Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

zuzucum benimde aynısı valla şimdiden oğlan kızımın canını çıkarıyor dedim oğlan yukarıda oh dört köşe kızımı aşağıda sıkıştırmış aynen :)))

selam kızlar nabersiniz hepinize mutlu nice seneler bebelerinizle kocişlerinizle huzur dolu bi yıl olsun inşallah dün gece göğüs masajı olayını yapim dedim göğüslerimden sıcı geldi az miktarda sıkınca tırstım tabii sonra gecenin bi saati hemen girdim netten baktım olabilir ama kurcalanmayın diyodu sizlerdede oldumu bu dönemlerde

Arkadaşlar, herkese gönlünce geçeceği mutlu bir yeni yıl diliyorum, bebişleriniz ve kocişlerinizle beraber

Ay şimdiden başlanıyormuymuş yeni duydum, bu haftalarda göğüsten sarımsı sıvı gelmesi normal diye okudum ben de

canım iyi dilerklerin için çok saol.rabbim sağlık ve huzur nasip etsin,yavrularımızla cümlemize:Saruboceq:.canım daha önce bu konu hakkında yazışmalar olmuştu burada,bende dr.aldığım bilgilere göre,hamilelik dönemimde göğüslere krem sürün fakat masaj yapmayın demişti.bende bu bilgiyi paylaştım ama arkadaşlar çok saçma demişlerdi.benim bilgim böyle canım,krem sürmek iyi ama masaj yapmak iyi değilmiş.

valla yapınki masaj göğüsler alışsın bide çatlamasın diolar bende yaptım öyle oldu işte o yüzden artık dokunmicam bile

yani demekki iyi olmayabiliyomuş artvinlicim cünkü sıvı geldiyse uyarmayın göğüs uçlarınızı diyo şakır şakır akmaya başlarmış bide düşünsene bebeklerimin mamaları yapmayın valla

zuzucum benimde aynısı valla şimdiden oğlan kızımın canını çıkarıyor dedim oğlan yukarıda oh dört köşe kızımı aşağıda sıkıştırmış aynen :)))

yaramaz oğluşlar:)))))))))))))

ayy benim de tam tersi cadı kızım üstte zavvallı oğluşumu eziyo..en baştan beri oğluşum daha ufak..şimdi de sabit 100 gr araları..

yapma yapma..göğüsleri kurcalamak, uyarmak istemeyeceğimiz biçimde sonuçlanabiliyor malesef..
o normal olan kendiliğinden sıvı gelmesi..
sen de zaten korkmuşsun, dediğin gibi sakın kurcalama bi daha..

Arkadaşlar, herkese gönlünce geçeceği mutlu bir yeni yıl diliyorum, bebişleriniz ve kocişlerinizle beraber

inşallah canım..hepimizin yılı güzel geçsin inşallah..

kim kızdı sana bilemiyorum öyle bir yazışma hiç görmedim canım ama kesinlikle haklısın..göğüsleri uyarmak doğumu başlatabilen bişey sonuçta..dikkat etmek lazım..

ben bu resmi görmemiştim.çooooooook güzelmiş.

burcincim canım mesajları azimle buldum.göğüs masajıyla ilgili.

nasılsınız kızlarrrr bugün ve bu gece buralarda kimse olmayacak sanırımmmm herkes sevdikleri ile girecek yılbaşına herkese güzel ve mutlu bir yıl diliyorummmm
kimse yılın ilk çocuğunu ben yapcem diye doğurmaya kalkmasınnnn ben sıramı kimselere vermemmmmmm

kız artvinli canım ya nasılda uğraşmış bulmuş onları yok yok kızlar yapmayın masaj filan ki bende öyle aşırı yapmıyodum aklıma gelirse 3 4 günde bir bazen dahada fazla ara veriyodum ona rağmen geldi siz siz olun bu arada ben kaçar kocam geç gelcekmiş ne güzel yılbaşı ama dimi annemlere gidiyorum ben bu sene de evde geçirim bari artıkın zaten hiç bi yere çıkıcak keyfimde yok hepinizi öptüm çok tekrar mutlu seneler arkadaşlar opuyorumnanaktan

allah razı olsun ablam senin de yeni yılın hayırlı olsun..................
bebklerin nasıllar............... gelmediler mi hala evlerine............. rabbim senide evlatlarına kavuştursun inşallah

kızlar doktor kağan kocatepe nin sitesinde.... 29. haftada okudum..... göğüslere masaj yapılmaz diyor.... kasılmalara neden olurmuş....... okuyun isterseniz...... gebelik.org... 29 haftada sarı satırlarda

kızlar doktor kağan kocatepe nin sitesinde.... 29. haftada okudum..... göğüslere masaj yapılmaz diyor.... kasılmalara neden olurmuş....... okuyun isterseniz...... gebelik.org... 29 haftada sarı satırlarda

Kayracım evet bende öyle biliyorum.rahim kasılmalarına sebep oluyormuş.yukarıda hatta geçmişten alıntılar yaptım.bana ne alakası var o zaman ilerki haftalarda ilişkiyi serbes bırakıyorlar vede göğüs uucundan kasılma olurmu dediler.bence iyice araştırıp öyle yorum yapmak lazım,sonra kötü sonuçlar çıkabilir ortaya.

herkese sağlıklı,huzur dolu bir yeni yıl diliyoruuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…