E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ela
-
benim kaynanam evlenmek istediğimizde ayırdı zaten bizi 3,5 sene ayrı kaldık ama görüşmeden duramadım vazgeçemedik sonra evlendik ama hep ayırmak için uğraştılar hepsi. sebepse boyumun kısa olmasıymış mış. ama aslında zamanında eşim annesinin istediği kızla evlenmemiş inat yapıyorlar birbirlerine. hiç suçum olmadığı halde öyle hakaretler işittim ailecek beni dövmeye kalktılar eşim engel oldu. karım nereye ben oraya o daha nasıl olsun şunu isterim bunu isterim demedi pahalı eşyalar aldırmadı bana dedi. bütün eşyalarımızı kendimiz almamıza rağmen hep uğraştı kadın. şimdi arabamızıda aldık evimizi aldık halada yaranamıyorum kadına neymiş ailelerine yakışmıyormuşum. onalr gibi açık saçık giyinecekmişim. ben giyemem öyle normal kısakollu pantalon giyerim dedim eşime onalr ne karşıyorlar felan. eşimde zaten açık giyinmemi istemez. hep beni bahane edip kavga çıkardı en son beni suçlayamadı eşimle kavga etmiş ama yine bana hakaret etmiş. bende anlam veremiyoprum ne olmamız lazım namusumla çalışıyorum tutumlu olup evimize yatırım yapıyoruz hep. offff işte ne kadar iyi olursan ol olmuyor. mevlam herkese püsür şansı versin. hakikaten püsürler, suratsızlar v.s. şanslı oluyorlar.
Gerçekten çok dirayetli bir insanmışsınız :1shok: Anne olan evlat büyüten bir kadın nasıl olur kendi öz evladını sevdiğnden türlü saçma bahanelerle ayırmaya kalkar ben anlamıyorum.. Bazı oğlan anneleri kayınvalide rütbesine erişince evrim geçiriyolar sanırım sempatiksalakcinni evlerden uzak :ecrin_bebek: olsun eşiniz size destek olup korumuş.. ardınıza bile bakmayın derim mutluluklar dilerim alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?