Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun..!

bgm_bjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
2
0
36
Balıkesir
kızlar size bir şey sormak istiyorum..açıkçası sizi böyle şeyler meşgul etmek istemem ama yardımınızı istiyorum.. benim aynı sınıftan bir erkek arkadaşım var bu arkadaşım benden hoşlanıyordu.. geçen yıl doğum günümde bana hediye almıştı.. annem durumu bildiği halde sende karşılık olarak bir hediye al ayıp olur diyor.. onunda doğum günü haftaya bende ona hediye alsam mı sizce.? hoş ne alacağımı da bilmiyorum ama eğer alırsam ümit vermiş gibi olur muyum sizce.? bu arada aramızda arkadaşlıktan başka herhangi bir şey yok.. ve geçen sene o durumdan dolayı aramız biraz açık gibi yani öyle sürekli görüşmüyoruz. okulda bile öyle çok muhabbetimiz yok.. ama işte hak geçmesin diye birşey alsam mı diyorum

Hala senden hoşlanıyorsa ümitlenebilir..ALsan bi dert almasan bi dert..Doğum gününü kutlayacaksa seni çağırırsa al kutlama falan yoksa ne gerek var hediyeye.Hem o hoşlandığı için vermiştir hediyeyi sen hoşlanmıyorsun ki aranızda açıkmış gerek yok bence..

canım almanda bir mahsuru yok hatta güzel bir jest olur bence..

peki ona ümit vermiş olmam mı.? aradan nerdeyse bir yıl geçecek beni yanlış anlamasını istemem, ama bilmiyorum bayanlar yaa :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…