Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

iyi akşamlar kızlar ya ben çok gerildim bir iki saat evel yazmıştım kanamam oldu iğne vurdular durdu diye yine başladı daha evelkiler pembeydi biraz koyu pembe şimdide kahv eye yakın kanama başladı ya doktoruda aramadım daha birazdaha dursun belki devametmez diye sizdede oldumu buna benzer birşey

iyi akşamlar kızlar ya ben çok gerildim bir iki saat evel yazmıştım kanamam oldu iğne vurdular durdu diye yine başladı daha evelkiler pembeydi biraz koyu pembe şimdide kahv eye yakın kanama başladı ya doktoruda aramadım daha birazdaha dursun belki devametmez diye sizdede oldumu buna benzer birşey

Çok geçmiş olsun canım.rabbim şifa versin.bizde seni merak ediyorduk,kızlardan zaman bulamıyor diyorduk,meğer sen ne sıkıntılarla uğraşıyormuşsun.Tekrar çok geçmiş olsun canım.
Hamileliğin hayırlı olsun.canım estrafem hap,bende kullanmıştım,ama dondurulmuş tedavimde,rahmin kalınlaşması için kullanılıyor,3 ayın bitene kadar kullanabilirsin.crinone jelide 12,14 haftalara kadar kullanılıyor.Bulantılarda çok normal,ikiz hamileliği tek hamileliğine göre çok daha zor geçiyor her konudan ve tabiki bulantılardan.benim 12.haftam bitti hala devam ediyor,ama ilk haftalara göre daha hafif geçiyor.
selaaam kıslar ben geldim....doktora gittim bugün ....hazır merkeze inmişkende anneme götürdü eşim...... bebekler gayet iyiymiş... biri 1350 diğeri 1400 gr. olmuşlar.....

Kayracım maşallah kızlarına gayet iyi beslemişsin.Zamanında sağlıkla dünyay gelsinler inşallah.

doudou
e bebekteki hediye çekininmi son günü yarın? bugün bizde bakmıştık o yataklara promosyon fiyatın 10 ocak a kadar geçerli olduğunu söylemişlerdi ama hediye çeki ile ilgili bilgi vermemişlerdi. bide bişey sorcam yatağın ölçüsü biraz küçük gibi geldi bana ben bi tane alıp ilk 2 ay aynı yatakta yatırıp sonra odalarıyapmayı düşünüyorum ama iki bebek için tek yatak küçük mü olur sence?

doudou
e bebekteki hediye çekininmi son günü yarın? bugün bizde bakmıştık o yataklara promosyon fiyatın 10 ocak a kadar geçerli olduğunu söylemişlerdi ama hediye çeki ile ilgili bilgi vermemişlerdi. bide bişey sorcam yatağın ölçüsü biraz küçük gibi geldi bana ben bi tane alıp ilk 2 ay aynı yatakta yatırıp sonra odalarını yapmayı düşünüyorum ama iki bebek için tek yatak küçük mü olur sence?

doudou
e bebekteki hediye çekininmi son günü yarın? bugün bizde bakmıştık o yataklara promosyon fiyatın 10 ocak a kadar geçerli olduğunu söylemişlerdi ama hediye çeki ile ilgili bilgi vermemişlerdi. bide bişey sorcam yatağın ölçüsü biraz küçük gibi geldi bana ben bi tane alıp ilk 2 ay aynı yatakta yatırıp sonra odalarını yapmayı düşünüyorum ama iki bebek için tek yatak küçük mü olur sence?

sana nerede söylediler bilmiyorum ama ben gittiğimde oradan sormuştum ayrıca birde internet sitesinde de 3 ocak yazıyor hediye çekinin son günü, aslında beşikte ölçü küçük değil bende senin gibi düşündüm ilk başta beraber yatırırım diye, o büyük ölçülü olanlar çok kaba geldi bana bu gayet iyiydi bide mağaza da daha farklı güzel duruyor beşikler görmende fayda var, iyi alışverişler.

nefes cnm benim benimde 16 haftamda oldu ama birden boşalan bir kandı
bence sen hastaneye git rahim azğın ölçüsün
benimki plesentandı yukarı çıkmadığı için oradaki kılcal damarlardan olmuş
ama sen bence git derim kanama için evde beklenemez doktorun bile dese

yani seni korkutmak istemiyorum ama ikiz gebelik hep risklli
ben ufacık lekem geldiği için gittim 28 haftamda hastaneye yatırıldım
bişeyde yoksa için rahat yatarsın evindee

nefes evet canım aynen dırım gibi düşünüyorum..beklemek, doktoru aramamak ne demek..sakın bekleme..doktoruna ulaşamasan bile en yakın hastaneye bir git baksınlar..belki de hakkaten önemsizdir için rahat eder ama aksi bir durum da olabillir..ihmal etme derim ben..

canım sagol cevabın için kasıldıkça kasıldım ben ya doktorumu aradım tekrar bana progestan iç dedi iki tane ama geçmesse mutlaka ara endişelenme dedi bide çok güvendigim bir doktor ama yanılma ihtimalide vardır mutlaka bilmiyorum okudunmu canım ama benim sebep belli biraz yaramazlık yaptı babayla anne onun üzerine başladı belki dr. ondan rahat diyorum kafayı yiyecegim eşim şaşkın ilk oğlumdada olmuştu ama bir damla ve iğneden sonra geçti ama bu beş saat geçti tekrardan başladı offffffffiçim daraldı. bide evde ufaklık var onuda kimseye bırakmak istemiyorum anlıyacagın karma karışıgım hatta bir sigara bile yaktım şimdi belki gevşerim diye

cnm saçmalama yaa ne sigarası allah aşkına...at onu hemenklava:içinde ikitane yaşam var ve sen onları boğuyorsun yaaa kusura bakma ama çok kızıyorum içmeee lütfen
ve kızma bana kendine ne yaparsan yap ama kuzulara bişi olmasın..

dediğin gibide olsa cnm kanama bu klava:ama bekle ilacınıda al....1 saat içinde geçmedi bir jinokolojik muayne şart derim ...banada sormuştu doktor yaptınızmı diye hayır demiştim.....muhtemelen iişki yasaklanacak...ama her kanama düşük tehtidi oluşturuyor...unutmayınlmaz:

burcin cnm naberr ???

iyiyim tatlım..napalım..yat yat yat aynı tas aynı hamam..bi yandan ağrılar, kasılmalar..bi yandan can sıkıntısı..bi de annem grip olmuş gelemiyo..çok bunalım şu 2 gündür valla..
sen nasılsın?

aman dikkat et canım..ihmal etme..doktoruna güveniyorsan mesele yok..
bi daha yaramazlık yok :))
ben unuttum artık nasıl yapılıyodu o yaramazlık valla :))

ayyy ben ne oturuyorum yaaaaaaaaaaa yatsam yaaa herkess ve kuzularım uyuyorrr tam uyuyacam mamaya kalkacam pöfffffffffffff
deliksiz uku istiyommm

dırımcım meltemcim teşekkür ederim...internetimde sorun var...... zor girebiliyorum kk.yaaa.... evet doktorda bebeklerin kilosu önde gidiyor dedi... bende çok alıyormuşum.... neyle besliyorsun demişsiniz... ekmek yemiyorum sade yemek yiyiyorum.... haftada 1 kez kırmızı et 1 kez tavuk eti 1 kezde balık oluyor muhakkak................ hoş bunlar benden çok melike için geliyor sofraya... benim cadı etcilde...... amaaaaaaaaaaaaa en önemlisi hergün muz ve en az 3 su bardağı portakal suyu içiyorum........... tavsiye ederimmmm.....

burcin cnm ben gelem yanına heheee nasıl olsa fazla geziom bu ara
bursayada damlarım........

ayyy bende parti ile bozdum kafayıı habire tarif bakıyom nette
bugün buğday için alışveriş yaptıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…