Aynı fali mi yoksa çok fal atmak mi çünkü aynı fali atmıyorum kimseye :) anca çok uyduruk bakılırsa bakmaktan saymıyorum onucanım falında iş görmedm ben ve evleneceksin sen sanki ev hanımı olacaksın gibi birde hanende kavga olacak.. birde sen herkese hep fal atıyorsun aynı falı defalarca herkese atıyorsun bu da falının kötüye gitmesni sağlıyor.. Gönül cüğüm.. Kusura bakma canın iyiliğin için diyorumVivid
@tolin haksız mıyım canımm bizler hep fal baktıra baktıra tüm fallarımızı patlattırmadık mı kankii o kadar da paralar gitti
çok fal atmak canım ayrıca uyduruk bakmıyorm gördüğmü söylüyorm faldat medet umma sakın bütü işlern ras gitmezAynı fali mi yoksa çok fal atmak mi çünkü aynı fali atmıyorum kimseye :) anca çok uyduruk bakılırsa bakmaktan saymıyorum onu
Teşekkürler ev hanımı olmamayi diliyorum :))
Kavga derken, kendi ailemle mi
çok fal atmak canım ayrıca uyduruk bakmıyorm gördüğmü söylüyorm faldat medet umma sakın bütü işlern ras gitmez
anladımSize demedim, anca öyle atarım aynı fali demek istedim.
Tabiki, zaten belli dönemlerinde artış oluyor bende.
Ben olaya sadece fal diye bakmıyorum hayatıma umutlarıma odaklanırim.
Hissettigim zaman ya da olumlu enerjiyle degistirebilecegimi hissettigimde de olur genelde.. Çoğu işimi de Allah'ın yardımına bırakırım..
Şu sıra çok baktırdim hepsi paralel birbirine, bakalım...
evettbenim yazdıklarım görünüyor mu arkadaşlar?
canım ilişki durumunu bilmiyorum ama bir erkek gördüm kumral ve seyrek saçlı alnı geniş gibi nerdeyse kel kafalı gibi yani şöyle saçları seyrek ve saçlarını geriye doğru attıran biri gibi beyaz tenli bir adam bir kadınla dans ediyor kadında abiye var saçları gür kadının yapılmış saçları sanki nişanın olacak bu sene eğer sevgilin yoksa demedi deme evliliğe adım atacaksın eros ta çıkmış kanatları iyice açılmış valla.. yalnız seni çekemyen biri var etrafında kara kedi şeklinde çıkmış canım.. adında M ya da N ile A harfi var sıkıntıların bir tarafında birikmiş bir yandan mutlu bir yandan mutsuzsun.. canım sen bir işte çalışıyor musun bilmiyorum ama bir iş başvurusu yapmışta olabilirsin.. bir işe başlıyacaksın sana teklif gelecek böyle sürekli kalem etek tarzı etek giyeceğin bir iş.. işte sıkıntını bitirecek bu iş.. hanede şuan herşey iyi dediğim gibi sev evden gidicisin.. evleneceğin kişinin adında ya da adının içinde Ü ya da U harfi olacak..
özelden bi at kahve bakıyım hadiiiCanim banada bakar misin ?
bi at bakayımjun_jandi Ne olur banada bakar mısın
Biliyor musun o sevgilimden ayrıldım ve su an gorustugum kisi uzun boylu, kumral, adında n m a harfleri soyadinda u harfi var. Kelligi yok ama saçları biraz seyrek gibi. Sana inanamıyorum yaaaaaaa :)
Ama galiba bu kişiyle de olmicak
olur bakarımBana da bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?