merhaba arkadaşlar..
wavy arkadaşım geçmiş olsun.inş.başka sıkıntı yaşamamanı dilerim.
arkadaşlar ben tüp bebk tedavisi ile hamile kaldım.şu anda bulantılarım ve kusmam başladı, çokerken mi acaba ..sizlerde kaçıncı haftada başlamıştı. ayrıca bana doktorum bazı ilaçlar verdi hala kullanıyorum.estroferm ve crıone jel.acaba içinizde bu ilaçları kullanan varmıydı,ne zamana kadar kullandılar.
cevap yazanlara teşekkür ederim..
HEPİNİZE YENİ YIL SAĞLIK ,MUTLULUK HUZUR GETİRSİN.
merhaba arkadaşlar..
arkadaşlar ben tüp bebk tedavisi ile hamile kaldım.şu anda bulantılarım ve kusmam başladı, çokerken mi acaba ..sizlerde kaçıncı haftada başlamıştı. ayrıca bana doktorum bazı ilaçlar verdi hala kullanıyorum.estroferm ve crıone jel.acaba içinizde bu ilaçları kullanan varmıydı,ne zamana kadar kullandılar.
merhaba arkadaşlar..
cnm hayırlı olsun.....bende gebeliğimin ilk 3 ayı crıone jel, folibol,cor aspirin içtim
5+ lardA KUSMAların başladı
korkutmak istemem ama gebeliğim boyuncada hep kustum doğurana kadar
bir de o var değilmi işin başındayım daha ..şükür bu günleri görebildim.rabbim devamını da verir inş.
coraspin ,folic plus ,ben de içiyorum .estofermde tablet şeklinde canım.
servikal yetmezlik mi var sende canım.anladığım kadarıyla önceden de beişlerin olmuş.
ne diyosun..iyi dayanmışsın dırımkızı.bu arada sayfaları gezerken yakışıklılarının resmini çok beğendim.eşime de gösterdim.rabbim hayırlı ömür versin kuzularına.
liyodora cnm erken değilmi daha barkadaşın rahimağzı ölçümü yapması
yani yapmaz doktor ......kafası karışmasın sonra
ikiz gebeliklerde mutlaka serklaj yapılıyo mu.
ikiz gebeliklerde mutlaka serklaj yapılıyo mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?