kızlar bencede korkukmayın yani psikolojinizi rahatlatın yaşadın mı diceksiniz yaşamadım ama kasılmayın derim biliyorsunuz bebişlerimiz herşeyden etkileniyo..Rabbim yar ve yardımcımız olsun bol bol dua edelim...
Şenizopuyorumnanaktan.Canım benim ne demek,inşallah yardımcı olmuşumdur.neyse sen doğum yapınca,bebişleri büyütürken,sende bana deneyimlerinden bahsedersin yardımcı olursun ödeşirim tatlım.:1hug:
çok haklısın canım ama bu elde olmayan bişey malesef..inşallah herşey kolayca olup güzelce sonlanır..
bu arada ARTVİNLİ canım panik atak bende de var fakat kronikleşmedi..çok başında gittiğim psikiyatr keşfetti ve tekrarlamadı..ama zaman zaman atak yaptığını hissediyorum..
şöyle özetliyim doktora gittiğimde "merdiven inemiyodum"..
çıkarken dert yok ama inerken her basamakta düşeceğimi sanıyordum ve bir ter bir çarpıntı..offf çok zordu..sen anlarsın beni tatlım..
inşallah burçincim anlıyorum aslında seni aslında bendede vardı bu korkular yendim kendi kendimi rahatlatarak.
Ablacım çok şükür iyiyim,sen nasılsın?yavruların nasıl,unuttun artık bizi ya,ne arıyon,ne soruyon.neyse sen iyi olda.opuyorumnanaktan
iyi akşamlar canım ne kadar iyi olurdu ama kısmet işte belki başka arayan arkadaşlarda çıkar hayırlısı olsun inşallah yinede ilgine teşekkür edrim nice senelere...............hepinizeben arıyorum şuan canım haftada 6 gün birini ama bursadayım..o yüzden ne ben ona yardımcı olabilirim ne de o bana(
bende spinal diyordum ama olmıcak herlde çünkü bel fıtığım var bildiğim kadarıyla bel fıtığı ilerlemiş olana yapmıyorlar
herkese iyi akşamlar
kızlar bugün e- bebekten kuzularıma park yatak aldık rabbim kullanmak nasip eder inşallah..
haber vereyim dedim kampanyada olan bi yatak var 89.90 fiyatı kampanyadaymış
10 ocakta son bulucak diye duydum ama bilmem devam edermi..internet sitesinde resimleri var crespo marka biz pembesini ve yeşilini aldık.. bi de 200 tl alışverişe 50 tl hediye çeki veriyolar onuda kullanıp bi kaç ıvır zıvırını aldık.. yararlanmak isteyen olursa diye haber vermek istedim
ay canım tam üstüne oldu şimdi bende eşime onu sölüyodum bi bakalım die nezamana kadarmış kampanya birde resmini koyabilirmisin
güle güle kullan bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?