Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

merhaba arkadaşlar..
wavy arkadaşım geçmiş olsun.inş.başka sıkıntı yaşamamanı dilerim.

arkadaşlar ben tüp bebk tedavisi ile hamile kaldım.şu anda bulantılarım ve kusmam başladı, çokerken mi acaba ..sizlerde kaçıncı haftada başlamıştı. ayrıca bana doktorum bazı ilaçlar verdi hala kullanıyorum.estroferm ve crıone jel.acaba içinizde bu ilaçları kullanan varmıydı,ne zamana kadar kullandılar.
cevap yazanlara teşekkür ederim..
HEPıNıZE YENı YIL SAĞLIK ,MUTLULUK HUZUR GETıRSıN.

Wavy,çok geçmiş olsun,inşallah sorun daha fazla büyümeden atlatıp iyileşirsin..:Saruboceq:

Meltemcim ben jeli dün bıraktım.Ama gün aşırı progynex iğneye devam ediyoruz hala..Ayrıca geçen hafta da cyclo-prognova haplarının beyazlarından günde 2 kez 1 er hap alıyordum..Onu da bıraktım...

Hoşgeldin meltem bana erken gibi geldi ama bünyeden bünyeye göre değişebilir, benim 11 haftada başladı nerdeyse 17. haftaya kadar sürdü. Crinone jel kullandım ben 12. haftaya kadar. Nerede yaptırdın canım tedavini

birazda ilaçlara bağlıyorum ama 2-3 gündür özellikle öğleden sonra başlıyor geceye kadar sürüyo bulantım.
merak ettiğim asıl estroferm duydunuz mu bilmiyorum.prospektüste gebelikte kullanmayın diyo.biraz ondan endişelendim.
liyadora ve doudou teşekkürler,tedavim ankara da oldu canım.

cnm hayırlı olsun.....bende gebeliğimin ilk 3 ayı crıone jel, folibol,cor aspirin içtim
5+ lardA KUSMAların başladı
korkutmak istemem ama gebeliğim boyuncada hep kustum doğurana kadar

cnm hayırlı olsun.....bende gebeliğimin ilk 3 ayı crıone jel, folibol,cor aspirin içtim
5+ lardA KUSMAların başladı
korkutmak istemem ama gebeliğim boyuncada hep kustum doğurana kadar

ne diyosun..iyi dayanmışsın dırımkızı.bu arada sayfaları gezerken yakışıklılarının resmini çok beğendim.eşime de gösterdim.rabbim hayırlı ömür versin kuzularına.

estoferm yanılmıyorsam kalçaya yapıştırılan östrojen bantlarıydı..Ben de geçen hamileliğimde kullanmıştım..Buradakilerin çoğu tüp bebek hamilesi meltemcim..coraspine ben devam ediyorum bu arada..bir iki hafta sonra da rahim ağzı dikilcek..sen de rahim ağzını ölçtürmeyi ihmal etme..

bir de o var değilmi işin başındayım daha ..şükür bu günleri görebildim.rabbim devamını da verir inş.
coraspin ,folic plus ,ben de içiyorum .estofermde tablet şeklinde canım.
servikal yetmezlik mi var sende canım.anladığım kadarıyla önceden de beişlerin olmuş.

Evet canım.Ama sen de ne olur ne olmaz dr una ölçtür rahim ağzını..Çoğul gebelikler riskli oluyor çünkü..Bir de riskli gebelik uzmanına görün..Normal hamileliklerden farklı bizim durumumuz..

ne diyosun..iyi dayanmışsın dırımkızı.bu arada sayfaları gezerken yakışıklılarının resmini çok beğendim.eşime de gösterdim.rabbim hayırlı ömür versin kuzularına.

sağoll cnm benimm ...ahhh dayanmak hamileliğim o kadar zor geçtiki
roman gibi ....her zorluğuna rağmen büyülübahçe olmak çok güsellldi
senin dediğin şu bandı hatırladım cnm ben doktora gidip bebekleri görene kadar
kullandım cnm doktor gördü 5 haftalık dedi... bıraktık cnmm

liyodora cnm erken değilmi daha barkadaşın rahimağzı ölçümü yapması
yani yapmaz doktor ......kafası karışmasın sonra

liyodora cnm erken değilmi daha barkadaşın rahimağzı ölçümü yapması
yani yapmaz doktor ......kafası karışmasın sonra

Haklısın canım erken ama dr. a söylediğinde dr. şu haftadan itibaren ölçer diye düşündüm,yani dr kendi de söyler diye..edamecrin in 11. haftada serklajı olmuş daha önce...

selaaam kıslar ben geldim....doktora gittim bugün ....hazır merkeze inmişkende anneme götürdü eşim...... bebekler gayet iyiymiş... biri 1350 diğeri 1400 gr. olmuşlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…