arkadaşlar kaliteli zaman geçirmek için neler yapıyorsunuz?

gelbebegim2

BağrımaTaşBastırmaAllahım
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
524
2
66
Bursa
kızlar eşimde bende hafta içi çalışıyoruz , hafta sonu evdeyiz ikimizde..
öğleye kadar uyuyoruz :) kahvaltı falan derken saat 1-2 oluyor..
sonrada tv seyrediyoruz.bende eşimle beraber dalıyorum tv ye..
akşama kadar tv başındayım..bazen kahvaltı bulaşıklarını bile akşam üzeri anca topluyorum..
eşime kızıyorum bende,sürekli tv başındayız hiçbişey yapmıyoruz diye,
gezmeye de gideriz ama geldiğimiz gibi yine tv başına oturuyoruz..
sadece biz mi öyleyiz,sizlerde durumlar nasıl...
zamanımızı daha kaliteli nasıl geçirebiliriz...

biz de aynıyız ama bi farkla hafta içi hafta sonu farketmiyor eşim sürekli evde,evden camiye camiden eve:)he bide tv değil bilgisayar başındayız.akşamları film izleriz 2 akşamda bir falan sonra tavla satranç falan oynarız arada böyle

c.tesinizi öğleden sonra dışarıda değerlendirin, pazar gününüzü evde..
yaşadığın şehir neresi bilmiyorum ama,arkadaş kuzen filan ziyaretleri yapabilirsiniz.
şehrinizi gezip ,alışveriş gezme birarada çıkarırsınız

genelde her haftasonu 3-5 saatlik de olsa biryerlere gideriz..
gezmek sorun değil eşim çok sever gezmeyi ..
ama biz evde olduğumuzda sürekli tv seyrediyoruz ben evde olduğumuz süre içerisinde tvden biraz uzaklaşmak istiyorum..
bağımlı mı olduk nedir..sürekli tv karşısındayız...

memuruz tayin nedeni ile taşınıyoruz sürekli,yeni geldk burayada arkadaş fazla yok,akraba hiç yok...

önümüz yaz artık, balkonunuz varsa orada çay eşliğinde gazete ,dergi, kitap okuyun..
tv olmazsa, pc olur bağımlılık..
aman derdiniz bu olsun..eşinizle mutlu olunda 7/24 tv seyredin

Ayyy biz de sevdiceğimle öyleydik askere gidene kadar. Muhtemelen 29 gün sonra da kaldığımız yerden devam edicez

Hakkaten neler yapıyorsunuz yaa bana da fikir olsun

önümüz yaz artık, balkonunuz varsa orada çay eşliğinde gazete ,dergi, kitap okuyun..
tv olmazsa, pc olur bağımlılık..
aman derdiniz bu olsun..eşinizle mutlu olunda 7/24 tv seyredin
inanırmısın ben çok severim balkonu ama eşim yemeği yer çayı içer hemen koşar içeriye tvye :))
o da çözüm değil bize yani...
bizim bebeğimiz olmuyor 3 yıldır galiba tek çare bir bebek onunla bol bol vakit geçiriz
ama bebişimiz de olmuyor işte
Ayyy biz de sevdiceğimle öyleydik askere gidene kadar. Muhtemelen 29 gün sonra da kaldığımız yerden devam edicez

Hakkaten neler yapıyorsunuz yaa bana da fikir olsun

Allah kavuştursun.. kaç yıllık evlisin ..eminim zor olmuştur eşinden ayrılmak...
bak şimdi şükrettim Rabbime eşim yanımda olsunda varsın tv seyredelim..
sizde en yakın zamanda kavuşursunuz sevdiceğinle inşAllah...

biz eşimle kitap okuruz mesela hanımlar ikimizde işten eve gelirken bulduğumuz kitapları toplar geliriz eve eğer alacak paramız yoksa o hafta arkadaştan eşden dosttan ediniriz kitap dergi okumak çok zevkli eğer dışarı çıkmaya vaktimiz var ise yakınımzdaki parkta otururuz şimdi aklımıza bir muzurluk geliyor yakınımzda basket sahası var basket topu alıp akşamları oynayacağız

evli değilim ya eylülde kısmetse nişanımız ama uzun zamandır birlikteyiz. nasıl zor oldu hem de ya ... Şırnak'ta bir de kendileri. Yine de şükredin halinize. Aman yanımda olsaydı da tv izleseydik boş boş :2:

hayırlısı olsun hakkınızda..
çok şükür Rabbime...

Bende aynı dertten muzdaribim ya. Tek fark tv yerine pc ye koşuyoruz biz :) Kalan zamanlarımı da gece yatmadan önce kitap dergi okuyarak geçiyorum.

pek farklı değiliz malesef.
sıkıcı ama bizim yaşadığımız yerden kaynaklanıyor, köy gibi bir yerdeyiz. büyük şehirde olsak mutlaka dışarıda zaman geçirirdik diye tahmin ediyorum. her haftasonu şehrin başka bir yerini keşfetmeye çıkardık...
şimdi temizlik yapıyoruz haftasonları harıl harıl...

eşimle kaliteli zaman geçirmek için iki çocuk yaptık,şimdi hiçbir şeye zamanımız olmuyor..tabii bu küçük bir şaka ama çocuklarımız doğmadan önce haftada bir tiyatroya giderdik eğer güzel bir oyun yoksa sinemaya giderdik.hafta içi bir akşam da bir kaç yakın arkadaş dışarda ya da birimizde toplanıyorduk.evdeysek puzzle oynardık,kitap okuma saatlerimiz vardı.bazende oturur dizi izler,sohbet ederdik.her zamanda kitap,tiyatro falan olmuyor.ama şu anda bunların birçoğunu yapamıyoruz.çocuklarla biraz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…