Arkadaşlar sizden bir ricam var kendimi geliştirmek için.. ama birde bir karşılık :D

Ben de istiyorum ben de:) ama ben fal bakamiyorum, arada arkadaslarla geyigine bakiyoruz birbirimize, fincan hayvanat bahcesine donuyor:) " surada bir ayi mi var ne, aa evet ayi var sanki, bu da kusa benziyor, kedi de var sanki, ne demek ki bunlar":)) gibi diyloglar disinda bir ilerleme yok:)

Jun Jandi benimle ilgili tahminlerini ne kadar tutturacaksın merak ediyorum. :) Kahve falında iddialı değilim ama istersen bana gönder ben de sana bakayım ve ne kadar tahmin edebildiğimi söyle.

Eklentiler

• 20160616_215547_Richtone(HDR).webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 20160616_215559_Richtone(HDR).webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 20160616_215608_Richtone(HDR).webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 67
  • 20160616_215620_Richtone(HDR).webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 66
Sevgilim su an ailesiyle çatışıyor olabilir benim için ama kim galip çıkacak bakalim... konuşmuyoruzo yüzden akıbeti bilmiyorum. Evlenmek istiyorum tabi ama onunla olsun inşallah.
Canım benim yaaa keşke ben de sana bakabilseydim karşılık olarak ama malesef bakmayı bilmiyorum çok cok çok teşekkür ederim :)

ben de iddialı değilim. öyle ayrıntılı bakamıyorum ama bazen dediklerim çıkıyor. sizle de birkaç kez karşılıklı bakmıştık. jun_jandi son içtiğiniz kahvenin fotolarını atarsanız karşılıklı bakalım yine. ben de şimdi kendiminkini yüklüyorum:

anladım canım evleneceksin onunla galiba

canım onunda aklı sende merak etme seni özlüyor 2-3 hafta ya da 1-2 ay içinde aranız düzelecek.. 2 yol seçeneği var ama senin olan yolu seçecek ve seninle olmak isteyecek.. bunun falında kocaman E harfi var canım.. senin adında E var mı hiç? birde Ş ya da S çıkmış sanki.. bak bununda sıkıntsı az bişey buda kuruntu yapmış ama halbuki hemen bitecek yani sıkıntı bile olmayan bişeyi kafasına takmış.. barışacaksınız canım.. hanesi de çok ferah bunun.. bu kadar görebildim canım

Evet ismimde e de var s de var tesekkur ederimmm:)

Bana da bakabilir misiniiiiz

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 73
  • image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 76
Daha önce bakmıştınız ama tekrar atsam bakar mısınız?
Kafam rahat etmiyor bir türlü
canım falında iş görmedm ben ve evleneceksin sen sanki ev hanımı olacaksın gibi birde hanende kavga olacak.. birde sen herkese hep fal atıyorsun aynı falı defalarca herkese atıyorsun bu da falının kötüye gitmesni sağlıyor.. Gönül cüğüm.. Kusura bakma canın iyiliğin için diyorum Vivid

tolin haksız mıyım canımm bizler hep fal baktıra baktıra tüm fallarımızı patlattırmadık mı kankii o kadar da paralar gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…