Arkadaşlar sevgilim seni öldürürüm dedi ne yapicam

Bir insan illa ki kendini belli eder. Fark etmediniz mi ilk andan beri böyle birisi olduğunu? Bence durumu ailenize bildirin. Madem evinize kadar biliyor. Hatta gözünü korkutabilecek bir büyüğünüz varsa uyarsın.

1. Ailenize söyleyin
2. Savcılığa suç duyurusunda bulunun
3. Uzaklaştırma kararı çıkartın (tehdit sebebiyle)
4. Kades programını kullanın

Yok birsey yapma, birak seni dovsun, oldursun.

Deli misin, hala ne yapicam diyorsun. Tabi ki terket. Pislik yapmaya calisirsa sikayetci olup, uzaklastirma aldirirsin

Abim var polis de ama bu gibi seyler onu daha cok azdırır of ya üzüldüm şimdi kesin netten falan tanısmıssındır ya biriyle bırak sevgili olmayı soyle bir uzaktan bakınca bile kılık kıyafet eli yüzü temiz mi anlarsın az cok nasıl bir larakter oldugunu. Bu tarz tiplerde kendinilerini kabak gibi belli ediyor nasıl anlamadın ne cıkacagını. Tek aklıma gelen malesef seninle olmaz ailem istemiyor anlattımda onlara Boyle Boyle bu isimde biri var bana zarar verebilir de abimde seni görmek tanımak istedi kendisi polis ama de. Ailede herkes polis vb gibisnden korkut .yani en azından abisi gile anlattıysa ben buna bişey yapsam benimmuaptıgım anlasılır diye korkar karısmaz belki. Zaten flört mus yani ondan ayrılmanız cokta koymaz ona umursamaz diye dusunuyorum. Saka gibi ya . Cevrem polis halım savcı diye bahset. Su aralar son konusmalarını yap .. hatta normal sohbet ederken birinden bahsederken benim bi amcam var savcı kendisi, işte bir kuzenim var emniyet müdürü onlarda oturuyorduk bigun gibi yalanlar soyle maksat ailede polis vs oldugunu bilsin korksun

Aynen buda mantıklı telefonum acık kzlmıs uyumusum annemle abim yazıdmalarımkzı okumus sana bişey yaxdılar mı agzıma s.csklar sana her dk yazma arama diyorum de.bi süre ulasma bana de engelle. Ya da yukarda birinin dedigimgibi sürekli problemli biri oalrak göster kendini sıkılsım senden.ama en önemlisi bişey anlatırken bi amcam var cok samimiyiz emniyet müdüru o onlarla sıraya gideriz buraya gideriz falan Boyle aileden birinden bahsederken savcı polis vs diye bahset ki uzaklassın

Bizim evin karşısında bir park var. Böyle içici tipler yaz akşamları 10-11 gibi , yaninda da daha 20 yaşında bile olmayan genç kızlarla geliyorlar. Gerçekten ne buluyorsunuz bu adamlarda aklim almıyor. Giydigi apaci kiyafetler mi, elinde salladığı tespih mi yoksa tipinin ben belaliyim diye bağırması mı cezbediyor sizleri?
Eğer okuyorsan derslerini bahane et, muhabbetini azalt. Ailene anlatmalısın. Duyduklarinda kizabilirler belki ama senin arkanda duracaklardır.

Eee yani ne yapacaksın? Ayrılırsam öldürür diye bu adamla görüşmeye devam mı edeceksin? İllaki bir sebep bulursun. Ailem karşı vs deme bence inada bindirip iyice tepene çökebilir sanki gönlün var da o sebepten ayrılıyorum olmasın yani. Daha da içinden çıkamazsan ailenden destek al mutlaka. Uyuşturucu kullanıyormus hersey beklenir

En yakın polis karakoluna gidip hakkında suç duyurusunda bulunun. Uzaklaştırma çıkarın ve heryerden engelleyin.
Madde bağımlısı insandan herşey beklenir. Benim komşum asansörde bana bıçak çekmişti.

Komik olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Sanmıyorsanız yorumunuzun amacı nedir? Siz ölün/öldürülün o halde aşk için. Nasıl hissettirdi bu size?
Böyle bir adamla ilişkiye başlayana ne denir bayan duyar ???? Bu devirde bu adamlrın neler yapacağı aşikar değil mi????? O kadar yorumdan Sezen Aksu parçası yazan bana sarmanız, duyarınıza sağlık

Ayrıca yanımla konuştuk falan fark ettiniz mi ???

Ne güzel sıyırıyorsunuz kendinizi sezen aksu parçası yazdım diye. Bu adam beni öldürecek yazan üyeye aşk için ölmeli aşk o zaman aşk... zerre kadar utanmanız yok. Kadın cinayetleri yalnizca bağımlı adamlar tarafından işleniyor sanıyorsunuz. Ne sandığınızı hiç merak etmiyorum. Utanmayışınıza şaşıyorum.

Böyle bir adamla ilişkiye başlamış diye ölmeyi mi hakediyor? Tek beğenmeyen ben miyim de duyar kasayım? komiksiniz ve zihniyetiniz acınası.

Ne ara 2 yıllık çok iyi giden ilişkiniz bittide bu belalı tipe bulaştınız?

Ne zamandan beri flört ediyorsunuz?

Bence aileden korktuğunuzu asla belli etmeyin. Bir de kaçan kovalanır hesabı daha da kışkırtmayın, kaçtıkça da hırs yapabilir. Ufak ufak soğuk, ilgisiz durmaya başlayın. Görüşmek istediğinde evde işim var vs diyin. Hatta ne bileyim X şehrine gidiyorum diyin bir süre sizi şehir dışında bilsin, aranız soğur. Kendinize güvenin ve asla korktuğunuzu belli etmeyin. Her ne olursa olsun eğer tehlikeli davranışları ortaya çıkmaya başlarsa da muhakkak ailenize söyleyin. İnanın "gebertmezler". Yazışmalarınıza konuşmalarınıza dikkat edin, aza indirin. Ailenize açıklarken bana dadandı tehlikeli olduğu ve korktuğum için biraz konuştum dersiniz olur biter. Lütfen korktuğunuzu, çekindiğinizi belli etmeyin,bunu unutmayın.

Kendinden soğutacak birşeyler yapmalısın
Bi akrabam bi suça bulaştı bende ordaydım her an polisler gelip beni de sorgulayabilir adımı verirse polis peşimde falan de madde içiyorsa polisten tırsabilir yanaşmıyım diyebilir bilemedim
Ya da bulaşıcı bi hastalığa yakalandığını söyle evden çıkmanın zorunlu şeyler hariç yasak olduğunu vs
Bilmiyorum cinsellik yaşanıyor mu, varsa eğer cinsel yoldan bulaşan bir hastalığı bahane et uzak durur yine
Böyle biri madde etkisi altında aldatmasan bile kafasında senaryo kurabilir asla yalnız görüşme

bence ayrılma cümlesi kurmayın . msjlara geç cvp verin . onun için uygun olmadığını düşünsün . özellleille el elel bile tutuşmayacağınızı katı kurallarınız olduğunuzu söyleyin . bırakır.

Çok mantıklı sana her mesaj attığında ailevi dertlerinle boğ onu. Sıkıcı ol devamlı üzgünmuş gibi ol.Zaten sıkılır senden gider o hemen. Daha flort aşamasında aldatılirsam öldürürüm diyen adam terkedilince daha fena olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…