kıslar geçmiişi okuyamadım beni merak eden oldu mu bilemiyorum oldu ise teşekkürler olamadıysa teessüf ediyom dermişim:)) şaka şaka canınız sağolsun..
kısaca yaşadığım olayı anşatayım sizleride alalh korusun böyle bişey başınıza gelirse ihmal etmeyşn..
40 gün bitmeyen kanamm so günlerde daha çok arttı ve bi sabah bardaktan boşalırcasına geldi. parça ve kıpkırmızı kan.. şöyle söyleyeyim pedler yetmedi bebeklerin beini bağladım sonrada hasta bezi aldım kendime. doktorumu aradığımdfa acil çağırdı ve rahi duvarınn çok kalınlaşmış olduğunu söyledi önce radyolojide detaylı ultrasona girdim. rahim duvarı 22 mm olmuş ve rahimde şiddetli kanamalar görüldü. ve hen-men ertesi güne kürtaja aldılar. malesef doğum esnasında içerde parça kalmış ve bu rahim duvarını kalınlaştırmış enfeksiyon iltihap oluşturmuş.. şimdi tekrar başa döndüm doğum yapmış gibiyim iğneler ilaçlar çilem bitmiyor. bu son olur bununla kalır inşallah. kanamalaı yabana atmayın ve kesinlikle bi kontrole gidin. sağlıkla kalınn..
selaaam kıslar ben geldim....doktora gittim bugün ....hazır merkeze inmişkende anneme götürdü eşim...... bebekler gayet iyiymiş... biri 1350 diğeri 1400 gr. olmuşlar.....
iyi akşamlar herkese nasıldınız canlar...Biz mi ? ben ve kızlarım artı babamız iyiyiz gittikçe heyecan artmaya başlıyo..kızlarım içerde sabırsız sabırsız tepiniyolar :) bu arada hastanenin odalarını falan araştıralım dedik özel oda olsa daha mı iyi olur acaba devlet hastanesinde yapmayı planlıyoruz doğumu...Tecrübeli anneler daha ii bilir özel oda daha mı rahat olurki?
iyi akşamlar kızlar. şükür bugün hiç kanama görmeden birgün geçirdim.bidaha olmaz inşallah.:Saruboceq:
vilcim ne tatlı heyecandır o biranönce zaman geçsede kucagıma alayım diye düşünürüz.allah sağlıla zamanında doğmalarını nasipetsin canım.odadan bahsetmişsin özel oda en iyisi canım heleki bukadar hastalıklar varken daha rahatedersin.öbürtürlü tanımadıgın büssürü insan helebide ziyaret saati doluşur insanlar ben görümcemden biliyorum çok zor oluyor.bben ilk doğumumu özelde yapmışım öylebir tecrübem olmadı ama onda bile normal odalardan büyügünü tercihetmiştim. gelen giden oda nekadar küçük okadar insanlarla içiçe oluyor insan.tabi şimdikilerde ne olur bilmiyorum allah nerde nasipettiyse orada olacakdiyorum.hayırlısıyla o gün gelsin kuzucuklarda saglıklı olsun
iyi akşamlar kızlar. şükür bugün hiç kanama görmeden birgün geçirdim.bidaha olmaz inşallah.:Saruboceq:
vilcim ne tatlı heyecandır o biranönce zaman geçsede kucagıma alayım diye düşünürüz.allah sağlıla zamanında doğmalarını nasipetsin canım.odadan bahsetmişsin özel oda en iyisi canım heleki bukadar hastalıklar varken daha rahatedersin.öbürtürlü tanımadıgın büssürü insan helebide ziyaret saati doluşur insanlar ben görümcemden biliyorum çok zor oluyor.bben ilk doğumumu özelde yapmışım öylebir tecrübem olmadı ama onda bile normal odalardan büyügünü tercihetmiştim. gelen giden oda nekadar küçük okadar insanlarla içiçe oluyor insan.tabi şimdikilerde ne olur bilmiyorum allah nerde nasipettiyse orada olacakdiyorum.hayırlısıyla o gün gelsin kuzucuklarda saglıklı olsun
VİL CNM özel odada kaldım devlette cnm çok rahat ettim buzdolabım tuvaletim içindeydi çok iyiydi yani
yanımda kalan kişide kanapede yattı rahat etti
geçmiş olsun canım kanaman olmadıgı için sevindim
Nefescim inşalalh olmaz bidaha..
Dırımcım nefescim teşekkür ederim bende özel istiyorum araştırıcak eşim bakalım sizden duymam daha ii oldu
sağolun canım.inşallah olmaz birdaha.
bişey soracagım. ben ufaklıkların hareketlerini bir hafadır hissediyordum bariz hemde ama bugün hiç hissemedim ilk oğlumdakinide tam hatırlamıyorum. yoksa iğne vuruldum bide progestan kullanıyorum ondanmıki yoksa ilk zamanlar normalmi şimdide ona takıldım eşimede söylemiyorum hissediyorsun demi diyor evet diyorum o daha panik çok sıkılıyor.
allahım içime ferahlık ver deyip duruyorum DARALLDIM YİNEEEEEE
yok canım ya hareket filan denirmi bu hafada daha adama gaz geziyordurder ondan hiç söylemedim.ama yarın bi gidecegim olmassa rahatetsin içim cuma kontrolümüz ama beklenirmi o zamana kadarcanım içini ferah tut doktoruna danıştın mı
nefes cim geçmiş olsun canım...... dün gece bir badire atlattın.... dikkat et bundan sonra....... ama hareket meselesine gelince...... 14 haftalıksın daha hareket hissetmen için erken.... bunu istediğin doktora sorabilirsin...bu haftalarda imkansız canım... birde eğer kanama ağrı sızı yoksa durduk yere dinleme kendini...bak sende tecrübelisin benim gibi ikinci gebeliğin...... boş yere moralini bozma.hem bişey olcak diye korkuyorsun hemde sigara içiyorsun...... sigara erken doğumun ve düşüğün baş sebebi..... çömez dğilsin yanlış yapma canım.......klava: klava:[/QUOTE
sağol canım.ben 14 deyil 15 bitiriyorum yarın .ama doktorlar 16 bitirdigimi söylüyorlar bir hafta önde yani sebebide 7 gün önce adet görmem heralde.ilk oğlumda 19. hafada hissetmeye başlamıştım ya bunlar fırlama yada ben yanlış hissediyorum ama yanlış hissedilecek gibi deyil bende ilk başta şaşırdım yok canım dedim ama ikinci hamilelilerde daha erken farkedebiliyormuşsun.siğarayada gelince dün çok bunalınca yaktım ama söndürdüm hemen :kedi:
sağolun canım.inşallah olmaz birdaha.
bişey soracagım. ben ufaklıkların hareketlerini bir hafadır hissediyordum bariz hemde ama bugün hiç hissemedim ilk oğlumdakinide tam hatırlamıyorum. yoksa iğne vuruldum bide progestan kullanıyorum ondanmıki yoksa ilk zamanlar normalmi şimdide ona takıldım eşimede söylemiyorum hissediyorsun demi diyor evet diyorum o daha panik çok sıkılıyor.
allahım içime ferahlık ver deyip duruyorum DARALLDIM YİNEEEEEE
nefes cim geçmiş olsun canım...... dün gece bir badire atlattın.... dikkat et bundan sonra....... ama hareket meselesine gelince...... 14 haftalıksın daha hareket hissetmen için erken.... bunu istediğin doktora sorabilirsin...bu haftalarda imkansız canım... birde eğer kanama ağrı sızı yoksa durduk yere dinleme kendini...bak sende tecrübelisin benim gibi ikinci gebeliğin...... boş yere moralini bozma.hem bişey olcak diye korkuyorsun hemde sigara içiyorsun...... sigara erken doğumun ve düşüğün baş sebebi..... çömez dğilsin yanlış yapma canım.......klava: klava:
14. hafta mı?hareket hissetmek mi?? :uhm: sanki mümkün değil gibi..18-22 haftalar arası canım hissetmen gereken haftalar..hatta Kevser var arkadaşımız burada,o da erken hissettiğini söylerdi hatta doktoruna da söylemişti doktoru inanmaıştı..bu hareketler mide ya da bağırsak hareketleri olabilir bence tatlım..ayrıca kanaman madem bitti, takma kafana, hastalık hastası etme kendini ama dikkat et..çok dinlen ve SİGARAAAAA İÇMEEE..hatta yanında biel içirtme..sen kendine dikkat et, doktoruna güven, gerisine takılma..
vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak
vil.. bivv nero ka vuslat kayra hymarry artvinli adını sayamadıklarım nasılsınız bakiiimmmm
kızlarrrr haklısınızda SİGARAAAAAAAA İÇMİYORUMMMM BİR AN YAKTIM VE SÖNDÜRDÜMMMMMMMM 14 DEYİL 17. HAFTAYA GİRİYORUMMMM çizelgeme bakmayınnn tabi bende yanlış hissediyor olabilirim sadece oğlumda hissetiklerimin aynısı olunca öyle zannettim heralde.kafayada takmamaya çalışıyorum hatta ve hatta iki gündür nette oyun oynamaya başladım kafam dagılsın diye aştım kendimi opuyorumnanaktan
artvinli nasılsın cnm ikimiz varız birtek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?