Arkadaşlar, Kayınvalidesinin fenalıklarına rağmen yuvasını devam ettirenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben bu kayınvalidenin yazılarına baktığımda tutarsızlık görüyorum.
Bazı cümleler eğitimli güzel türkçeyle edebi bir eser gibi yazılmış.
bazı cümleler basit ve kötü türkçeyle.
iki kayınvalide de aynı zamanda meydana çıktılar...

Ayrıca hangi kayınvalidenin hangi yorumdan sonra ortaya çıktığına.
hangi saatlerde biri çıkış biri giriş yapıp yorum yaptığını incelemeniz 15 dakika süremez...
işin neresinden baksanız garip..
bu seviyede konuşan bir insanın bilgisayar kullanması imkansız...
torunuma yazdırıyorum diyor..
benim nineler de bakkal ihtiyaç listes yazdırırken yanlış tellaffuz ediyor.
ama ben düzgün yazıyorum.
ilk okuldayken dedem dilekçe yazdırıdı. Şiveyle konuşurdu.
ama ilkokul seviyesinde dahi yazı diline böyle dökülmesi imkansız..

tezgaha gelmeyin..
belli ki birileri bu durumdan eğlence çıkarıyor kendilerine

Son düzenleme:

evet...haklı olabilirsin canım

Doğru bir tespit,birileri eğleniyor galiba, eee biz de eğleniyoruz zaten

herkes onun gibi iyi bir kayınvalide olamıyor öylemii ??? şaştım kaldım şu yazdıklarına inanki.....

ne insanlar var yaaa

kendisi oyle saniyor diye yazdim canim yanlis anlasilmasin.... ayrica ben bunlari yazanin olgun bir hanim olduguna inanmiyorum...biri bizimle egleniyor galiba....

herkesin ortak sorunu galiba benim kaynanam olacak cadolozda ilk gittiğim geceden yüzünü gösterdi bana ne dedi biliyomusunuz bana laf edecek olanın anlını karışlarım dedi tam bi ........... Anlaarsınız ya pislik karı ölse üzülmem tabi iyi numarası yapıyorum lafımıda esirgemem valla gebersin eşimle hep ailesi yüzünden kavga ediyoruz eşim anlamak istemiyo onların yaptıklarını bi kuruşları geçmedi bize

Bu nasıl bir terbiyesizlik böyle yaa hanımmmm hanımmm kendinize gelin tamammı gidinde nefretinizi başka yerlerde kusun ...

Arkadaşlar uslubunuzu bozmadan paylaşıma devam ediniz,kurallara uymayanlar ceza alacaklardır,bilginize.

arkadaşlar boşverin ya cevap bile vermeyin bunlara.bence de birileri dalga geçmeye eğlenmeye gelmiş kaynana adı altında garip garip mesajlar atıyorlar.türk kızlarına ne oldu ya varmı böyle kaynanayı konuşturacak heeeeeyyyytttttt varmı bana yan bakan kaynanaaaa :)))))

]nah senin evinmis[/U] senin gölgenden baska hic birseyin olmaz, evde bizim barkta bizim
bu yazdığınıda kuran suresindenmi öğrendin?
benim evimi kaynanam almadı, bende gelinlik yapmıyorum, çalışıyorum, yapmak zorundada değilim.
teyzecim senin frekanslar 1920 li yıllarda kalmış :)
moderenmişşş... ay hiç güleceğimm yoktu. moderenliğini yesinler kız senin

arkadaslar eşinizin, ailesinin yaptıklarını gerçekleri görmesini nasıl sağlarsınız?ya da görüyolarda laf mı söyletmiyolar.en basiti,sabah annem gelmiş kahvaltı yapıyoruz(ki annem çok sık gelmez bana) kaynanam indi üst kattan.elinde tencere tezgaha koydu.ne bir selam ne afiyet olsun,ne yüzümüze bakıyo.buna rağmen ben anne gel otur çay koyayım dedim.yok ben yedim dedi.çıktı gitti.eşime söyledim selam vermeyişini.o da demesi lazımdı ama kafası dalgındır,bişeye morali bozulmuştur,kötü bir niyeti yoktur gibi hep bi mantığa sığdırmaya çalışıyor.gerçekleri görmüyo.nasıl bir yol izlemeliyiz.kocişlerin gerçekleri daha net görmesi için.onlar için kendi ailesi kusursuz.

bence her kucuk seyi hemen esine soyleme...nekadar sikayet edersen okadar ailesini savunur cunku eger kayinvalidenle kendi aranizda helledilebilecek bir durumsa kocani hic bulastirma. onlar anne ve es arasinda kalmaktan hoslanmiyor ve ters tepebilir. hani derler ya kelin ilaci olsa kendi basina surerdi diye:26: bir cozum olsa da bende denesem

süpersin :)))))))))))))))

gayette görüyorlar, biliyorlar, duyuyorlar ama işlerine gelmiyor

Merhaba..

Konu içeriğine her ne kadar bağlı kalarak olsa da birbirlerinizi rencide eden mesajlar yazılmış..Yüze tükürenler,beddua edenler,saç baş yolanlar..Arkadaşlar burası bir forum ve belli kuralları var.Kurallar da uyulması için konulur..

Kimse bu tür yazılanları okumak istemiyor lütfen seviyeyi yerlere düşürmeyiniz..

Bu durumlarda kötü içerik ile bizleri bilgilendiriniz yeterli.

Konular da bu sınırlar dışında tekrardan yazışma olursa,haklı haksız kim yazışmışsa siteden uzaklaştırma alacaktır..

Bu uyarıları hava değişsin yada konuya renk gelsin diye yazmıyoruz! Bilginize..

Bir kaç gün ara ile aynı konuya bizlere uyarı yazdırmak zorunda bırakmayınız lütfen..
Kadınlar Kulübü

valla arkadaşlar eşim için annesine çok düşkün derlerdi bende konuşmalarından bunu anlayabiliyorum fakat enteresan olan annesiyle ufak tefek kırgınlıklarımız oldu evine geçerdim yüzüme bakmazdı 1 hafta ongün evimize gelmezdi hatta oğlu gidip zorla davet edene kadar gelmezdi tavır falan yapardı ikimizede bizim birebir sorunlarımız da oldu ve ben önceleri içime atardım fakat olayı abartınca kendimi kötü hisseder kötülük istemediğim için patlardım eşime şikayet ederdim nedir problem çözelim oturalım konuşalım derdim eşimse hiç bi problem yokmuş gibi davranır hatta ne oldu ki derdi böyle olmaz mutsuzum dediğimde ise benimle bi problemin var mı benden şikayetin var mı derdi yok derdim ben böyle mutluyum sende mutlu ol derdi şimdi bende alıştım hiç takmıyorum hatta karşılıklı oturmamıza rağmen geçen hafta cumadan sonra ne olduysa gelmiyor sabah evden çıkıyor akşam 9 10 gibi geliyor bende gündüz k.pederle oturuyorm bazen eşim ailesini benmden daha ii tanıyor o yüzden ben kendimi eşime karşı çirkefleştirmiyor ve herşey gayet normalmiş gibi davranıyorum

valla beende aynı eve gelin gittim neler neler yaşadım sadece kaynana değil ki tek sorun görümce var, kayın var, hamileliğimin son iki ayını annemgilde yaşadım o dönem kaynanayla, görümce aynı yerde çalışıyordu bana hamile kalmadan bi sözü vardı ve son üç ayda hatırlattım oda vazgeçtiğini söyledi çocuğumla alakalıydı, bende üzüldüm eşime söyledim, oda anne hem söz veriyorsun kıza heyecanlandırıyon hemde vazgeçiyon, demiş bunu kaynanam görümceme abarta abarta anlatmış ağlamış görümcemde telefon etti bana seninde hakkınında ........... ayıp yazamıcam anamı üzüyorsunuz diye ağlayarak kapattım ve eşimi aradım oda bana derhal annengile gidiyorsun dedi yanımda oldu ve doğumumu annemgilde yaptım, doğumdan sonra kaynanaya götürdü eşim ara kötü olmasıb diye 1 haftalık lahusaydım daha oturamıyordum bile yerime kaynanayla tartıştık bebek bakımından dolayı bana 30 yıl önceki adetleri yapmaya çalışıyor kundak mış bilmeme neymiş doktor özellikle uyarıyor kundaklamayın kalça çıkığı olur diye beni eşim yine annnemgile götüdü ve annemgilin yardımı sayesinde ayrı eve çık tık şuandada sorunlar oluyor ama ayrıyım ve mutluyum şuandada görümcenin sayesinde evimde huzurum yok 1 haftadır offff kaynımlada çok sorun yaşadım neler neler ...............

zaten hep 3 kişiler yüzünden ne olursa onlar yüzünden oluyor

merhaba tr_lelli
bende seni merak ettim bu formu baştan sona okudum.hatta sana özel mesaj atmayı bile düşündüm şuanki durumun nedir inş.allah düzelmiştiştir ve herşey gönlünce olmuştur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…