Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selamlar kızlar nasılsınız hepiniz
ben kötüyüm göğsümün tam altındaki bölgeler çooook acıyor geceleri zaten berbat off

bende de kanama yok.ilk bir iki lekelenme oldu kahverengi geçti.zaten pruluton oluyorum haftada 1.

cnm benim daha çok erken aman olmasında benim 16 haftamda 3 gün şakır şakır kanamam oldu ped yetmiyorduuu
rabbim kimseye yaşatmasınn
selaaam kıslar ben geldim....doktora gittim bugün ....hazır merkeze inmişkende anneme götürdü eşim...... bebekler gayet iyiymiş... biri 1350 diğeri 1400 gr. olmuşlar.....

aman amannmaşallah bu haftada bu kiloo harika cnm
baya dobişler neyle besleniyorsunuz kuzumm benimkilerden kilolu doğacazk 37 haftada felan olursa doğum hiççç düşünmüyorumm

Kızlarr ben de ikizlerimi bekliyorumm.Şu an 5+6 yız.Bulantılarım var hahih ama akşama doğru başlıyor.Meltemcimm nasılsın?Nasıl geöiyor hamilelik?Keselerini görmüşsün galiba sen de ikiz annesi olucaksınnn.Ne güzell tebrik ederim canımm..

selaaam kıslar ben geldim....doktora gittim bugün ....hazır merkeze inmişkende anneme götürdü eşim...... bebekler gayet iyiymiş... biri 1350 diğeri 1400 gr. olmuşlar.....

maşallah güzel kızlarına benim veletler ne kadar oldular acaba en son 1 kg a yaklaşmışlardı 13 ocak a kadar bekliycez bakalım

tebrikler cnm benimm...benimde başlamıştııı bu dönemlerde inş. 12 haftada sona erer kızlar bulantılarınızzŞeniz

hoşgeldin kader arkadaşım.gülaycım herşeyimiz aynı gidiyo .doğumada sağlıkla tamamlayıp beraber gireriz inş.
aynen akşama doğru fena oluyorum.size yazarken bir yandan lavaboya gidiyorum arada.:bbo:

canım ya hayırlısı olsun allah bunu tamamlamayı nasip etsin inşallah az biraz seni hatırlıyorum bebişler geliyor :lepi:hihoyyyt

ay tatlım ya çok geçmiş olsun nasıl yaparlar böyle bir hatayı tez zamanda toparlanırsın inşallah...
bebişlerin hayırlı uğurlu olsun meltemcim hoşgeldin aramızaaa

seninde bebişlerin hayırlı uğurlu olsun drgulaycım hoşgeldin aramızaaa

herkese selam kızlar wavycim geçmiş olsun çok üzüldüm..inşallah pazartesiye kadar herşey düzelir canım acil şifalar....

tebrikler cnm benimm...benimde başlamıştııı bu dönemlerde inş. 12 haftada sona erer kızlar bulantılarınızzŞeniz

Teşekkür ederim bir tanem..Bulansın canımmm.Bebişlerimiz sağ salim olsun da bize bir şey olmaz demi?Kucağımıza aldığımız zaman unutucaz zatenn...

iyi akşamlar kızlar herkese ....nasılsınız bebişler nasıl

yeni arkadaşlar hayırlı olsun mutlu bi hamilelik diliyorum ...

ya kızlar sizide ateş basıyomu yaaa menopozlular gibi bi terliyorum içim yanıyo su içe içe halodum...alnımdan soğuk terler geliyo çatlıcam şimdi orta yerimden yahu oyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…