Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

tamam canım buldum siteden çok güzel güle güle kullan ..

kızlarrr ii akşamlar hepinize ii bir yıl diliyorum bebişlerimizle inşallah.... dün gece kahverengi bi leke geldi benden. drumu aradım sabah proluton depot vurdur dedi zaten haftada bi oludum... endişe ettim sizde böle bişey yaşayan oldumu bugün 8+6 oldum... gebeliğin erken dönemi olduğu için daha bi endişeliyim...

istirah et canım bendede olmuştu 12. haftaya kadar progestan kullandım ve sürekli yattım

kızlar herkese iyi geceler Allah rahatlık versin öpüyorum hepinizi

canım geçmiş olsun ben 7. ve sanırım 12 ya da 13 de şakır şakır kanamıştım sonra kahverengi lekelenmelerim baya sürmüştü ki sen kanamamışsın bile sanıyorum lekelenmelerin plasentanın yerleşmesinden kaynaklanıyordur tabi en iyisini dr un bilir ama korkma taze kanaman olmadığı sürece

günaydın kızlar,

dün akşam bende baktım şöyle bir e-bebek sitesine pembesini beğendim bende ama benm içn daha erken,güle güle kullan canım aldıklarını hayırlı olsun,,

benimde oldu canım progestan fitil kullandım sonra çoğalınca ki ben baya regl gibi oldum iğne vuruldum benim yaklaşık üç hafta kadar lekelenmem ara ara kanamam oldu sonra birden kesldi..bence önce sakin olabilmek en önemlisi canım geçmiş olsun...

kıslar geçmiişi okuyamadım beni merak eden oldu mu bilemiyorum oldu ise teşekkürler olamadıysa teessüf ediyom dermişim:)) şaka şaka canınız sağolsun..

kısaca yaşadığım olayı anşatayım sizleride alalh korusun böyle bişey başınıza gelirse ihmal etmeyşn..

40 gün bitmeyen kanamm so günlerde daha çok arttı ve bi sabah bardaktan boşalırcasına geldi. parça ve kıpkırmızı kan.. şöyle söyleyeyim pedler yetmedi bebeklerin beini bağladım sonrada hasta bezi aldım kendime. doktorumu aradığımdfa acil çağırdı ve rahi duvarınn çok kalınlaşmış olduğunu söyledi önce radyolojide detaylı ultrasona girdim. rahim duvarı 22 mm olmuş ve rahimde şiddetli kanamalar görüldü. ve hen-men ertesi güne kürtaja aldılar. malesef doğum esnasında içerde parça kalmış ve bu rahim duvarını kalınlaştırmış enfeksiyon iltihap oluşturmuş.. şimdi tekrar başa döndüm doğum yapmış gibiyim iğneler ilaçlar çilem bitmiyor. bu son olur bununla kalır inşallah. kanamalaı yabana atmayın ve kesinlikle bi kontrole gidin. sağlıkla kalınn..

wavy geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm umarım şimdi iyisindir .
işte herkez işini düzgün yapsa böyle sorunlar yaşanmaz valla ben taş üstünde taş bırakmazdım resmen ihmal .neyse iyisinya şimdi önemli olan o kendine dikkatet.opuyorumnanaktan
bu aralar bende pek giremiyorum biraz kanamam oldu igne oldum istiratediyorum inşallah beninde bidaha başıma gelmez çook üzüyor insanı yıpratıyor.kendinize dikkatedin kızlar opuyorumnanaktan

wavy cnm çok geçmiş olsun cnm yaaaa arayamadım seni kuzum ....kusura bakma yaa
tlf uygun olduğunda görüşürüz...ama nasıl böle bişe yapıyolar yaa neden içeride unutuluyorr.....offfffff yaa birde kürtajj hee allahım seni korusun güç kuvvet versin

canoooooooooooo kızım hani çağrı atacaktın ????at hemen yada msj at 9 dan sonra görüşek

ahh tatlım yaa çok büyük geçmiş olsun..
tavsiyelerin için çok teşekkürler ama şimdi sen dikkat et kendine öncelikle..nasıl oldun, şuan ne durumdasın?

kıslar iyiyim çok sağolun ağrım var kanama devam pozt ye durmazsa durum vahim demektir dua edin... iğne vurdurmaya gidiyoz gelince fırsatım olursa yazarım öptüm.

Çok geçmiş olsun canım nasıl böyle bir hata yapmışlar. Ne yapılması gerekiyorsa artık çok dikkat etmen lazım zira çok önemli bir konu, ihmal etmemek lazım. Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…