cnm saçmalama yaa ne sigarası allah aşkına...at onu hemenklava:içinde ikitane yaşam var ve sen onları boğuyorsun yaaa kusura bakma ama çok kızıyorum içmeee lütfen
ve kızma bana kendine ne yaparsan yap ama kuzulara bişi olmasın..
dediğin gibide olsa cnm kanama buklava:ama bekle ilacınıda al....1 saat içinde geçmedi bir jinokolojik muayne şart derim ...banada sormuştu doktor yaptınızmı diye hayır demiştim.....muhtemelen iişki yasaklanacak...ama her kanama düşük tehtidi oluşturuyor...unutmayın lmaz:
dırımcım meltemcim teşekkür ederim...internetimde sorun var...... zor girebiliyorum kk.yaaa.... evet doktorda bebeklerin kilosu önde gidiyor dedi... bende çok alıyormuşum.... neyle besliyorsun demişsiniz... ekmek yemiyorum sade yemek yiyiyorum.... haftada 1 kez kırmızı et 1 kez tavuk eti 1 kezde balık oluyor muhakkak................ hoş bunlar benden çok melike için geliyor sofraya... benim cadı etcilde...... amaaaaaaaaaaaaa en önemlisi hergün muz ve en az 3 su bardağı portakal suyu içiyorum........... tavsiye ederimmmm.....
dırımcım meltemcim teşekkür ederim...internetimde sorun var...... zor girebiliyorum kk.yaaa.... evet doktorda bebeklerin kilosu önde gidiyor dedi... bende çok alıyormuşum.... neyle besliyorsun demişsiniz... ekmek yemiyorum sade yemek yiyiyorum.... haftada 1 kez kırmızı et 1 kez tavuk eti 1 kezde balık oluyor muhakkak................ hoş bunlar benden çok melike için geliyor sofraya... benim cadı etcilde...... amaaaaaaaaaaaaa en önemlisi hergün muz ve en az 3 su bardağı portakal suyu içiyorum........... tavsiye ederimmmm.....
burcin cnm ben gelem yanına heheee nasıl olsa fazla geziom bu ara
bursayada damlarım........
ayyy bende parti ile bozdum kafayıı habire tarif bakıyom nette
bugün buğday için alışveriş yaptıkk
kızlar hepinize iyi geceler...ben kk ya girmeye çalışırken saat epey ilerlemiş...... yatmam lazım .....
yarasınnnnn diyecem ama yarıyor zatiiiiii ben senin haftandayken 1000 950 gr dım,
zaten işte5 hafta sonrada 1000 olan 2440 950 olqn 2310 gr dı
ama bennn sadece kuru ekmekle beslendim :roflol::roflol:mideem yüzündennnakannehir
cnm saçmalama yaa ne sigarası allah aşkına...at onu hemenklava:içinde ikitane yaşam var ve sen onları boğuyorsun yaaa kusura bakma ama çok kızıyorum içmeee lütfen
ve kızma bana kendine ne yaparsan yap ama kuzulara bişi olmasın..
dediğin gibide olsa cnm kanama buklava:ama bekle ilacınıda al....1 saat içinde geçmedi bir jinokolojik muayne şart derim ...banada sormuştu doktor yaptınızmı diye hayır demiştim.....muhtemelen iişki yasaklanacak...ama her kanama düşük tehtidi oluşturuyor...unutmayın lmaz:
iyiyim tatlım..napalım..yat yat yat aynı tas aynı hamam..bi yandan ağrılar, kasılmalar..bi yandan can sıkıntısı..bi de annem grip olmuş gelemiyo..çok bunalım şu 2 gündür valla..
sen nasılsın?
aman dikkat et canım..ihmal etme..doktoruna güveniyorsan mesele yok..
bi daha yaramazlık yok :))
ben unuttum artık nasıl yapılıyodu o yaramazlık valla :))
kızma dırııııımmmmm..
baksana biz nefes'ten daha fazla gerildik :))
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
ben de haftalarca kanamalarla uğraşmış biri olarak nasıl bir stres olduğunu senin gibi anlıyorum ve böyle şeyleri okumak bile o zamanları anımsatıyor ve kasılıyorum..sinirlerim ozuluyor valla..
Allah yardımcımız olsun..hepiniz doğumdan sonra hamilelik günlerini özlediğinizi söylüyorsunuz, mutlaka da öyledir ama ben hamileyken başını düşündükçe ter basıyor..sanırım özlemeyeceğim..çok ağır geldi bana bu dönem, çok bunaldım artık çoookkk..
yaramazmı kızım görmedinmi kocaaaa göbeği............... nasıl vercez sonra kiloları bilmem.... 17 kilo oldu toplam................. neysem ben kaçtım.... çoook yoruldum...bebekler aşağıdaymış..doktor bu ayı atlatman lazım yatcan diyoooo
seninkilerin de kilosu küçümsenemeyecek kadarmış tatlım..
33lerde gelmedi mi bu paşalar?baksana kuru ekmek nasıl yaramış kuzulara.. :))
yok kuzum söndürdüm:kedi: zaten bian işte.bekliyecegim bir kaç saat geçmesse ünüversiteye gidecegim olmadı ya bide hafta sonu hep stajerler vardiye biliyorum oda kasıyor ama mecbur kalırsam gidecegim :Saruboceq:
ya işte ne bileyim ilk oğlumda hiç yaramazlık yapmadık doktor izinverdigi halde tövbe yarabbi şeytan dürttü işte bişey olmaz yazık adama dedim ama öyle olmadı burnumuzdan geldi. eşim daha beter oldu suçluluk duygusu hatsafada hayırlısı bakalım
özlersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bak ben 5+ larda aşırı kusuyordu bi yatmaya başladım
evimden tiksindim 3 ay annemde kaldım sonra 1 ay evde kaldım o arada hep kustum uyudum hiçbişi yapmadım......birkere gezmeeye gittim..2 gün sonra şakır şakır kanama
kurban bayramı yataktayım bütün gece uyumadım ağlıyorum ve bacaklarımı sıkıyorum bebeklerim düşmesin diye.....sonra 3 gün hastanede yattım 1 ay kaynanam baktı bana sadece tuvalete kalktım kocamdan ayrı yattım artı şakır şakır kusuyorum
her kusmada ya ağızdan yada burnumdan kan geliyor..tansiyonum düşüyor
kafamı sağdan sola çeviremiyorum.....kusuyorum kaynanam gelip ne ağzımı silmeye bir peçete veriyo nede kustuğum poşeti alıyor .....
sonra anneme geldim evimden yatağımdan ayrı hiçdışarı çıkmadan kimse ile görüşmeden hep yattım 8 hafta hee bu 8 haftanın 1 haftası cerrahpaşada geçti yine yüksek ateş kan sayımı düşüküğünden 28 haftadan taki doğuma kadarda cerrahpaşada kaldım herkesden ayrı...herşey yarımken....
ben bu yaşadıklarıma rağmen ilk elimle karnımdaki hareketi hissettiğimdeki
anı unutamıyorum kanrımı açıp açıpp baktığım günleri unutamıyorum
heee ben bide gebelik alerjisi oldum 11 +2 haftamada ve gebeliğim bounca heryerim yara oldu kaşınmaktan gebelik bitince geçecek dendi popomun üzerine oturamadım
iki kaşıma sopası ile uyudum...ve en kötüsü safrakesesi enzimlerim yüksek olsaydı gebeliği sonlandıracaklardı....
herşeye rağmen yine yeniden derimmmmmmmm:lepi:
özlersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bak ben 5+ larda aşırı kusuyordu bi yatmaya başladım
evimden tiksindim 3 ay annemde kaldım sonra 1 ay evde kaldım o arada hep kustum uyudum hiçbişi yapmadım......birkere gezmeeye gittim..2 gün sonra şakır şakır kanama
kurban bayramı yataktayım bütün gece uyumadım ağlıyorum ve bacaklarımı sıkıyorum bebeklerim düşmesin diye.....sonra 3 gün hastanede yattım 1 ay kaynanam baktı bana sadece tuvalete kalktım kocamdan ayrı yattım artı şakır şakır kusuyorum
her kusmada ya ağızdan yada burnumdan kan geliyor..tansiyonum düşüyor
kafamı sağdan sola çeviremiyorum.....kusuyorum kaynanam gelip ne ağzımı silmeye bir peçete veriyo nede kustuğum poşeti alıyor .....
sonra anneme geldim evimden yatağımdan ayrı hiçdışarı çıkmadan kimse ile görüşmeden hep yattım 8 hafta hee bu 8 haftanın 1 haftası cerrahpaşada geçti yine yüksek ateş kan sayımı düşüküğünden 28 haftadan taki doğuma kadarda cerrahpaşada kaldım herkesden ayrı...herşey yarımken....
ben bu yaşadıklarıma rağmen ilk elimle karnımdaki hareketi hissettiğimdeki
anı unutamıyorum kanrımı açıp açıpp baktığım günleri unutamıyorum
heee ben bide gebelik alerjisi oldum 11 +2 haftamada ve gebeliğim bounca heryerim yara oldu kaşınmaktan gebelik bitince geçecek dendi popomun üzerine oturamadım
iki kaşıma sopası ile uyudum...ve en kötüsü safrakesesi enzimlerim yüksek olsaydı gebeliği sonlandıracaklardı....
herşeye rağmen yine yeniden derimmmmmmmm:lepi:
iyigeceler canımherkese iyi geceler, tatlı tatlı rüyalaaarrr..
eeeeeeeeeee bende gidemm barimmm hadi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm byby
canım benim ya o ne zorlu bir hamilelik azım açık kaldı şaştım kıyamam ya.
işte ALLAH insana mutlaka hayatında zorluklarla elde edecegi şeyler veriyor senin nasibindede bu varmış bu kadarlada kalsın inşallah. şükür saglıklılar ,yanındala,alkisalkisalkis biraz sonra mamalarını yedireceksin ALLAH bizede nasipetsin inşallah
:Saruboceq:
canım beniiiiim hamileliğin ve bebeklerin hayırlı uğurlu osun inşallahh,topiğimize ve aramıza hoşgeldin,arkadaşlar ben tüp bebk tedavisi ile hamile kaldım.şu anda bulantılarım ve kusmam başladı, çokerken mi acaba ..sizlerde kaçıncı haftada başlamıştı. ayrıca bana doktorum bazı ilaçlar verdi hala kullanıyorum.estroferm ve crıone jel.acaba içinizde bu ilaçları kullanan varmıydı,ne zamana kadar kullandılar.
cevap yazanlara teşekkür ederim..
HEPİNİZE YENİ YIL SAĞLIK ,MUTLULUK HUZUR GETİRSİN.
hayır her ikiz gebesine serklaj yapılmıyor,ikiz gebeliklerde mutlaka serklaj yapılıyo mu.
ooouyyyy maşşalahhh bu kızlara beeeee,sağlıkla zamanıda gelsinler inşallah annesiiiiiiiopuyorumnanaktanselaaam kıslar ben geldim....doktora gittim bugün ....hazır merkeze inmişkende anneme götürdü eşim...... bebekler gayet iyiymiş... biri 1350 diğeri 1400 gr. olmuşlar.....
oooooooooooo Dr.Günayyy seni tüp bebek topiklerinden takip ediyordum,buralarda buluşmak kısmetmiş bak herşeyin bir zamanı vasrmış gördün müüüopuyorumnanaktanKızlarr ben de ikizlerimi bekliyorumm.Şu an 5+6 yız.Bulantılarım var hahih ama akşama doğru başlıyor.Meltemcimm nasılsın?Nasıl geöiyor hamilelik?Keselerini görmüşsün galiba sen de ikiz annesi olucaksınnn.Ne güzell tebrik ederim canımm..
iyidir vil cim sen nasılsın canımmmŞeniziyi akşamlar kızlar herkese ....nasılsınız bebişler nasıl
maşallah canııımmm,kızlar merhaba ben geçen hafta bebişimin kalbinin atışlarını görmeye gittim ve bir mucize iki tane minik kalp atıyordu. evet ikizlerim olacak çok mutluyum. Allahım ikisinede sağlık ve ömür versin.Allahım hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
burcin cnm ben gelem yanına heheee nasıl olsa fazla geziom bu ara
bursayada damlarım........
ayyy bende parti ile bozdum kafayıı habire tarif bakıyom nette
bugün buğday için alışveriş yaptıkk
opuyorumnanaktan sositososito zemuszemus :hulya: Şenizburcin cnm cicilerimiz tamam cnm ama buday pişicekya aşure gibi içine bişiler lazım onu aldık
tabi ...ikramlar için gıda maddeleri alındı
ayyy balonlar felan davetiyemizin son rutuşları p.tesi olacak ve hemen yaptıracağım
son olarakta pasta sipariş edilcek
birde realde çok şık budayları koymak için kup desem kup değil bardak gibi ama şık bişey aldım
onları süslemek için tül kurdela alıncak heycanlıyımm işte yawww
günaydın cnaııımm,Günaydınnnn kızlarr...Uyanınnnn.Nerdesinizzz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?