Ya zarar verirse bana bu yüzdenAyrılacaksın başka çare mi var?
Evimi falan biliyor Engellicem ama durduk yere engelledim diye her şeyi yaparNerde oturdugunu biliyor mu? Engelle her yerden. Delimidir nedir.
Maşallah ne güzel bir adam bulmuşsun kendine , uyuşturucu var, içki var eee eli de kanlı , daha ne olsunArkadaşlar şimdi benim erkek arkadaşım var ama sevgilim değil flört aşamasındayız bu çok içiyor uyuşturucu da kullanıyor diye biliyorum ama bana yapmıyorum dedi. Bende hiç gormedim sadece duydum bugün buluştuk ve bana beni aldatırsan seni öldürürüm dedi. Hatta evinin önüne gelir orda sıkarım sana dedi bende saçmalama dedim yapmam öyle şey dedim yaparsan da olacakları bil ona göre yap dedi şimdi ben konuşmayı kesmek istyorum ama bu sefer de Konuşmayı kestim diye bisey yapar diye korkuyorum ve gerçekten yapar o cesareti var ne yapicam lütfen yardımcı olun
Tamam da ayrılmayıp ne yapacaksın zarar vermesin diye evlenecek değilsin herhalde? Bu sefer aynı evde daha kötü şeyler yaşarsınYa zarar verirse bana bu yüzden
Peki nasıl bitirecegim ne diyim bilemiyorum ailem duysa beni gebertirlerBu kadar şeyi bilmene rağmen ne diye buluşuyorsun?
Evini biliyor mu?
Aile desteğin nasıl?
Elbette daha da uzatıp sana bağlanmadan o manyaktan ayrılmalısın.
Ailem ilişkime izin vermiyor abimler, amcamgiller mafya de.Peki nasıl bitirecegim ne diyim bilemiyorum ailem duysa beni gebertirler
Kafes uygulaması var ama ben telefonu çıkartana kadar her şeyi yaparah kızım güzel kızım elin hapçısıyla niye gidip buluşuyorsun. izlemedin mi adam annesine neler yaptı? hadi buluştun bu senin evini adresini nereden biliyor? gözünü seveyim uzak dur ilişkini bitir telefonuna kades uygulaması indir etrafında görürsen kadesten polis çağır.
Kendinden soğut. Buluşmalara çakma adidas eşofmanla git. Kaş bıyık alma. Yanında ağzını şapurdatarak yemek yiyip geğir. Yere balgam falan at. Valla aklıma bunlar geldi.Peki nasıl bitirecegim ne diyim bilemiyorum ailem duysa beni gebertirler
Ayrılırsan zarar verebilir o zaman bence evlen.Arkadaşlar şimdi benim erkek arkadaşım var ama sevgilim değil flört aşamasındayız bu çok içiyor uyuşturucu da kullanıyor diye biliyorum ama bana yapmıyorum dedi. Bende hiç gormedim sadece duydum bugün buluştuk ve bana beni aldatırsan seni öldürürüm dedi. Hatta evinin önüne gelir orda sıkarım sana dedi bende saçmalama dedim yapmam öyle şey dedim yaparsan da olacakları bil ona göre yap dedi şimdi ben konuşmayı kesmek istyorum ama bu sefer de Konuşmayı kestim diye bisey yapar diye korkuyorum ve gerçekten yapar o cesareti var ne yapicam lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?