Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

çok haklısın canım ama bu elde olmayan bişey malesef..inşallah herşey kolayca olup güzelce sonlanır..

bu arada ARTVİNLİ canım panik atak bende de var fakat kronikleşmedi..çok başında gittiğim psikiyatr keşfetti ve tekrarlamadı..ama zaman zaman atak yaptığını hissediyorum..
şöyle özetliyim doktora gittiğimde "merdiven inemiyodum"..
çıkarken dert yok ama inerken her basamakta düşeceğimi sanıyordum ve bir ter bir çarpıntı..offf çok zordu..sen anlarsın beni tatlım..

Şenizopuyorumnanaktan.Canım benim ne demek,inşallah yardımcı olmuşumdur.neyse sen doğum yapınca,bebişleri büyütürken,sende bana deneyimlerinden bahsedersin yardımcı olursun ödeşirim tatlım.:1hug:

ayy ne demek..
inşallah herşey kolayca olsun da sana "sakın korkmaaaa" diyim burdan..
sonrasında da inşallah herşeyimiz yolunda olur ki sana güzel örnek olurum cesaret ve güç veririm inşallah..

KESİNLİKLE anlıyorum canım.Ben panik atakla yaşamayı öğrendim,yada ben öyle zannediyorum.3 Sene önce ilaç tedavisi gördüm.o zaman doğuda görev yapıyorduk,eşim öğretmen.Ama ilaçta kesin çözüm olmadı tabi,arada tekrarlıyor ama alıştım artık ben.

Ben çıkmak zorundayım canım.eşim geldide,sonra ben gene gelirim.opuyorumnanaktan

inşallah burçincim anlıyorum aslında seni aslında bendede vardı bu korkular yendim kendi kendimi rahatlatarak.

vil cnm ben de cıkıyım azıcık dinleniyim..
gelirim yine..
bye byeee..mucks..

bende spinal diyordum ama olmıcak herlde çünkü bel fıtığım var bildiğim kadarıyla bel fıtığı ilerlemiş olana yapmıyorlar

Ablacım çok şükür iyiyim,sen nasılsın?yavruların nasıl,unuttun artık bizi ya,ne arıyon,ne soruyon.neyse sen iyi olda.opuyorumnanaktan

canım ya ne unutması ............ama bı telasın ıçıne gırdım kı anlayın benı........cok zor bu bekleyış...........ıyı ols da gelsınler ınş yıne sohbetlere devam ederız ..........ıyı bakın kendınıze bazen okuyup cıkıyorunm ıyı oldugun uzu okuyunca sevunıp cıkıyorum......ıyı bak bebışlerezemuszemus.........

muallim abla Rabbim bebeklerine yardım etsin hemen senin yanına gelsinler inş..
sen nasılsın

iyiyim medinecim sadece ayayğım ağrıyo bugünlerde.Sen nasılsın

Muallim ablacım bebişlerin nasıl

iyi akşamlar arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum zor olduğu kadar lutüftur ikiz bebekler insana tebrik ederim hepinizi ben ne ikiz bebek annesiyim ne de bebeişim var 3çocuk annesyim 3yaşındada oğluşum var ama aslı buraya yazma amacım farklı, çok düşündüm ama neden olmasın dedim,durumu çk mağdur olan yakın arkadaşım temizlik işi arıyor ,iş kariyerede açmıştım ama cevap çıkmadı belki aranızda evine yardımcı alan vardır istanbulda oturanlardan 2bebişle işleri yetiştirmek eminim zordur arkadaşımın referanslarıda var ayrıca dindar namazlı abdesli evi kra çocuklarını okutmak için bu işi yapıyor eşinin aldığı kira ve faturalara yetiyor mecbur çalışmaya yani acil işe ihtiyacı var düşündüm sizlerin yoksa bile çevrenizde olan vardır bide onun içinde güvenilir hayırlı ve aile olması çok önemli çalışması için sohbetlerinizi okudum belki dedim""" hayra vesile olan yapanla aynı sevabı alır""hadisi şerif ihtiyacı olan arkadaşlar yazsın telini veririm muhabbet ve sevgilerimle..............

ben arıyorum şuan canım haftada 6 gün birini ama bursadayım..o yüzden ne ben ona yardımcı olabilirim ne de o bana (
iyi akşamlar canım ne kadar iyi olurdu ama kısmet işte belki başka arayan arkadaşlarda çıkar hayırlısı olsun inşallah yinede ilgine teşekkür edrim nice senelere...............hepinize

bende spinal diyordum ama olmıcak herlde çünkü bel fıtığım var bildiğim kadarıyla bel fıtığı ilerlemiş olana yapmıyorlar

Canım benim arkadaşımında bel fıtığı vardı,ileri derecede.o epidural sezeryanla doğum yaptı.4 sene önce ve çok memnun kaldı.Bence dr.sor belki sanada önerir.

herkese iyi akşamlar
kızlar bugün e- bebekten kuzularıma park yatak aldık rabbim kullanmak nasip eder inşallah..
haber vereyim dedim kampanyada olan bi yatak var 89.90 fiyatı kampanyadaymış
10 ocakta son bulucak diye duydum ama bilmem devam edermi..internet sitesinde resimleri var crespo marka biz pembesini ve yeşilini aldık.. bi de 200 tl alışverişe 50 tl hediye çeki veriyolar onuda kullanıp bi kaç ıvır zıvırını aldık.. yararlanmak isteyen olursa diye haber vermek istedim

bu arada anesteziden bende ürküyordum ama yumurta toplama işlemim benim genel anesteziyle olmuştu..orada biraz antreman yapmış oldum... ...benim doktorum konuşmadık daha erken ama genel anestezi düşünüyo anladığım kadarıyla..

ay canım tam üstüne oldu şimdi bende eşime onu sölüyodum bi bakalım die nezamana kadarmış kampanya birde resmini koyabilirmisin
güle güle kullan bu arada...

ay canım tam üstüne oldu şimdi bende eşime onu sölüyodum bi bakalım die nezamana kadarmış kampanya birde resmini koyabilirmisin
güle güle kullan bu arada...

vilcim ben 10 ocak diye duydumm ama bugün personel bize bişey söylenmedi dedi...
bi de ben resim koymayı bilmiyorum da

bak e- bebek internet sitesine gir..orada ana sayfada minik ilanlar kampanya ürünler dönüyo ya orda görürsün ya da park yatakları bul orada crespo marka park yatak diye resmi var
hem yatakların özelliklerinide okursun...4 rengi var dördünüde gösteriyo...biz pembesini ve yeşil olanını aldık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…