Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hymarryyyyyy kız ne çabuk ektin beni kııız...... hani beraber rezervasyon yaptırcaktık....hani bu yaz tatile beraber çıkcaktık kızzz...................
opuyorumnanaktan

kuşum ne zaman dersen yine gideriz,ama ciddi düşünürsen erken rezerv yatıralım canım,aaayyy ne güzel oluuurrr

artvinli ne iyi etmişsin de bulmuşsun..sabrına da hayran kaldım doğrusu :)))
artık deneyimle sabit bi şekilde söyleyebiliriz ki göğüsleri kurcalamamak lazım..

teşekkür ederiz canım..

herkese saglık dolu , mutlu , huzurlu , hep guldugumuz bebeklerımızle beraber bir yıl diliyorum......

kimseler yokkk bende hazırlandım kaynımı bekliyoruz
kuaföre gittim cici aldım giyindim kuşandım süslendimmm
hepinizi öptüm

büyük terbiyesizlik.. :mymeka: klava:
takma kafanı canım..hep söylüyoruz sana ama bu kadar konuşup aklından her an çıkarmayarak şimdi içinde büyüyen meleklerini de üzüyorsun.. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
çok rica ediyorum artık bütün enerjini onlara ver..sen de daha az üzül onlar da..bir sıkıntın olunca da buraya gel konuş..her yerde yazma bişeyler..
öpüyorum çooookkkk.. opuyorumnanaktan

liyadoracımmmmmmmmm canım benim ben şimdi anladım konuyu ya basmadı önce.........
her ortanmda olduğu gibi burada da dengesiz kişiler olabilir o da gelmiş seni bulmuş kuzum .. ne bakıyosun sen onlara allaha havale et arkadaşım..kendini ve bebeklerini üzdüğüne değmez böyle bi terbiyesizlik için canım benim......tamam çok sinir bozucu bi durum ama bir o kadar kim ki o kişi demek istiyorum seni bu kadar hırpalayacak....

liyadora böyle olmaz,böyle gitmez........

Nice Mutlu Senelere…..2010 da Her şey Gönlünüzce olsun ….

Sevgiler

Kızlar herkese mutlu yıllar.......Bu arada bana biri yardımcı olabilirmi,bebeklerim için çizelge yapmak istiyorum ama yapıp imza yerine yapıştırdığım zaman şöyle diyor.. "Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." diyor açıklama yok ne yapmam lazım(((((((((((((yardıımmmm..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…