kaçtım öptm hepinizi iyi geceler....
bilzer iyiyiz burcin sende ne var neyokkk
ayyy bende 32 haftamı bitirdim yawwww 33 e girdimmmmmm ay ne çabuk bitti bu hamileleik yawww ben hiç bişi anlamadım acuk geri sarsakkkkk
dırım kaçar iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?