Arkadaşlar sizden bir ricam var kendimi geliştirmek için.. ama birde bir karşılık :D

Aynı fali mi yoksa çok fal atmak mi çünkü aynı fali atmıyorum kimseye :) anca çok uyduruk bakılırsa bakmaktan saymıyorum onu
Teşekkürler ev hanımı olmamayi diliyorum :))
Kavga derken, kendi ailemle mi

Aynı fali mi yoksa çok fal atmak mi çünkü aynı fali atmıyorum kimseye :) anca çok uyduruk bakılırsa bakmaktan saymıyorum onu
Teşekkürler ev hanımı olmamayi diliyorum :))
Kavga derken, kendi ailemle mi
çok fal atmak canım ayrıca uyduruk bakmıyorm gördüğmü söylüyorm faldat medet umma sakın bütü işlern ras gitmez

çok fal atmak canım ayrıca uyduruk bakmıyorm gördüğmü söylüyorm faldat medet umma sakın bütü işlern ras gitmez

Size demedim, anca öyle atarım aynı fali demek istedim.
Tabiki, zaten belli dönemlerinde artış oluyor bende.
Ben olaya sadece fal diye bakmıyorum hayatıma umutlarıma odaklanırim.
Hissettigim zaman ya da olumlu enerjiyle degistirebilecegimi hissettigimde de olur genelde.. Çoğu işimi de Allah'ın yardımına bırakırım..
Şu sıra çok baktırdim hepsi paralel birbirine, bakalım...

anladım

Biliyor musun o sevgilimden ayrıldım ve su an gorustugum kisi uzun boylu, kumral, adında n m a harfleri soyadinda u harfi var. Kelligi yok ama saçları biraz seyrek gibi. Sana inanamıyorum yaaaaaaa :)

Ama galiba bu kişiyle de olmicak çok catisiyoruz anlasamiyoruz. Acabaaa sana foto atsam bi fal bakar mısın bana :/
Fotoğrafları yüklüyorum.bakarsan coks sevinirim.ama.bakmak istemezsen de anlarım cnm fazla oluyorum farkındayım çünkü :))

Ay banada istediğiniz müsait bi zamanda bakr mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…