Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydınlarrrr biz geldikk kuzular herzamanki enerjisi ile yanımızdalar

kahvaltı ettik geldik ama dışarı çıkacam işlerim var

dr.guray cnm günaydın .......nasılsın kendinden bahset
bende hymarry gibi seni görenlerdenim
kaç yaşındasın?ilkdenemenizmii?ne doktorusun?
çokmu meraklıyım nee :roflol:

Hııhı 25 yaşındayım hayatım.Çocuk onkologuğum(onko cerrah).
2 buçuk senedir evliyim.Tüp bebekle gebe kaldım 10 haftalık kayb ettim.Bu ikinci gebeliğim bunu da tüp bebek tedavisiyle kaldım..ınşallah bu sefer bir sorun olmaz da doğururum bebişlerimi..
keslerimizi gördük.Haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez.Çok heyecanlıyım.Birden duyamam diye korku var içimde...

:1shok::1shok: ihmalkarlığında bukadarı yuh artık.çok çok geçmiş olsun cnm allah şifa versin.

cnm hayırlı olsun hamileliğn benim çok şükür kusmam olmadı ama ilk haftadan 3.5 aya kadr aralıksın bulantım vardı 24 saat,crinone jel bende 3 ay kullandım çok sıkıcı bişey ama mecbur bizlerde tüp bebek olunca.Allah tamamına erdirsin inşallah.

aynen bende de var su içmekten midem bulanıyor ama su bile rahatlatmıyor beni,bütün gece ayaklarım dışarıda yatakta cayır cayır yanıyor ayaklarım.

geçmiş olsun arkadaşım ama sen diğer doğum yapmış tecrübeli arkadaşları dinle ve dr git bencede.

hayırlı olsun hamileliğin bende seni ağustos veya eylül tüp bebek yaptıranlar topiğinden hatırlıyorum yanlışmıyım,rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah

canım çok geçmiş olsun ((

ayy cnm benim .....rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin...
kötü düşünme inş..herşey güsel olacak de...
mesleğinde çok güsell çocuklarla ilgili olması yani
cerrahsın benim bebişlerimde ameliyat olacak yumurtalığııı aşağa inecekk

slm canlar.. benim kuzular artık bana pek fırsat vermiyor, 3 gün eşim evde diye anneleri serbest bıraktık ama biz de mahvolduk.. malum gaz sancılarımız başladı. gece 2 saatte bir uyanıp emiyorlar ama bende sabah takat kalmıyor, sabah annemi çağırdım ben 2 saatçik uyumuşum sanki aylarca uyumuş gibi dinlendim valla..
wavyim geçmiş olsun cnm.. geçmişi okuyamıyom herkes ii dimi?

Hymarry nin dikkatine

ben yeni hamile değilim ama anca size kavuşabildim

vuslat2009------sat:21 Haziran 2009------mikroenjeksiyon------07 Mart 2010 (37.hafta) ------bir erkek ve bir kız

Son düzenleme:
GÜNAYCIM HOŞGELDİN topiğimize,ikiz demekki çok sevindim.rabbim sağlıkla kucağına almak naip etsin:Saruboceq:seni aramızda gördüğüme çok sevindim.kaydirigubbakcemile3
Hymarry nin dikkatine

ben yeni hamile değilim ama anca size kavuşabildim

vuslat2009------sat:21 Haziran 2009------mikroenjeksiyon------07 Mart 2010 (37.hafta) ------bir erkek ve bir kız

Canım hoşgeldin.nerelerdeydin şimdiye kadar sen,maşallah yavrularına,sağlıkla dünyay gelsinler.Ay ne güzel 7 mart doğum zamanın,benimde ilk doğumum 8 marttı.hayırlısıyla kucağına al inşallah. WAYV canım çok geçmiş olsun.rabbim acil şifa versin.Bizde seni merak ediyorduk,kızlarbırakmıyor artık diyorduk.sende meğer ne sıkıntılı günler geçirmişsin.acil şişifalar canım.

geldim artvinlicim dün giremedim anca bitti geçmişşşş
alıntılar gittti aklımda kaldıkça cevap yazıyorummmm
wavy canım çok geçmiş olsun telefonla konuştum gerçi ama tez zamanda iyileş umarımmm
kayracım tombiklerine maşallahhhh
meltemcim drgünay hoş geldiniz aramızaaa bebeişleriniz hayırlı uğurlu olsunn
liyadora nasılsın canımmmm
medine nerelerdeeeee
kevserimmm bebekler artık kendini anne rahminde olmaduğunu sanmaktan vazgeçti dünyaya merhaba dediler sanırımmmm
yaaaa e bebekten ne güzelalışveriş yapmışsınız bana niye hediye çeki vermeidler yaaaa ben bizzat mağazasından aldım ondanmı acaba tühh ya gitti 50 lira neler alırım ben onaaaa
ben nasılımmmm
ben 2 gündür dehşet kötüydüm hiç keyfim yoktu karnım anlatamayacağım derecede çok kaşınıyodu karnım değil çatlamak resmen yarıldı yani bugüne kadar güzelce geldik doğurucam çatlamaya başladım yanıyo sızlıyo acıyo anlatamam acıdan ağladım inanınki bu gün bepanten sürdüm o biraz rahatlattı beni bebekyağı lierac vazelin cart curt hiç işe yaramadı
bugünde yatak odaısnı temizleidk eşim duvarları dildi ben camını sildim dünde mutfağı sildim tabi iç.ten sadece tuvalet aynasını kağı arkasına aldık oyun parkımızı yatak odasına koyduk nevresimleirnide serdim artık hazır:))) dünde gardolabımız geldi kuruldu kociş temizleid havalanmayı bekliyo şimdi sonra yerleştireceğimmm bi salonum kaldı perdeler halılar değişecek ev temizlenecek ve doğuma hazırızzzzz
şaka maka bende epey ilerledimmm kimse sıramı almasın
dün komik bi haber okudumm tek yumurta ikizleri bir sene arayla doğdu diye biri 11.59 da doğmuşbiride 00.02 de doğmuş yani biri 2009 biri 2010 bebeği olmuşşşş

canooo hoşgeldin ciicim ayyy çok güldüm şu bebeklere cnm yaa
2009 yazarlarda doğardoğmaz 1 yaşında oldular heheh
ikiside 2010 bebeği oldu heheh
çocukları yıkadım ,kendimi yıkadım,yemek yedik geldim

Canım hoşgeldin.nerelerdeydin şimdiye kadar sen,maşallah yavrularına,sağlıkla dünyay gelsinler.Ay ne güzel 7 mart doğum zamanın,benimde ilk doğumum 8 marttı.hayırlısıyla kucağına al inşallah.

sağol canım umarım o günleri görmek ve dahada uzarsa ne mutlu olur bana bu arada hb drum bana bilgisayar yasağı koydu annem sağolsun eşimde annemde bana fırsat vermiyolar bende kaçak güreşiyorum resmen

vil.. bivv nero ka vuslat kayra hymarry artvinli adını sayamadıklarım nasılsınız bakiiimmmm

iyiyiz diyelim iyi olalım hep iyi kalalım

canooo hoşgeldin ciicim ayyy çok güldüm şu bebeklere cnm yaa
2009 yazarlarda doğardoğmaz 1 yaşında oldular heheh
ikiside 2010 bebeği oldu heheh
çocukları yıkadım ,kendimi yıkadım,yemek yedik geldim

oh senden iyisi yok şimdi afiyet olsun bide şimdi ne uyunur ama işte miniklerin ayakta ise :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…