- Konu Sahibi ela
-
arkadaslar eşinizin, ailesinin yaptıklarını gerçekleri görmesini nasıl sağlarsınız?ya da görüyolarda laf mı söyletmiyolar.en basiti,sabah annem gelmiş kahvaltı yapıyoruz(ki annem çok sık gelmez bana) kaynanam indi üst kattan.elinde tencere tezgaha koydu.ne bir selam ne afiyet olsun,ne yüzümüze bakıyo.buna rağmen ben anne gel otur çay koyayım dedim.yok ben yedim dedi.çıktı gitti.eşime söyledim selam vermeyişini.o da demesi lazımdı ama kafası dalgındır,bişeye morali bozulmuştur,kötü bir niyeti yoktur gibi hep bi mantığa sığdırmaya çalışıyor.gerçekleri görmüyo.nasıl bir yol izlemeliyiz.kocişlerin gerçekleri daha net görmesi için.onlar için kendi ailesi kusursuz.
evet canım aynen öle, evlenmeden önce arkadaşlarım eşinle değil ailesiyle evlenceksin canım ondan sonra eşin geliyor demişti de ben inanmamıştım, gülmüştüm bile ama haklılarmış ilk önce ailesiyle evleniyorsun bide şöyle birşey var genelde geline çektirenlerde genelde kaynanadan zamanında çekenler eşinin ailesinden geçmişte dayak yiyen kaynanalar var hiç düşünmüyolar ben çektim ama geline çektirmem demiyolar inanamıyorum yaaa arkadaşlar
kişilik meselesi o tatlım hiç alakası yok aslında çekmeyle çekmemeyle.benim kaynanam tek yaşamış kaynanası uzakmış hiçbirşeye karışmazmış.ama işte dediğim gibi kişilik meselesi...
konuyu şimdi gördüm,evet ben varım hatta daha önce konu bile açmıştım kayınvalidem yüzünden neredyse boşanıyorduk ama Allah büyük işte eşimin aklı başına geldide yuvamız kurtuldu,şimdi kayınvalidemle aram nasılmı yüzyüze geldiğimizde kadını bi görün sanki bu olaylar hiç yaşanmamış gibi davranıyor sanırsınız öz kızıyım ama tabi yapmacık,bende herşeyi sineye çektim mecburen eşimin hatrına iyi olmaya çalışıyorum işte,tabi eşim demişken eşim yaptıklarını pek çabuk unuttu şuanda eşimin hayatında yalnızca işi var ben ve oğlu yok yani öyle davranıyor ne bi güler yüz ne tatlı dil,bunu dile getirince ben suçlu oluyorum zaten o çalıştığı için hep yorgun ya ben onu bi türlü anlayamıyorum,duygusal açıdan çok boşluktayım eşimin hiçbi konuda desteğini görmediğim gibi yanımdada bulamıyorum,annem olmasa çocuk hep başımda bi kere oyun oynadığını bilmem oğlumla ,son zamanlarda her lafımdan kavga çıkarıyo çok bunaldım bilmiyorum sanki evliliğimizi öylesine sürdürüyo gibi hayırlısı hakkımızda,ona sorsan çok seviyo bizi ama hep lafta işte ooofff içimi dökmek istedim malum ilgilenen olmayınca...
Sayın kaynanalar ve görümceler ( benim görümcem kaynanadır da ) çok şey okudumda birsürü şey gördüm..... lütfen bir şunları okuyun..
sürekli büyütmenizden bahsediyorsunuz iyi hoş anasınız büyüttünüz de sizin 20-25 yıl büyüttüğünüze biz 50-60 sene veriyoruz biliyomusunuz.... mahremi oluyoruz diğer yarısı oluyoruz hasta olduklarında ne o görümceler ne sizler varsınız yanlarında biz EŞLERİ varız...biz bakıyoruz biz acıyoruz.... sizin oğlunuzsa BİZİM ÖMRÜMÜZ onlar.....çoçuklarımızın babaları...... emin oluuuuun sizden çok seviyoruzz belki onları..... benim kocam benim canımdan öte canımdır o her ne kdr beni korumasada benim canımdır CANIMDIR ben onunla doğdum ömrümü feda ettim.... bırakın su el kızı ayaklarını artık BİZ EL KIZI DEĞİLİZ BU YUVANIN SAHİBİYİZ.. 2 KİŞİLİĞİZ... EL OLAN BÖYLE KÖTÜLÜK YAPARSANIZ SİZ OLURSUNUZ....... bizi sevin küçük olsakta herkes saygı hakeder saygı gösterin yuvamıza. gül gibi geçinip gidelim
rahmetli babamın bir lafı vardı kaynanan ne zaman ölürse o vakit huzura erirsin demişti sanırım bu hepimiz için geçerlikonuyu şimdi gördüm,evet ben varım hatta daha önce konu bile açmıştım kayınvalidem yüzünden neredyse boşanıyorduk ama Allah büyük işte eşimin aklı başına geldide yuvamız kurtuldu,şimdi kayınvalidemle aram nasılmı yüzyüze geldiğimizde kadını bi görün sanki bu olaylar hiç yaşanmamış gibi davranıyor sanırsınız öz kızıyım ama tabi yapmacık,bende herşeyi sineye çektim mecburen eşimin hatrına iyi olmaya çalışıyorum işte,tabi eşim demişken eşim yaptıklarını pek çabuk unuttu şuanda eşimin hayatında yalnızca işi var ben ve oğlu yok yani öyle davranıyor ne bi güler yüz ne tatlı dil,bunu dile getirince ben suçlu oluyorum zaten o çalıştığı için hep yorgun ya ben onu bi türlü anlayamıyorum,duygusal açıdan çok boşluktayım eşimin hiçbi konuda desteğini görmediğim gibi yanımdada bulamıyorum,annem olmasa çocuk hep başımda bi kere oyun oynadığını bilmem oğlumla ,son zamanlarda her lafımdan kavga çıkarıyo çok bunaldım bilmiyorum sanki evliliğimizi öylesine sürdürüyo gibi hayırlısı hakkımızda,ona sorsan çok seviyo bizi ama hep lafta işte ooofff içimi dökmek istedim malum ilgilenen olmayınca...
anlamazlar yavrum bunlar an-laaaa-maaaazzz-laaaaaaaaarrrrgözleri dönmüş resmen.neyin intikamını almaya çalışıyorlar bu ne hırstır yada adı her neyse anlayamıyorum, ama tek şey var gerçek olan; ona olan nefretim.bu saatten sonra sevmesin istemesin eksik kalsın o...
rahmetli babamın bir lafı vardı kaynanan ne zaman ölürse o vakit huzura erirsin demişti sanırım bu hepimiz için geçerli
eveeeeet arkadaşlaarr kimse kaynanasını şikayet etmesin çünki anladım ki benim kaynanam hepinizinkinden daha fenaa beter iğrenç tiksninç kuskunç rezil aşağılık vs vs ..test ettim onayladım,ben mayısın 12 sinde çocuğum olmadığı için yapıllan tetkikler sonucu tüplerimde sorun olduğu ortaya çıktı ve ameliyat oldum.ameliyatım çok iyi geçmemişti ve sinir krizi geçirdim ağlamaktan bittim.kaynanam eltim ve anneannem beraber ziyarete geldiler istememe rağmen.ben orda ağlıyorum kaynanam anneanneme eltimi gösterek aaaa bak e... da hamile 5 aylık oldu hemde erkek torun geliyor hahahaha diye muhabbet yapmış,anneannemin tepesi atmış ama orada ben ağlıyorum bana üzülüyorken birşey diyememiş,ben acaba hamile kalabilecekmiyim yoksa çocuğum hiç olmayacakmı derdindeyken hastane odasındaki muhabbete bakın ya...dün anneannemdeydim aynı konu açıldı ve sinirden saldıracak yer aradım.eşimle kavga ettim tabiki.bumu insanlıkları dedim.ben onlardan ne düğün istedim ne eşya ne bir iğne istedim.kadının derdi ne anlayabilmiş değilim artık anlamak ta istemiyorum.gebersin artık.bunaldım yaaa,,,,
kaynanam sürekli benle gezmek, birbirimize gidip gelmek, bizde misafir agırlamak ister bide habire maddi bşyler ister. en son olanı söylemek istiyorumm yeni işe başladımmm ve benden mutfak masası bide baharat takımı istedi ha bide parfüm alacakmışım..eşim yeni tel aldıı eski telimi istedi..böle istekleri var ve bende cimri deilimdir ama tutumluyumdurda hoşlanmam açta kalsam kimdesen 1 tl bile almam..özel günlerde anneler günü babalar günü dogum günü falan olunca hediyeleirni alırım zaten agzıyla istedigi için belkide almak zorunda kalıyorum.. ilk maaşımla mutfak masası istenirmii istedigide 700 tl den aşagı deil..kendi annemde maaşını al gönlünce harca kızım dediii.. ikiside anne demii amaaa nekdr büyük fark var.. haa kayınpederimin maddii durumu iyidir yanii hani yokta istiyor gibi bi durum yokkk eger öle olsaydı zaten ben dayanamaz alırdımm ..böle işte ne yapcam bu kaynanamla hiç bilmiyorumm..parfümle baharat setini alcam mesela maaşımı alınca ama mutfak masası alamam valla..allahtan çalışıyorum misafirleri gelince çagıramıyor yada size gelelim diyemiyor bakalımmm şu para isteme bşy al demeleride olmasaaa keşke..
Sayın kaynanalar ve görümceler ( benim görümcem kaynanadır da ) çok şey okudumda birsürü şey gördüm..... lütfen bir şunları okuyun..
sürekli büyütmenizden bahsediyorsunuz iyi hoş anasınız büyüttünüz de sizin 20-25 yıl büyüttüğünüze biz 50-60 sene veriyoruz biliyomusunuz.... mahremi oluyoruz diğer yarısı oluyoruz hasta olduklarında ne o görümceler ne sizler varsınız yanlarında biz EŞLERİ varız...biz bakıyoruz biz acıyoruz.... sizin oğlunuzsa BİZİM ÖMRÜMÜZ onlar.....çoçuklarımızın babaları...... emin oluuuuun sizden çok seviyoruzz belki onları..... benim kocam benim canımdan öte canımdır o her ne kdr beni korumasada benim canımdır CANIMDIR ben onunla doğdum ömrümü feda ettim.... bırakın su el kızı ayaklarını artık BİZ EL KIZI DEĞİLİZ BU YUVANIN SAHİBİYİZ.. 2 KİŞİLİĞİZ... EL OLAN BÖYLE KTÜLÜK YAPARSANIZ SİZ OLURSUNUZ....... bizi sevin küçük olsakta herkes saygı hakeder saygı gösterin yuvamıza. gül gibi geçinip gidel
doğru söze ne denir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?