- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi whiteflag07
-
Evet beraber olduğumuz sürece ankara siirt izmir istanbul van hiç farketmez heryerde yaşarım onunla ben. Herkes aşk gözünü kör etmiş gerçekleri göremiyorsun diyor . Sadece ailem yanımda bunca zamandır hiç arkadaşım yokmuş zaten hepsi ayrıl kurtul diyor
Evet beraber olduğumuz sürece ankara siirt izmir istanbul van hiç farketmez heryerde yaşarım onunla ben. Herkes aşk gözünü kör etmiş gerçekleri göremiyorsun diyor . Sadece ailem yanımda bunca zamandır hiç arkadaşım yokmuş zaten hepsi ayrıl kurtul diyor
sen gayet mantıklı bir alternatif sunmuşsun düğünü ertelemek ile...tabiki nişanlının iyi günün de kötü gününde destek olacaksın. Ancak nişanlınızı bundan sonra zor bir hayat bekliyor anladığım kadarı ile.onları göz önünde bulundurun.sevgi yüzünden aşk yüzünden kaldıramayacağınız şeylerin altına girmeyin derim.allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu vrsin..ama ankaradan sonra da siirt olmaz sanki be bacım yaa
Babası kanser demişsiniz. Belki babası ölmeden önce oğlunun evlendiğini görmek istiyor olabilir. Ya da nişanlınız düğününde babasını da yanına görmek istiyordur. Babası ölse düğün yapmak yanlış olur ama babası ölmemiş sonuçta. O şuan babasının durumuna üzülüyordur. Bir daha konuşmayı deneyin bence. Düğünü ertelemeyi değil de düğünü yaptıktan sonra Siirt'e gitmeyi ertelerseniz iki tarafında gönlü olmuş olur. Sözleşmeniz bitince de siz Siirt'e gidersiniz.
Böyle düşünme bence, senin göremediğin bazı şeyleri çevren fark ediyor olabilir.
Onlara kızma ve seni uyardıkları için sevinmelisin, en azından iyiliğini düşündüklerini düşün.
İlla onların dediklerini yapacaksın diye bir kaide yok.
Fakat kulaksamamazlık etme, onların söylediklerine de dikkat et.
Yine kendi kararın kendinindir, bu kimseyi bağlamaz.
Ama gözü kapalı da davranma derim...
Bence o şekilde cevap veren arkadaş doğulu biriyle tanışmamış belkide hiç doğuya gitmemiş doğuya önyargısı olan bir arkadaş o yüzden yazdığı o kısmın inanın hiç üstünde durmadım çünkü emin olun gitmiş olsaydı tanımış görmüş olsaydı bu şekilde söylemezdi. Tabi ki böyle bir durum için nişanlımdan ayrılığı düşünmeyeceğim. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Nişanlım evin en büyüğü olduğu için kardeşleri okuyup kendi ayakları üstünde durana kadar Siirtte yaşarız oradan sonra nereye istersen oraya gideriz demişti bana tabi bu düşüncesi ben düğünü ertleyelim demeden önceydi. Kardeşlerinede kıyamıyorum 9 kardeşler en küçüğü daha bebek belkide babasız kalacak sözleşmem olmasa giderdim katlanırdım alışmaya çalışırdım ama benim bu söylediğimi sanki beni hiç tanımamış gibi onu istemiyormuşum gibi algıladı işte yoksa benim için zor olacak orada konuşulan dili bile anlamıyorum malesef
sen doğru olanı söylemişsin, nişanlın şu an üzüntüden ne tepki vereceğini şaşırmış,
bence onlarıda ankaraya getirse, hem babası daha iyi tedavi olur,ne bileyim ya hemen düğün yapmayın,
hayatında 1 kez evleneceksin böyle apar topar olmasın, inşallah adam iyileşir, seneye düğün yaparsınız.
benim hayatımda bir keşke kelimesi hep vardır.nikah günümüzü aldığımızda eşimin yeğeni adapazarı depreminde vefat etti.biz saygımiz için sade bir nikah yaptık ve alel acele oldu.ertelemediğim için okadar pişmanımki, bu yeğeni değil uzaktan bir akraba da olabilirdi sonuçta ölüm yani ama bende isterdimki bir kına gecesi yapıyım güzel bir düğünümüz olsun geç olsun güç olmasın gerçekten bir gelin damat gördüğümde çok üzülüyorum.
ben sizin yerinizde olsam ayrılırdım. siirtli biriyle siz ankaralısınız herhalde. asla yapamazsınız zararın neresinden dönersen kardır.doğulu biriyle evlenmek cesaret ister
Babasının durumu çok ağır oradaki doktorlar yer değişikliğini kaldıramaz yolda hastayı kaybederiz demişler zaten bilincide kapalı ameliyat bile çok riskli demişler çok zor çok acı veren bir durum ancak hepsi beraber ankaraya gelse burda bizimde kimsemiz yok 9 kardeşler en küçükleri daha bebek o da mümkün değil annesi türkçeyi çok az biliyor burada derdini kimseye anlatamaz çok zor durumdayım ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum
İnanın ne diyeceğimi bilemedim çok zor çok acı veren bir durum belkide beni en iyi siz anlarsınız içimde olan o duyguyu en iyi siz bilebilir siniz inşallah herşey iyi olur bir çıkar yol bulunur
konu hem babasının hasta olması hem düğünle bağlantılı hem de yerleşeceğiniz yerle. benim dikkatimi çeken şu oldu kardeşine bakma olayı. doğuda bu tür şeyler çok önemsenir yani kendi çocuğu konumuna düşer. bu ayrı bir konu tabi.diğer yönden düğün olayı sizin ilişkinizle bağlantılı biraz. uzun ve sağlam bir geçmişiniz varsa ertelense de düğün de olsa sorun olmaz. bir şekilde sözleşme süresi bitince ortak noktada buluşursunuz. ama o biraz kaybetme korkusu yaşıyor sanki. yani seni bırakıp giderse olanlardan etkilenip ya da kafanın yıkanıp sonunuzun ayrılık olmasından korkuyor gibi geldi bana. nişanlının branşı ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?