Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

slm kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsun Allahım saglıklı sıhatlı vede mutlu yıllar nasip etsin bebeklerimiz vede sevdiklerimizle beraber inşallah

liyadora canım o kimse ALLAH bilir onu sen takma kafana

Herkes nasıl tatil bugun ohh

herkese güzel yıllar tekrar

nasılsınız bakalımmm
liyadora canım allaha havale et kim ne ekerse onu biçer. yaşayamayan anlamaz

selam nasıl geçti yeni yıl valla ben saat 00.30 uyuyordum :) dirimcim senin nasıl geçti acaba eğlence daha uyanamadın galiba:))))

Herkese sağlıklı,huzurlu seneler diliyorum.nasılsınız arkadaşlar....dün ve bugün kimsecikler yoktu.dün canım çok sıkıldı,geçmişe baktım,sayfalar yetişmiyormuş,şimdide ilerlemiyor,doğuran kabuğuna çekilmiş.

selam nasıl geçti yeni yıl valla ben saat 00.30 uyuyordum :) dirimcim senin nasıl geçti acaba eğlence daha uyanamadın galiba:))))

Bende sendenim canım.bende o saatlerde uyuyordum.uyumadan önce eşim beni ve yavrularını öptü,işte bizim yılbaşımız bu,zaten ailece yılbaşı kültürümüz yok,eşimde bende çok sevmiyoruz.sade her zamanki günlerimizden biriydi.

BURCıNCıM doğumla ilgili korkularım,fobilerim var,demişsin.merak ettim fobilerini canım.benimde senin gibi korkularım vardı,hemde saymakla bitmez,eşime son 4 hafta kala,ya bu nasıl olacak,buda şöyle olursa diye,habire korkularımı dile getiriyordum.Hatta en büyük korkum,ya sezeryan esnasında ben bayılmadan keserlerse,ya beni dikerlerken uyanırsam,birde beni odada bayıltın derdim.Ama doğumum spinal sezeryan oldu,ve ben çok memnun kaldım,tekrar spinal doğum istiyorum kısmet olursa.Korkuların olması gayet normal hiç yaşamadığımız bir olay,ama ben kendi adıma söylüyorum hiç korkulacak bir şey değilmiş.sende yaşayınca hak vereceksin bana.Merak ettiklerin varsa yardımcı olurum,belki yardımı olur.

herkes uyuyoo galıba uyanadınız mı..........yenı yıla uyuyarak gırırlırmıııı..........tenbel kuşler sızı.........dırım yoksun ortalarda hıımmmmmmmmmmm...................uykucu............kayra nerde.............hymary nerde sabahladın..........artvınlı lıyadora kevser ...........ınş herkes ıyıdır kaswa wawyy aklıma gelmeyen herkes nıce guzel yıllara ınş bebeışlerle......rabbım hayırlı guzel bı yıl eylesın bu yılı.....................

Ablacım çok şükür iyiyim,sen nasılsın?yavruların nasıl,unuttun artık bizi ya,ne arıyon,ne soruyon.neyse sen iyi olda.opuyorumnanaktan

slm kızlar herkese güselliklerle dolu 2010 dilerim,
aksam güsel geçti ama beni gemi tutuyor biraz bulantılı geçiyorduki
eşim yatın üstkatına çıkardı beni o kadar güseldiki hava ..yeni yıla asya ile avrupa köprüsünün tam
ortasında girdim....ama oğluşlarımı özledim...yalan yok..gece 3 de evdeydik...sabah kalkarkalkmaz
oğluşlarımın yanına gittim...kahvaltı yaptım...biraz uyudum
form istanbula gittik...dolaştık reale gittik..eve ancak geldim ayaklarım kopmuşşş...ahhh burada dolaşıyom geziyom...herşey çok güselll ama eve gidince ne olacak bilmem çok arayacam burayı hehe :))

evet canım korkuyorum çok..zaten kendimi bildim bileli iğneden doktordan vs hep korkarım..tabi o yüzden de herşey beni bulur (
mesela genel olursa ya uyumazsam, ya uyanırsam ameliyatın ortasında, ameliyathane görmeye bile tahammülüm yok kalp atışım hızlanıyo terliyorum hemen düşününce bile..epidural olursa ya uyuşmazsam, iğneyi yaparlarken canım acırsa, hareket edersem, yapmamam gereken bişey yaparsam, makas vs ses duyar mıyım, doktorlar kendi aralarında konuşurken heyecanlanırsam, korkarsam, onların da istemeyecekleri bişey yapmalarına neden olur muyum, insanları gerer miyim..her 2 türlüde ameliyat sonrası ağrım sızım olur mu, olur tabi de ya dayanamazsam vs vs vs vs ve daha birçok şey..
benim canım çok tatlı, çok korkuyorum çok..mesela şu an sırılsıklam ter içindeyim..doktor 40. haftayı bekleyelim dese tama dicem nerdeyse..zaman yaklaştıkça korkularım katlanarak artıyo, napıcamı bilmiyorum..düşünmesi bile çok korkunç ((
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ohhh ne güzel olmuş..çok sevindim senin adına valla..Allah kısmet ederse benimkiler de seneye yılbaşında seninkiler gibi olcak..inşallah ben de normal yaşantıma kısmen de olsa dönebilirim o zamana kadar..çok cesaret veriyosun bana valla..sağol..

ıyi akşamlar kızlar bu yıl herkese sağlık mutluluk ve huzur getirir inşallah...Nasılsınız bakalım ne var ne yok..Ben ve kızlarım iyiyiz çok şükür...

İyi akşamlar kızlar bu yıl herkese sağlık mutluluk ve huzur getirir inşallah...Nasılsınız bakalım ne var ne yok..Ben ve kızlarım iyiyiz çok şükür...

sağlık mutluluk huzur bi de bebekleeeeerrrrr... :))
iyiyiz canım..sağol hoşgeldin..

BURCıN sana çok samimi söylüyorum.senin yazdığın her kelime ama hepsi benim korkularım,sanki kendimi okuyormuşum gibi oldum.Birde bende panik atak var,oda sıkıntıydı bende,ya o esnada panik atağım tutarsa diye.Senin hissetiklerini çok iyi anlıyorum.Ama o an öyle bir anmışki,insan sonra anlıyor,çok farklı tarifi bile yok bence.Ama korkularının hiç biri olmayacak bana güven,ben korkularımın hiç birini yaşamadım,sende yaşamayacaksın eminim.Doğum sonrasına gelince,ben normalde adet sancısına bile dayanamam ve hemen ağrı kesici alırdım,ama sezeryandan sonra sadece 1 kez iğne yapıldı,ağrı kesici,başka hiç istemedim.hemşireler gelirdi,ağrınız vardır iğne ypalım diye,ama benim gerçekten iğne yapılacak,yada ağrı kesici alıcak kadar bile ağrım olmadı.Ben ne kadar sana yaşadıklarımı yazsamda korkma desemde,sana ne kadar yardımı olur bilmiyorum.Ama yaşayınca beni çok daha iyi anlayacaksın tatlım.

kızlar bencede korkukmayın yani psikolojinizi rahatlatın yaşadın mı diceksiniz yaşamadım ama kasılmayın derim biliyorsunuz bebişlerimiz herşeyden etkileniyo..Rabbim yar ve yardımcımız olsun bol bol dua edelim...

inşallah canım yaa inşallah herşey dediğin gibi olur ve bebeklerim vakitlice ve sağlıkla gelrler evimize..
inşallah ben de korktuğuma deymedi derim doğumdan sonra..tek hayalim bu şu an..
desteğin ve ilgin için ayrıca çooookkk ama çok teşekkür ederim tatlım..

Şenizopuyorumnanaktan.Canım benim ne demek,inşallah yardımcı olmuşumdur.neyse sen doğum yapınca,bebişleri büyütürken,sende bana deneyimlerinden bahsedersin yardımcı olursun ödeşirim tatlım.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…