Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

boşver hymarycim evde de sen bakmıyomusun bebişlerine en azından dediğin gibi orada daha da artıların var salarsın çayır çimen börtü böcek ohhhh

herkese sağlıklı ...huzurlu...... maddi manevi rahat.....mutlu .....seneler arkadaşlar.....
tabi doğmuş.......doğacak olan......tüm bebelerede mutlu sağlıklı seneler.........

dün bebelerimi gördüm büyümüşler
oğluşum 950 minik kızım 850 gram olmuş doktor amca herşey güzel dedi..oğluşum şimdiden kızımı baskılıyo yahu kızım hep daha minik kalıyo ama sağlıklılar ya varsın böyle olsun..
şekerimde diyetle düzene girmiş ..ama az kilo alıyosun zayıf gördüm seni dedi.....halbuki yiyiyorum ama kilo yapan herşey yasak yahu hamur işi tatlı ben nasıl kilo alıyım ki..

neyse dün şekerin düzene girmiş diyince çıkınca bi güzel diyetimi bozdummmmm hamurları götürdüm gözüm açıldı yaaaaaa mıy mıy mıy yok sebze yok esmer ekmek ne varsa kilo yapıcı şeylerde var kızlar......

canım çok geçmiş olsun taş-kum ağrısı çok kötü oluyormuş öyle duymuştum..teyzem "3 çocuk daha doğururdum bu acıya dayanıcama" demişti..sen düşün yani..ayaklarını çok sıcak tut..böbreklerini de tabi..ama ultrasonla bi baktırsaydın acaba böbreklerin nerede :sm_cool: ne alaka diceksin belki ama doktor benim böbreklerim göğsümün altına doğru bi yerlerde bulabilmişti..ittirmiş bebişler yer açmak için kendilerine düşün yani hihoyyyt ama sıcak tutmayı ihmal etme sakın tamam mı canım?

bu arada meyveli önlükleeeeerrrrrrrrr..4 tane aldım ben ve kalanlarını da alasım var..önceleri çıkıp gidebiliyodum e-bebek'e artık her hafta yeni bişiler görüp alıyorum netten..hatta bu hafta hamile yastığı diye bişey aldım yeni çıkarmışlar..tek parça hem bacak arana alıp aynı zamanda göbeğini destekleyerek yatabiliyosun..uzuuunnn bişey..doğumdan sonra da ideal emzirme yastığı olacak..içi de elyaf değil strafor,hiç terletmiyor..hepinize tavsiye ederimmm kızlaaarrr..
[/QUOTE]

sağol cnm vallahi bir allah bilir bir ben bu ağrıları çok zor allah kimsenin başına vermesin,aslında doğru söylüyorsun ben eve gelir gelmez çorapları atıyorum ayağımdan (

bende alacağım bayıldım önlüklere,,,

önce geçmiş olsun hayatım hamileleikle kum sancısı daha beter oluyodur tez zamanda iyileş
hayatım o önlüklerihiç görmedim ya önlük bakmıyorum ya hiç dikkatimide çekmedi
göğüs pompası göğüs kremi birde duvar stıckerı aldım 210 lira bayıldım geldim neyse onlarda çıktı aradan :)))

sağol canım,güle güle kullan şekerim aldıklarını,,

bende e bebekte park yatak bakıcam crespo marka park yataklar 89.90 mış 10 ocağa kadar kampanyalı gidip bi bakıcaz güzelse iki tane alırım artık...park yatak almayan bacılar e bebek sitesine bi bakın oradada gösteriyo.....haber veriyim dedim..

aman maşallah nazar değmesin diyelim kuzulara,bende salı göreceğim bakalım benimkileri,
bu şeker olayının yediklerimizlemi alakası var neler tetikliyor mesela fikrin varmı dr bahsettimi hiç zuzucğm,ben mesela şeker alama özürlüyüm,çayda falan şeker almam beyaz ekmek yemem,tatlı çikolata hiç işim olmaz acaba bende çokmu şekersizim ne kaydirigubbakcemile3

kim kum döküyo ya..göremedim ama çok geçmiş olsun canım benimmm..ağrının beter olduğunu duymuştum acil şifalar..

bende fazla şeker tatlı seviyorum yaaa

gerçi dr dediki sonuçta aslında şekerin olması yediklerinle içtiklerinle bağlantılı değil yani varsa çıkacak bi şekilde dedi hormonlarımıza bağlı olarak ama şekerin düzenlenmesinde yiyeceklerimize dikkat etmek etkili olabilir dedi..benim oldu mesela işte hamur işi tatlıdanbeyaz pirinçten uzak durdum bide mesela meyva mı yiyeceksin kana şeker hemen karışmasın diye yanına süt veya yoğurt tüketiyorum gibi..ama fazla yüksekse diyette işe yaramıyo yada şekere çok dirençli bi vücut tipindeysen mesela.. yengem bi süre insülün kullandı benim ...gerçi ikiz gebelerin şekeri biraz daha genelde yüksek oluyomuş...diyetisyenim ekmek tüketmeden olmaz dedi ayrıca ama genelde kepek hariç esmer ekmekten bahsetti

günaydıııın kızlaar....... nasılsınız..... geçmişi okudum herkes iyi sanırım...... alainacım rahatsızmış.... geçmiş olsun canımmm.sıkma canını inşallah bişey olmayacak........ bol su iç ve dinlen bence..........

hymarryyyyyy kız ne çabuk ektin beni kııız...... hani beraber rezervasyon yaptırcaktık....hani bu yaz tatile beraber çıkcaktık kızzz...................

CADIARZUCADIARZU sağol şekerim verdiğin bilgiler için,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…