olur canım akşam içerim kahve atarımSelam, rica etsem benim de falima bakanilir misin? Ben de bakabilirim :)
Yok canim maalesef bakamiyorumtamam ccanımsen bakıyor musun
olur canım akşam içerim kahve atarımkaç gibi olursun sitede
Sevgilim su an ailesiyle çatışıyor olabilir benim için ama kim galip çıkacak bakalim... konuşmuyoruzo yüzden akıbeti bilmiyorum. Evlenmek istiyorum tabi ama onunla olsun inşallah.senin falında mı benim falımda mıama şunu söyleyim bu kişi dayanklı birisi ve mücadele etmeyi seven birisi canım sen misin bilmiyorm ama ya sen sevdiğin varsa onun için ya da o senin için bir mücadele verecek ve evlenmek gibi bir dileğin varsa olacak..
anladım canımSevgilim su an ailesiyle çatışıyor olabilir benim için ama kim galip çıkacak bakalim... konuşmuyoruzo yüzden akıbeti bilmiyorum. Evlenmek istiyorum tabi ama onunla olsun inşallah.
Canım benim yaaa keşke ben de sana bakabilseydim karşılık olarak ama malesef bakmayı bilmiyorumçok cok çok teşekkür ederim :)
anladım canımevleneceksin onunla galiba
canım onunda aklı sende merak etme seni özlüyor 2-3 hafta ya da 1-2 ay içinde aranız düzelecek.. 2 yol seçeneği var ama senin olan yolu seçecek ve seninle olmak isteyecek.. bunun falında kocaman E harfi var canım.. senin adında E var mı hiç? birde Ş ya da S çıkmış sanki.. bak bununda sıkıntsı az bişey buda kuruntu yapmış ama halbuki hemen bitecek yani sıkıntı bile olmayan bişeyi kafasına takmış.. barışacaksınız canım.. hanesi de çok ferah bunun.. bu kadar görebildim canımEki Görüntüle 1848788 Eki Görüntüle 1848789 Eki Görüntüle 1848790 Eki Görüntüle 1848791 Eki Görüntüle 1848792
Jun onun niyetine içip at demistin onun niyetine içtim bunu
canım işlerim varUnuttun beni
Evet ismimde e de var s de var tesekkur ederimmm:)canım onunda aklı sende merak etme seni özlüyor 2-3 hafta ya da 1-2 ay içinde aranız düzelecek.. 2 yol seçeneği var ama senin olan yolu seçecek ve seninle olmak isteyecek.. bunun falında kocaman E harfi var canım.. senin adında E var mı hiç? birde Ş ya da S çıkmış sanki.. bak bununda sıkıntsı az bişey buda kuruntu yapmış ama halbuki hemen bitecek yani sıkıntı bile olmayan bişeyi kafasına takmış.. barışacaksınız canım.. hanesi de çok ferah bunun.. bu kadar görebildim canım
tamam ccanımsen bakıyor musun
canım falında iş görmedm ben ve evleneceksin sen sanki ev hanımı olacaksın gibi birde hanende kavga olacak.. birde sen herkese hep fal atıyorsun aynı falı defalarca herkese atıyorsun bu da falının kötüye gitmesni sağlıyor.. Gönül cüğüm.. Kusura bakma canın iyiliğin için diyorumDaha önce bakmıştınız ama tekrar atsam bakar mısınız?
Kafam rahat etmiyor bir türlü
Ne demek canımEvet ismimde e de var s de var tesekkur ederimmm:)
Ben unutmuşum fincanın fotolarını atmayı. .müsait olduğunda bakarsan canım çok sevinirim :)tamam ccanımsen bakıyor musun
ben de iddialı değilim. öyle ayrıntılı bakamıyorum ama bazen dediklerim çıkıyor. sizle de birkaç kez karşılıklı bakmıştık.jun_jandi son içtiğiniz kahvenin fotolarını atarsanız karşılıklı bakalım yine. ben de şimdi kendiminkini yüklüyorum:
Eki Görüntüle 1848546 Eki Görüntüle 1848547 Eki Görüntüle 1848548
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?