Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızma dırııııımmmmm..
baksana biz nefes'ten daha fazla gerildik :))
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
ben de haftalarca kanamalarla uğraşmış biri olarak nasıl bir stres olduğunu senin gibi anlıyorum ve böyle şeyleri okumak bile o zamanları anımsatıyor ve kasılıyorum..sinirlerim ozuluyor valla..
Allah yardımcımız olsun..hepiniz doğumdan sonra hamilelik günlerini özlediğinizi söylüyorsunuz, mutlaka da öyledir ama ben hamileyken başını düşündükçe ter basıyor..sanırım özlemeyeceğim..çok ağır geldi bana bu dönem, çok bunaldım artık çoookkk..

kızlar hepinize iyi geceler...ben kk ya girmeye çalışırken saat epey ilerlemiş...... yatmam lazım .....

yarasınnnnn diyecem ama yarıyor zatiiiiii ben senin haftandayken 1000 950 gr dım,
zaten işte5 hafta sonrada 1000 olan 2440 950 olqn 2310 gr dı
ama bennn sadece kuru ekmekle beslendim :roflol::roflol:mideem yüzündennnakannehir

MAŞALLAHHHHHH tosunlarına ablacım..Allah sağlık sıhhat versin..bak yediklerin yarıyor demek ki..protein çok öenmli sen de yediklerinden bolca alıyorsun baksana..
inşallah böyle devam etsinler ama sen kilona dikkat et emi canım benim?

burcin cnm ben gelem yanına heheee nasıl olsa fazla geziom bu ara
bursayada damlarım........

ayyy bende parti ile bozdum kafayıı habire tarif bakıyom nette
bugün buğday için alışveriş yaptıkk

ayy gelseneeeee...
ne süper olur valla laflarız hem..ahhh ahh..düşünmesi bile süper geldi bir an..

ne alışverişi yaptınız tatlım..paşaların da senin de giysiler hazırdı..parti malzemesi falan mı aldınız yoksaaaaa??

kızlar hepinize iyi geceler...ben kk ya girmeye çalışırken saat epey ilerlemiş...... yatmam lazım .....

hadi ablam..iyi geceler..görüşürüz yarın..bye byeee..

yaramazmı kızım görmedinmi kocaaaa göbeği............... nasıl vercez sonra kiloları bilmem.... 17 kilo oldu toplam................. neysem ben kaçtım.... çoook yoruldum...bebekler aşağıdaymış..doktor bu ayı atlatman lazım yatcan diyoooo

yarasınnnnn diyecem ama yarıyor zatiiiiii ben senin haftandayken 1000 950 gr dım,
zaten işte5 hafta sonrada 1000 olan 2440 950 olqn 2310 gr dı
ama bennn sadece kuru ekmekle beslendim :roflol::roflol:mideem yüzündennnakannehir

seninkilerin de kilosu küçümsenemeyecek kadarmış tatlım..
33lerde gelmedi mi bu paşalar?baksana kuru ekmek nasıl yaramış kuzulara.. :))

yok kuzum söndürdüm:kedi: zaten bian işte.bekliyecegim bir kaç saat geçmesse ünüversiteye gidecegim olmadı ya bide hafta sonu hep stajerler vardiye biliyorum oda kasıyor ama mecbur kalırsam gidecegim :Saruboceq:

ya işte ne bileyim ilk oğlumda hiç yaramazlık yapmadık doktor izinverdigi halde tövbe yarabbi şeytan dürttü işte bişey olmaz yazık adama dedim ama öyle olmadı burnumuzdan geldi. eşim daha beter oldu suçluluk duygusu hatsafada hayırlısı bakalım

özlersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bak ben 5+ larda aşırı kusuyordu bi yatmaya başladım
evimden tiksindim 3 ay annemde kaldım sonra 1 ay evde kaldım o arada hep kustum uyudum hiçbişi yapmadım......birkere gezmeeye gittim..2 gün sonra şakır şakır kanama
kurban bayramı yataktayım bütün gece uyumadım ağlıyorum ve bacaklarımı sıkıyorum bebeklerim düşmesin diye.....sonra 3 gün hastanede yattım 1 ay kaynanam baktı bana sadece tuvalete kalktım kocamdan ayrı yattım artı şakır şakır kusuyorum
her kusmada ya ağızdan yada burnumdan kan geliyor..tansiyonum düşüyor
kafamı sağdan sola çeviremiyorum.....kusuyorum kaynanam gelip ne ağzımı silmeye bir peçete veriyo nede kustuğum poşeti alıyor .....
sonra anneme geldim evimden yatağımdan ayrı hiçdışarı çıkmadan kimse ile görüşmeden hep yattım 8 hafta hee bu 8 haftanın 1 haftası cerrahpaşada geçti yine yüksek ateş kan sayımı düşüküğünden 28 haftadan taki doğuma kadarda cerrahpaşada kaldım herkesden ayrı...herşey yarımken....
ben bu yaşadıklarıma rağmen ilk elimle karnımdaki hareketi hissettiğimdeki
anı unutamıyorum kanrımı açıp açıpp baktığım günleri unutamıyorum

heee ben bide gebelik alerjisi oldum 11 +2 haftamada ve gebeliğim bounca heryerim yara oldu kaşınmaktan gebelik bitince geçecek dendi popomun üzerine oturamadım
iki kaşıma sopası ile uyudum...ve en kötüsü safrakesesi enzimlerim yüksek olsaydı gebeliği sonlandıracaklardı....

herşeye rağmen yine yeniden derimmmmmmmm:lepi:

öncelikle iyi gecelerrr
ben 11 kilo aldım ama sende durrr azccukkk bakimmm o vakittt
yat hadiiii koşşş

seninkilerin de kilosu küçümsenemeyecek kadarmış tatlım..
33lerde gelmedi mi bu paşalar?baksana kuru ekmek nasıl yaramış kuzulara.. :))

sormaaaaaaaaaaa doktora öle dediii:lepi:

nefes cnm burada cerrahpaşdada hep asistanlar var ama riskli durumları hep hocalara danışıyolar illa nöbetci bir doç yada prof oluyor....orada böyle bişi yokmuu
aman ben özele gittim uzman bir doktordu beni kanamalı ve tüp bebek görünce eli ayağına dolandı ....bu işte tecrübe önemli yaa üniv.diyip geçme kaç vaka geliyordur tecrübe yapmıştır o asistanlar

ayy utandım valla söylediklerimden :))
tamam bişey demiyorum artık..benimki de zorluyor beni ama bir kere bile kusmadım Allah'a şükür,sadece ilk 14 hafta kıpırdamadan yatmam söylendi kanamalar yüzünden bi de son bi kaç haftadır artık erken doğum olmasın diye yatıyorum işte..
tamam bişey demiyorum artık söz :))

bu arada ben yatıyorum canım..muhtemelen uyuyamayacağım ama denemekte fayda var :))
hadi sen de yat daha mamaya kalkıcan..
muckksss..
sevgileerrr..

burcin cnm cicilerimiz tamam cnm ama buday pişicekya aşure gibi içine bişiler lazım onu aldık
tabi ...ikramlar için gıda maddeleri alındı
ayyy balonlar felan davetiyemizin son rutuşları p.tesi olacak ve hemen yaptıracağım
son olarakta pasta sipariş edilcek
birde realde çok şık budayları koymak için kup desem kup değil bardak gibi ama şık bişey aldım
onları süslemek için tül kurdela alıncak heycanlıyımm işte yawww

canım benim ya o ne zorlu bir hamilelik azım açık kaldı şaştım kıyamam ya.
işte ALLAH insana mutlaka hayatında zorluklarla elde edecegi şeyler veriyor senin nasibindede bu varmış bu kadarlada kalsın inşallah. şükür saglıklılar ,yanındala,alkisalkisalkis biraz sonra mamalarını yedireceksin ALLAH bizede nasipetsin inşallah
:Saruboceq:

cnm benden çok daha kötüsünü yaşanlar olduğunu düşündüm
yada benim gibi bu yola girip de elde edemeyenler vardı
hee isyanlarım olmadımı oldu
ama ben hep bu yaşananlarda bebeklerime bişe olacak diye kendimi suçladım..
geride kaldı o günler.....şimdi yanımdadalar beraber oyun oynuyoruz
rabbim sağlıklı mutlu günlerini göstersin ...herkesin yavrusuna

rabbim sizlerede sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

.çok öptüm iyi gecelerr

wavy çok geçmiş olsun canım iyi ki zehirlenmemişsin bide ne kadar sakınsakta olucağ varsa oluyo işte ihmal de cabası
dırım sen böyle bol bol konuş şekerim ben ve benim gibi kendi başını yiyen arkadaşlar ders alsında biraz kaygılardan kurtulup şükredelim valla canım çok zor şeyler yaşaamışsın valla herkesin harcı değil ama sonucu da paha biçilemez
yeni katılan arkadaşlar var Allahım sağsalim sıkıntısız bi şekilde bebeklerine kavuşmayı nasip etsin hepsine inşallah
herkezi öpüyorum şimdi ben yatim kızlar pek gelemiyorum bu ara uzak kaldım yine ama pc başına gelesim yok sandalyee sorunu yaşıyorum uyuz oluyoruz oturmaya hep uzanıyorum

günaydın diyeyim ama ben daha uyuyamadım.ama kanamam şimdilik yok ondan biraz rahatladım heralde birazdan yatarım .allahım hepimize hayırlı sorunsuz bir gün versin hepinizi kocaman öpüyorum.opuyorumnanaktan

canım beniiiiim hamileliğin ve bebeklerin hayırlı uğurlu osun inşallahh,topiğimize ve aramıza hoşgeldin,
sağlıklı vve keyifli bir hamilelik ile kolay doğumlar diliyorum canımmmopuyorumnanaktan
ikiz gebeliklerde mutlaka serklaj yapılıyo mu.
hayır her ikiz gebesine serklaj yapılmıyor,
rutin ilerlediğin dr. muayenelerinde doktorun uygun bulurusa yapıyor bunu,şimdilik sıkıntın yoksa,kanaman falan olmadığı sürece kafana takma..
selaaam kıslar ben geldim....doktora gittim bugün ....hazır merkeze inmişkende anneme götürdü eşim...... bebekler gayet iyiymiş... biri 1350 diğeri 1400 gr. olmuşlar.....
ooouyyyy maşşalahhh bu kızlara beeeee,sağlıkla zamanıda gelsinler inşallah annesiiiiiiiopuyorumnanaktan
oooooooooooo Dr.Günayyy seni tüp bebek topiklerinden takip ediyordum,buralarda buluşmak kısmetmiş bak herşeyin bir zamanı vasrmış gördün müüüopuyorumnanaktan
cnaım benim çok tebrik ediyorum sağlıklı huzurlu bir hamilelik ve kolay bir doğum diliyorum canımm..
iyi akşamlar kızlar herkese ....nasılsınız bebişler nasıl
iyidir vil cim sen nasılsın canımmmŞeniz
maşallah canııımmm,
sanan da sağlıklı huzurlu bir hamilelik ve kolay doğumlar diliyorum canım benniiimmmŞeniz

huuuuuuuu yeni hamiş arkadaşlar,eğer topiğimize sürekli takılarak tüm hamileliğinizi burda keyifli sohpetlerle geçirmek isterseniz,
siz de ilk sayfamızdaki liste bilgilerimizi tam olarak bana yazın,sizi de hamile ikiz annesi listemize ekleyelim

burcin cnm ben gelem yanına heheee nasıl olsa fazla geziom bu ara
bursayada damlarım........

ayyy bende parti ile bozdum kafayıı habire tarif bakıyom nette
bugün buğday için alışveriş yaptıkk

opuyorumnanaktan sositososito zemuszemus :hulya: Şeniz
Günaydınnnn kızlarr...Uyanınnnn.Nerdesinizzz ???
günaydın cnaııımm,
şimdi her uayandığında önce KKya koşucaksın,
burası insanda alışkanlık yapıyorr:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…