zuzucum benimde aynısı valla şimdiden oğlan kızımın canını çıkarıyor dedim oğlan yukarıda oh dört köşe kızımı aşağıda sıkıştırmış aynen :)))
selam kızlar nabersiniz hepinize mutlu nice seneler bebelerinizle kocişlerinizle huzur dolu bi yıl olsun inşallah dün gece göğüs masajı olayını yapim dedim göğüslerimden sıcı geldi az miktarda sıkınca tırstım tabii sonra gecenin bi saati hemen girdim netten baktım olabilir ama kurcalanmayın diyodu sizlerdede oldumu bu dönemlerde
selam kızlar nabersiniz hepinize mutlu nice seneler bebelerinizle kocişlerinizle huzur dolu bi yıl olsun inşallah dün gece göğüs masajı olayını yapim dedim göğüslerimden sıcı geldi az miktarda sıkınca tırstım tabii sonra gecenin bi saati hemen girdim netten baktım olabilir ama kurcalanmayın diyodu sizlerdede oldumu bu dönemlerde
zuzucum benimde aynısı valla şimdiden oğlan kızımın canını çıkarıyor dedim oğlan yukarıda oh dört köşe kızımı aşağıda sıkıştırmış aynen :)))
yaramaz oğluşlar:)))))))))))))
Arkadaşlar, herkese gönlünce geçeceği mutlu bir yeni yıl diliyorum, bebişleriniz ve kocişlerinizle beraber
canım iyi dilerklerin için çok saol.rabbim sağlık ve huzur nasip etsin,yavrularımızla cümlemize:Saruboceq:.canım daha önce bu konu hakkında yazışmalar olmuştu burada,bende dr.aldığım bilgilere göre,hamilelik dönemimde göğüslere krem sürün fakat masaj yapmayın demişti.bende bu bilgiyi paylaştım ama arkadaşlar çok saçma demişlerdi.benim bilgim böyle canım,krem sürmek iyi ama masaj yapmak iyi değilmiş.
ben bu resmi görmemiştim.çooooooook güzelmiş.
Şu sıvı konusu açılmışken...
Dr.um ikiz bebek olduğu için göğüs uçlarına bol bol kremle masaj yapmamı söyledi.Acıyacak ama doğumdan sonra göğüslerin hiç dinlenemeyecek biri bitince diğeri başlayacak daha çok acıyacak o zaman dedi.Ara ara yapmaya çalışıyorum ben ama çok gıcık oluyorum yaaaa.Dr.uma da söyledim.Yapman lazım dedi kuvvetlenmesi için.Bi de eşime diyo ki sende yardım et. kaydirigubbakcemile3 İlişki haricinde normal zamanda işte :kedi: yapılınca uyuz oluyorum ben dayak atasım geliyor bu durumda olan var mı yaaa :kedi:
Ayrıca dr.unuz söylemediyse ben söylemiş olayım da bebişlerimiz aç kalmasın masaj yapın kızlar.Kremi unutmayın.Yara çatlak vs oluyormuş o zaman sütümüz olsa bile acıdan emziremezmişiz bebişlerimizi :ecrin_bebek:
ya kızlar geçen gün tv de bir dr.vardı.hamilelikte çatlaklardan bahsediyordu.göğüs uçlarına krem sürün fakat masaj yapmadan diyordu.(göğüs ucu kadındaki cinsel türtüleri tetiklerrmiş ve rahimde kasılmalara sebep olurmuş) ama arkadaşında dr.masaj yap demiş benim kafam karıştı:uhm::uhm:
Ayrıntıyı atlamış olabilirsin belki cnm.Bana bi arkadaş sakın göğüs ucunla oynama o sıvı akmasın erken doğuma sebep olur dedi.Bende gittiğim zaman dr.uma sordum.O nasıl saçmalık öyle dedi.Adama da rezil oldum zaten kaydirigubbakcemile3
Sadece bazı bayanlarda progesteronda sorun olduğu için daha fazla akıntı olurmuş.Onunda çaresi varmış mı ne.
Göğüs ucu cinsel dürtüleri tetikler evet bunu bilmeyen yoktur sanırım.Ama dediğim gibi ben normal zamanda yaptığım zaman (ki çok nadirdir kendim yapmam bile) çok tuhaf birşeyler oluyor dr.uma da tarif etmeye çalıştım kızara bozara.Ama gıcık olduğum türden zevk mevk yok ortada kaydirigubbakcemile3
Evet aynen o kasılma birlikte olunduğu zamanda oluyor zaten hemde göğüs ucunun etkisinden daha fazla yasaksa o yasak o zaman kaydirigubbakcemile3 :kedi:
kızlar doktor kağan kocatepe nin sitesinde.... 29. haftada okudum..... göğüslere masaj yapılmaz diyor.... kasılmalara neden olurmuş....... okuyun isterseniz...... gebelik.org... 29 haftada sarı satırlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?