Kızım neden böyle adamlarla görüşüyorsun? Tatlı dilli efendi güleç erkekleri çekici bulmaya çalış lütfen. Bu hadi direk belli etmiş kendini, başkası evlenince açılır hayatını yakarsın. Lütfen zevklerini gözden geçirArkadaşlar şimdi benim erkek arkadaşım var ama sevgilim değil flört aşamasındayız bu çok içiyor uyuşturucu da kullanıyor diye biliyorum ama bana yapmıyorum dedi. Bende hiç gormedim sadece duydum bugün buluştuk ve bana beni aldatırsan seni öldürürüm dedi. Hatta evinin önüne gelir orda sıkarım sana dedi bende saçmalama dedim yapmam öyle şey dedim yaparsan da olacakları bil ona göre yap dedi şimdi ben konuşmayı kesmek istyorum ama bu sefer de Konuşmayı kestim diye bisey yapar diye korkuyorum ve gerçekten yapar o cesareti var ne yapicam lütfen yardımcı olun
Filmlerde hep öyle oluyorOha tam aradığım kız derse
Direkt engellersen başına bela olabilir. Ters düşmeden soğut kendinden. Aileni bahane edebilirsin mesela. Ailem istemiyor, problemlerim var vs.. çok ilgi gösterme. Araya mesafe koy kendisi de illaki sıkılır bu durumdan. Ki henüz flört sürecindeymişsin daha kolay olur işin. Bundan sonra hayatına girecek insanlara ekstra dikkat etmeni öneririmArkadaşlar şimdi benim erkek arkadaşım var ama sevgilim değil flört aşamasındayız bu çok içiyor uyuşturucu da kullanıyor diye biliyorum ama bana yapmıyorum dedi. Bende hiç gormedim sadece duydum bugün buluştuk ve bana beni aldatırsan seni öldürürüm dedi. Hatta evinin önüne gelir orda sıkarım sana dedi bende saçmalama dedim yapmam öyle şey dedim yaparsan da olacakları bil ona göre yap dedi şimdi ben konuşmayı kesmek istyorum ama bu sefer de Konuşmayı kestim diye bisey yapar diye korkuyorum ve gerçekten yapar o cesareti var ne yapicam lütfen yardımcı olun
Ilknolarak ayrilmak istediginizi belirtin. Kabullenem3z kotü seyler yazarsa ekran resinlerini alip dogruca savciliğa gidin. Bakin karakola değil savcilığa gidin adliyeye.Kafes uygulaması var ama ben telefonu çıkartana kadar her şeyi yapar
Arkadaşlar şimdi benim erkek arkadaşım var ama sevgilim değil flört aşamasındayız bu çok içiyor uyuşturucu da kullanıyor diye biliyorum ama bana yapmıyorum dedi. Bende hiç gormedim sadece duydum bugün buluştuk ve bana beni aldatırsan seni öldürürüm dedi. Hatta evinin önüne gelir orda sıkarım sana dedi bende saçmalama dedim yapmam öyle şey dedim yaparsan da olacakları bil ona göre yap dedi şimdi ben konuşmayı kesmek istyorum ama bu sefer de Konuşmayı kestim diye bisey yapar diye korkuyorum ve gerçekten yapar o cesareti var ne yapicam lütfen yardımcı olun
Bunları mesajlasarak söylediyse polise gidip şikayette bulununArkadaşlar şimdi benim erkek arkadaşım var ama sevgilim değil flört aşamasındayız bu çok içiyor uyuşturucu da kullanıyor diye biliyorum ama bana yapmıyorum dedi. Bende hiç gormedim sadece duydum bugün buluştuk ve bana beni aldatırsan seni öldürürüm dedi. Hatta evinin önüne gelir orda sıkarım sana dedi bende saçmalama dedim yapmam öyle şey dedim yaparsan da olacakları bil ona göre yap dedi şimdi ben konuşmayı kesmek istyorum ama bu sefer de Konuşmayı kestim diye bisey yapar diye korkuyorum ve gerçekten yapar o cesareti var ne yapicam lütfen yardımcı olun
“Ben akıl hastasıyım” de
“Eşcinselim” de
Nerden buldunuz bu adamıArkadaşlar şimdi benim erkek arkadaşım var ama sevgilim değil flört aşamasındayız bu çok içiyor uyuşturucu da kullanıyor diye biliyorum ama bana yapmıyorum dedi. Bende hiç gormedim sadece duydum bugün buluştuk ve bana beni aldatırsan seni öldürürüm dedi. Hatta evinin önüne gelir orda sıkarım sana dedi bende saçmalama dedim yapmam öyle şey dedim yaparsan da olacakları bil ona göre yap dedi şimdi ben konuşmayı kesmek istyorum ama bu sefer de Konuşmayı kestim diye bisey yapar diye korkuyorum ve gerçekten yapar o cesareti var ne yapicam lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?