Arkadaşlar, Kayınvalidesinin fenalıklarına rağmen yuvasını devam ettirenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
arkadaşlar kayınvalidesi ayırmaya çalışmasına rağmen hala dimdik yuvasını ayakta tutan bayanlar buyrun dertleşelim !

canım biz aynı evde yaşıyoruz çok kıkanç biri evdeki herşeyi kısıtlıyo bebelerimi sevmez yani herşey var ama eşim ve bebelerim için katlanıyorum inş borçları biterse çıkacagız.rabbm yardımcımız olsun

ay benim bi arkadaşım var çok severim onun başarısı benim başarımmış gibi onun mutluluğu benim mutluluğummuş gibi hep daha iyi olsun isterim ama tek bişeyini kıskanırım KAYNANASI YOK ölmüş
en iyi kaynana ölü kaynana derlerya çok doğru hayatta kimseye karşı böyle bişey hissetmedim bu yaşıma kadar ama ölse bi gram üzülmem o kadar nefretediyorum ondan yapmadığı pislik etmediği hakaret demediği laf kalmaz gıııııııııııııcıııııııııııık

yeşşomm yine döktürmüşsün zemuszemus sende çok çektin be tatlımmmm kaç yaşında kayınvalidennn diye diye kadını öldüreceksin vallahiii

Benim kayınvalide ile aramda öyle kavga mavga olmadı ama bana arkamdan çok laf sokuşturmuştur. Ben genede seviyorum. Şimdi yere göğe koyamıyor beni. Seviyom ben onu yaaaaaaa. (Atıcaklar beni bu topikten sonunda) opuyorumnanaktan

bende severim şu aralar benden uzak aklında kafasında başka sorunları var..beni aklına dahi getirmiyor...opuyorumnanaktan

benim kaynanam evlenmek istediğimizde ayırdı zaten bizi 3,5 sene ayrı kaldık ama görüşmeden duramadım vazgeçemedik sonra evlendik ama hep ayırmak için uğraştılar hepsi. sebepse boyumun kısa olmasıymış mış. ama aslında zamanında eşim annesinin istediği kızla evlenmemiş inat yapıyorlar birbirlerine. hiç suçum olmadığı halde öyle hakaretler işittim ailecek beni dövmeye kalktılar eşim engel oldu. karım nereye ben oraya o daha nasıl olsun şunu isterim bunu isterim demedi pahalı eşyalar aldırmadı bana dedi. bütün eşyalarımızı kendimiz almamıza rağmen hep uğraştı kadın. şimdi arabamızıda aldık evimizi aldık halada yaranamıyorum kadına neymiş ailelerine yakışmıyormuşum. onalr gibi açık saçık giyinecekmişim. ben giyemem öyle normal kısakollu pantalon giyerim dedim eşime onalr ne karşıyorlar felan. eşimde zaten açık giyinmemi istemez. hep beni bahane edip kavga çıkardı en son beni suçlayamadı eşimle kavga etmiş ama yine bana hakaret etmiş. bende anlam veremiyoprum ne olmamız lazım namusumla çalışıyorum tutumlu olup evimize yatırım yapıyoruz hep. offff işte ne kadar iyi olursan ol olmuyor. mevlam herkese püsür şansı versin. hakikaten püsürler, suratsızlar v.s. şanslı oluyorlar.

allahım bir iyiye bir kötü veriyor galiba ne diyelim kızlar allah sabır versin ya da haddini bilmeyen cadı kaynanalara haddini bildirecek eli maşalı gelin versin.

doğru ev üstüne ev olmuyor ben 20 senedir beraberim nefret ediyorum hele son2senedir borç bitsin ayrılarız diyorlarya eşler yalan hiç bitmez borç analarından ayrılmazlar olan bize olur ben midemde ödem oldu ve pisikiyatriye gidiyorum hala ayrılacağız kaynanadan

Gerçekten çok dirayetli bir insanmışsınız :1shok: Anne olan evlat büyüten bir kadın nasıl olur kendi öz evladını sevdiğnden türlü saçma bahanelerle ayırmaya kalkar ben anlamıyorum.. Bazı oğlan anneleri kayınvalide rütbesine erişince evrim geçiriyolar sanırım sempatiksalakcinni evlerden uzak :ecrin_bebek: olsun eşiniz size destek olup korumuş.. ardınıza bile bakmayın derim mutluluklar dilerim alkisalkisalkis

canım inanmak zor ama gerçek evliyken dahi ayırmak isteyenler var benim kayınvalidemin eşim harici bir oğlu daha var ayırmak için büyücü büyücü dolaştı . ona yapan bana yapmaz mı tabiki yapar cebinden çıkardığını gördüm muskayı buldum eşimin adı yazıyordu Allah istemedikten sonra hiç bi şey olmaz böyle şeylere inanmıyor. düzeltseler kendiş hayatlarını düzeltirler. bulduğumu söylemedim bile sorun çıkmasın diye

burayı yeni keşfettim bende kaynana mağduruyum ama herşeye rağmen evliliğime devam

ettirdim babamın onayı olmasada kesinlikle onları bu duruma karıştırtmadın rahmetli babam söyledikleride hep doğru çıktı demişti ki bana bu kaynanan gebermeden sana huzur yok gerçekten onun gebermesini beklemeden ben küstüm onunla ama bu küsmeler herşeyin birikimi sonucu meydana geliyor karşı taraf sabırları çok zorluyor

sinirler yıpranıyor karşı tarafta anlamadığı zaman mecbur hale geliyorsun ipleri koparmaya evliliğini ve huzurunu korumak adına
kaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook

ben de kaynanamdan nefretttt ediyorum
tahammül edemıyorum ıkı haftada bir görsem de suratını abartılı konusmalarına kendını övmesine sürekli kızlarını övmesine biz şöyle aileyiz böyle aileyiz biden ,iyiisi yok benim kızım bi tane oğlum da çok yakısıklı .kocası butun gun içer ama içen adamları kendı de yadırgar .allahım söyler söyler ben alınınca üzülünce sen çok alıngansın der.başkalarının yanında benı yere göğe sıgdıramaz özellıkle oglunun yanında ama yanlızken suratıma bile bakmaz.diktatör .baştan cok mudahele etmeye calıstı evliliğime biraz azaldı ama hala yapmıyor değil.sinir oluyorum .düğün olur kendi kızı bekar düğünlere gelmez neymiş çalısıyormuş yorgunmuş ama ben gideyim diye burnumdan getirir sanki ben çalısmıyorum tanımadığım ınsanların düğününe gtmek zorunda kalıyorum hep .surat asıp oturuyorum ben dehihoyyyt

benim anlamadigim neden gormus gecirmis kaynana cektigi halde kendi gelinine cektirir?

ins ben kaynanam gibi bir kaynana olmayacam ins karsimada iyi bir gelin cikar daha onemlisi oglumun sevecegi anlasacagi iyi huylu bir insan ciksin cumlemizi iyi insanlarla karsilastirsin rabbim.

benimkide cok diktatördür yenilgiyi asla kabul etmez bana hep seviyeli davranmaya calısır ve laf sokmakta ustadır hani lafı öle sokarki birne dertleşmek için anlatsam bana oo seninki kaynanamı der allahtan uzuagız öle büyük sorunlarımız yok ama yakın olsak en basitinden oğlunu kıskanması bile yeter tartısma konumuza cok sükürki seviyeli bir kaynanam var hep onlar yapıcı ya biz kötü gelin onlar onaran anac kadınlar ya püff ya püff

ayırmaya çalışmakmı ????benim kayınvaldem cesaret dahi edemez ettirtmem:1ninca:
saygıysa saygı sunarız
ama aksi takdirde sorun olursa ötesine geçemem kimse kimseyi sokakta bulmadı haddini bilsin
çoğu zaman alır cevabını oturur sonra gönlümü almaya çalışır pehhhhh

iğreniyorum
nefret
ediyorum
............................................................................

kayınvalidemi severim.böyle bişe yapmaz.
yapanı da tanımam zaten.
kimse için evimin huzurunu bozmam.bozdurtmam.

bende daha bu sabah nişanlıyken evlendiğim ilk 1 yılı nasılda burnumdan getirmişti. şimdi benden fena tırsar. bana hep edepsiz gelin derdi. bunu duya duya en sonunda evlendikten 1 yıl sonra gerçekten edepsiz olacam dedim ve oldum. sonuç zafer benimdir:hooray:

benimkini anlatmaya kelimeler bulamam bana okadar şeyler yaptıki...
evlendiğim ilk günden beri beni evine hizmetçi lmış gibi gödrü üstelk evim ayrıydı....
kocasından gizlice aldığı evde bizi kiracı gibi oturttu üstelik daha 6 aylık iken şuan kiranızı ben ödüyorum seneye ne yapacksınız bu evden çıkmanız gerekiyor dedi; üstelik eşimde o evin anesinin olduğundan bile haberi yoktu bizde yöneticiden öğrendik...
hasılı o evden 6 aylık evli iken çıktık yaşanan sorunlar yuzunden...
okadar yokluk çektimki bana birgün bile destek olacak bir tatlı laf demedi; sadece misafirim gelecek sende gel!!! evini kim temizleyecek; iafirlere kim hizmet edecek; okadar misafiri gelrdiki...
niye hç gelmiyorsun!!! haftada enaz iki kere giderdim halbuki....
beni hiç sevmedi ama seviyor gibi göstermeye çalıştı....
seven biri hiç karşısındakini, evine aldığı gündelikçi gibi hergün dip köşe temizletirmi??? (insan o kaınlara bile acır, ve çok yukelnmez)
ben kapalıyım düğün istemem deyip (eşide benle aynı fikirdeydi) sadece nikah yeter dediğim zaman elini beline koyup;
beni ele güne rezil edeceksiniz; o zaman gelinlikte giyme; nikahada kimseyi çağırma anan baban gelsin dediler!!!
ahhhh ozaman nişanı atardım ama işte kocamı çok seviyordum....
çok doluyum çoook daha geçen hafta bana kinini kustuuu, bende kendimi savunamdım salakça ağladım
zaten bebeğim olmuyor onun üzüntüsünü yaşıyorum; ama kadın bunu bile önemsemiyor...
off nerden aklıma geldiki beni çok ağlatıı; haa bende hata olmadımı ; elbette olmuştur; hatasız kul olmaz
ama o bana anne olmIyı tercih etmedi; bende onu zerre kadar sevmiyorum; gidiyorsam eşim için gidiyorum,...
onu allaha havale ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…