Ailem ilişkime izin vermiyor abimler, amcamgiller mafya da
İnsaAllahKendinden soğut. Buluşmalara çakma adidas eşofmanla git. Kaş bıyık alma. Yanında ağzını şapurdatarak yemek yiyip geğir. Yere balgam falan at. Valla aklıma bunlar geldi.
İnşallah daha çok hoşuna gitmezsin.
Aferin adamı tanımadan etmeden evinizin yerini bilsin, herseyinizi anlatın heriflere, sen daha onun uyuşturucu kullanıp kullanmadigindan bile emin değilsin. Ama o senin Hk herşeyi biliyor maşallah.. sınırlarınızı biraz çizin insanlara, korkmayın bukadar reddedilmektenEvimi falan biliyor Engellicem ama durduk yere engelledim diye her şeyi yapar
Çok komiksin sen yaAyrılırsan zarar verebilir o zaman bence evlen.
tehdit ederken ses kaydı alın ve bir süre buluşmamak için bahaneler uydurup en sonunda da ayrılın. güvendiğiniz aile yakınınız varsa en kısa zamanda bahsedin ona da. caydırıcı cezalar olmadığı için bu pislik tipler cesaret alıp kadınların hayatını karartıyor, çok dikkatli olun lütfen.Arkadaşlar şimdi benim erkek arkadaşım var ama sevgilim değil flört aşamasındayız bu çok içiyor uyuşturucu da kullanıyor diye biliyorum ama bana yapmıyorum dedi. Bende hiç gormedim sadece duydum bugün buluştuk ve bana beni aldatırsan seni öldürürüm dedi. Hatta evinin önüne gelir orda sıkarım sana dedi bende saçmalama dedim yapmam öyle şey dedim yaparsan da olacakları bil ona göre yap dedi şimdi ben konuşmayı kesmek istyorum ama bu sefer de Konuşmayı kestim diye bisey yapar diye korkuyorum ve gerçekten yapar o cesareti var ne yapicam lütfen yardımcı olun
Ben 23 o 27Yaşlar kac
Gebertmezler merak etme, çok çok 1 hafta odana hapseder telefonunu falan elinden alırlar. Zaten sevgilin olacak dızo aile korkunu kullanıyor.Peki nasıl bitirecegim ne diyim bilemiyorum ailem duysa beni gebertirler
Havlayan köpek issirmaz canım benim ama . Önce arayi yavaştan sogut sonra ağır ağır tamamen ayrıl gerekirse numaranı da değiştir nolur nolmazArkadaşlar şimdi benim erkek arkadaşım var ama sevgilim değil flört aşamasındayız bu çok içiyor uyuşturucu da kullanıyor diye biliyorum ama bana yapmıyorum dedi. Bende hiç gormedim sadece duydum bugün buluştuk ve bana beni aldatırsan seni öldürürüm dedi. Hatta evinin önüne gelir orda sıkarım sana dedi bende saçmalama dedim yapmam öyle şey dedim yaparsan da olacakları bil ona göre yap dedi şimdi ben konuşmayı kesmek istyorum ama bu sefer de Konuşmayı kestim diye bisey yapar diye korkuyorum ve gerçekten yapar o cesareti var ne yapicam lütfen yardımcı olun
Oha tam aradığım kız derseKendinden soğut. Buluşmalara çakma adidas eşofmanla git. Kaş bıyık alma. Yanında ağzını şapurdatarak yemek yiyip geğir. Yere balgam falan at. Valla aklıma bunlar geldi.
İnşallah daha çok hoşuna gitmezsin.
Afedersin de içen uyuşturucu kullanan biri hergun kapina çiçekle dayansa kabul mu ediceksin? Nedir bu kizlarin 'bokdan olsun ama erkek arkadaşim olsun' halleri? Kizlarimiz oyle fena tiplerle sevgililerki sanki hayatlarinin zerre onemi yok. Siz anlamişsiniz en azindan. Inanin burda bazilari şoyle yaziyor ' beni dövüyor, beni oldurecegini soyledi ama bana çok deger veriyor, beni çok seviyor'. Şaka gibi. Ailenizden birine bildirin durumu. Sonuçta tanişma aşamasindasiniz ve ilişkinizde kizacak birsey yok. Soyleyin belki daha akillica yolla ona ders verirler.Arkadaşlar şimdi benim erkek arkadaşım var ama sevgilim değil flört aşamasındayız bu çok içiyor uyuşturucu da kullanıyor diye biliyorum ama bana yapmıyorum dedi. Bende hiç gormedim sadece duydum bugün buluştuk ve bana beni aldatırsan seni öldürürüm dedi. Hatta evinin önüne gelir orda sıkarım sana dedi bende saçmalama dedim yapmam öyle şey dedim yaparsan da olacakları bil ona göre yap dedi şimdi ben konuşmayı kesmek istyorum ama bu sefer de Konuşmayı kestim diye bisey yapar diye korkuyorum ve gerçekten yapar o cesareti var ne yapicam lütfen yardımcı olun
Ailevi sorunlarım var, annemle babam boşanma kararı aldı, ailemle ilgilenmem gerekiyor de. Sürekli böyle ailevi sorunlarınla boğ onu onla konuşurken. İlk zamanlar sana bahsetmeye çekinmiştim sana anlatamadım dersin niye daha önce demedin derse. O sıkılır zaten senden bir süre sonra. Sende SAKIN o iletişime geçmeden iletişime geçme.Arkadaşlar şimdi benim erkek arkadaşım var ama sevgilim değil flört aşamasındayız bu çok içiyor uyuşturucu da kullanıyor diye biliyorum ama bana yapmıyorum dedi. Bende hiç gormedim sadece duydum bugün buluştuk ve bana beni aldatırsan seni öldürürüm dedi. Hatta evinin önüne gelir orda sıkarım sana dedi bende saçmalama dedim yapmam öyle şey dedim yaparsan da olacakları bil ona göre yap dedi şimdi ben konuşmayı kesmek istyorum ama bu sefer de Konuşmayı kestim diye bisey yapar diye korkuyorum ve gerçekten yapar o cesareti var ne yapicam lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?