Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hoşgeldin kader arkadaşım.gülaycım herşeyimiz aynı gidiyo .doğumada sağlıkla tamamlayıp beraber gireriz inş.
aynen akşama doğru fena oluyorum.size yazarken bir yandan lavaboya gidiyorum arada.:bbo:

Keselerin kaç mm di canım?Kaç haftanda gördn keseleri?

kızlar merhaba ben geçen hafta bebişimin kalbinin atışlarını görmeye gittim ve bir mucize iki tane minik kalp atıyordu. evet ikizlerim olacak çok mutluyum. Allahım ikisinede sağlık ve ömür versin.Allahım hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar ya benim kız karnımdan çıkacak gidecek oturmama müsade etmiyor tepe oluşturdu resmen sağ tarafımda ben azıcık kaçıyorum yatayım biraz bugün hep ayaktaydım zaten

amin canım sanada hayırlı olsunnn

maşallah , tebrikler size canım..

Ayyy ne güzell.Rabbim bebişlerimizi korusun inşallh.Sağ salim gelsinler kucağımızaaa............

meltemcim bulantı ve kusmaların için geçmiş olsun benim 7.hafta başadı 17. haftaya kadar sürdü şimdi çok nadir ara sıra oluyor. estorferm ilacı veren dr oluyor ama ben kullanmamıştım prulton iğne kullanmıştım.bu şekilde destekleyici iğne ve ilaçlar genelde 12. haftaya kadar kullanılıyor. sanırım senin dr unda öyle düşünmüş olabilir. ankaradasın sanırım dr kim?

ay canım bende de oluyo ara ara terlemeler hele geceleri daha çok oluyo
biz iyiyizzzzzzzzzzz vil teyzeee sen nasılsın minişler nasıl...
bizde iyiyiz zuzu tetemizzz..Minişlerim tepinip duruyolar

hayırlı olsun cilekcim ..sende hoşgeldinnnn aramıza

liyodora cnm erken değilmi daha barkadaşın rahimağzı ölçümü yapması
yani yapmaz doktor ......kafası karışmasın sonra

dırımkız merhaba
ben tüp bebek bölümünde 12 eylülde sonuç alacaklar diye bi topic açmıştım sende iyi dileklerde bulunmuştun sanırım seninde aynı günmüş sonuç alman böyle bi tesadüf yaşamıştık. şimdi bi tesadüf daha yaşadım benimde ikiside erkekmiş seninkilere bayılıyorum zaten maşallah umarım allahım izniyle bende sağ salim kucağıma alabilirm.

Teşekkür ederim bir tanem..Bulansın canımmm.Bebişlerimiz sağ salim olsun da bize bir şey olmaz demi?Kucağımıza aldığımız zaman unutucaz zatenn...

tabiki cnm unutacaksınız ben senin döneminde başladım kusmaya
ağzımdan burnumdan kan geliyordu...33 haftayı 11 kilo ile bitrdim
ki 5 haftasını hastanede yatarak geçirdim....
ama şimdi hamişliğimi bile özlüyorum

kızlar ya benim kız karnımdan çıkacak gidecek oturmama müsade etmiyor tepe oluşturdu resmen sağ tarafımda ben azıcık kaçıyorum yatayım biraz bugün hep ayaktaydım zaten

cnm normal yaa oluyor işteee

evet cnm bende 13 eylülde öğrenmiştim cnm .....
hayırlı uğuru olsun cnm bebişlerinn

bende düşük vardı önceden ,birde tüp bebek.o yüzden herşeyi araştıryorum canım.ankaradayım canım.doktorumu buraya yazmasam ,ne desin.

bende düşük vardı önceden ,birde tüp bebek.o yüzden herşeyi araştıryorum canım.ankaradayım canım.doktorumu buraya yazmasam ,ne desin.

inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur canım. benimde tüp bebek ilk 3 ay sürekli kanamam oldu zor ve sıkıntılı bi dönemdi ama allaha şükür geçti.
tabiki yazmasan olur dr önemli değil

ıyi akşamlar kızlar, bebişler iyimi
yeni gelen arkadaşlara hayırlı hamilelikler diliyorum

Vil nasılsın biz dün alışveriş yaptık e bebek'in mağazası var Ankarada oradan arkadaşların bahsettiği park yataktan aldık başka bir sürü şey, 200 tl lik alışverişe 50 tl indirim çeki var yarın son git git derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…