Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçen hafta diş tedavisinden dolayı antibiyotik kullanıyordu ondan olabilir mi acaba, hem de çok ağır antibiyotiklerden...

doktorlar alınan antibiyotikler hemen 1 haftada çıkmıyor bir kaç ayda çıkıyor diyor ama belki etkilenmiştir. sen yine de şöyle geçmiş 3 ayı gözden geçir istersen. dişte uzun süredir apse varsa, kana da karıştığından o da etkilemiş olabilir. bizde buna benzer bir durum olmuştu. eşim idrar yollarını üşütmüştü, üstüne bir de dişi apse yapmıştı. hem sayıyı düşürürmüş hem de inatla spermde de lokosit sayısı yüksek çıkıyordu o zamanlar. zaten ne narin şeymiş şu spermler anlamadım gitti. sayısı, hızı, boynu, kuyruğu uğraş uğraş dur. eften püften her şeyden etkileniyorlar. hayır anlamıyorum insanlar var yokluktan taşta yatıyor, kuru ekmek yiyor ama boy boy çocukları oluyor. biz desen artık neredeyse kocalarımızı pamuklara saracağız.

o zaman tanıdık bir eczane var ona mustafa nevzat ın coq10 kapsüllerini getirttir diyeyim ben.internetten arattım yine bulamadım. peki antibiyotiğin hızlı ileri hareketi etkilemesi mümkün mü? çünkü eşim yaklaşık 2 ay kadar süre (kısa aralar vererek,mesela 10 gün içip 5 gün içmeyerek) antibiyotik kullandı, hatta aşırı ateşli diye iğne filan da vurdular. merak ettim de...

o zaman tanıdık bir eczane var ona mustafa nevzat ın coq10 kapsüllerini getirttir diyeyim ben.internetten arattım yine bulamadım. peki antibiyotiğin hızlı ileri hareketi etkilemesi mümkün mü? çünkü eşim yaklaşık 2 ay kadar süre (kısa aralar vererek,mesela 10 gün içip 5 gün içmeyerek) antibiyotik kullandı, hatta aşırı ateşli diye iğne filan da vurdular. merak ettim de...

selam kızlar

Benim eşiminde ileri hareketlilik sayısı 25..çok mu düşük ya??1 yıldır istiyoruz bebek ama yok

Qenzim Q 10 olacak canım...

bu şekilde arattığımda binbir çeşit marka çıkıyor karşıma. mustafa nevzat q10 diye arattığımda hiçbişey çıkmıyor. mustafa nevzat'ın kendi sitesinden q10 diye arama yaptım yukarıda yazdığım marka çıktı. eczaneye de zaten q10 diye sorduk coenzim q10 diye sorduk mayışık mayışık suratımıza baktı herif

Canım benim bildiğim eczanelerde olmaz. GNC mağazalarında bulabilirsin. Alışveriş merkezlerinde GNC mağazaları oluyor. Vitamin felan satıyorlar...

mesaj tekrarı................

Son düzenleme:
plebisit, gckt, biz bundan kullanmıyoruz ama bohemia söylemişti mustafa nevzatın coenzyme q10 kapsülleri var diye. immunex sanırım bahsettiği ürün ama isterseniz kendine sorun. ya da bu başlıkta eski sayfalara bakın, bohemianın mesajlarında görebilirsiniz. onlar kullanıyormuş. gnc ve başka başka markalarda da varmış ama en uygun fiyatlısı buymuş.
biz kendimiz başka bir markanın ürününü amerikadan almıştık uzun süre onu kullandık. bitince de eminönündeki bir vitamin ithalatçısı firmadan vitapol diye bir markanın yine amerikadan ithal ettiği coq10+arı sütü kapsüllerini aldık. hatta internette de satıyorlar. ben tesadüfen oralarda dolanırken firmanın perakende dükkanını buldum da aldım.bilindik bir marka değil, bir de biz daha yeni başladık henüz güvenilirliğini tam olarak test etmedik diye size özellikle tavsiye etmek istemedim. öncelikle mustafa nevzatı söyledim.
gckt, siz uzun süre antibiyotik kullanmışsınız, anladığım kadarıyla eşin ateşlenmiş falan da.bu iki faktörden spermler kesin çoook etkileniyor. erkekte ateş çok tehlikeli. allah muhafaza bazısını kısır bile bırakıyor. mesela ben de çok inanıyorum benim eşimde varikosel falan evet bir derece ama esas son 3-4 senedir geçirdiği üst üste ateşli gripler(her kış bir kaç kere gripten günlerce ateşten tir tir titrer, kaç kere acilde sabahladık), dişinde devamlı oluşan apseler, üstüne kullandığı dünya kadar antibiyotikler bu kadar şiddetli oligosipermiye yol açtı. zaten o yüzden artık eşimi neredeyse pamuklara saracağım diyorum ya. aman tekrar hastalanmasın, ilaç kullanmak zorunda kalmasın diye çocuk gibi uyarıp duruyorum "aman ceryanda kalma, üstüne bir mont giy, yere basma..." o kadar emek verip sperm sayısını yükseltmişken, bir hastalık, yeni antibiyotiklerle başa döneceğiz diye ödüm kopuyor her gün.

selam kızlar

Benim eşiminde ileri hareketlilik sayısı 25..çok mu düşük ya??1 yıldır istiyoruz bebek ama yok

Doktorların söylediği hızlı ve yavaş hareketlilerin toplan sayısı %50 olmalıymış. o zaman çocuk yapma şansınız yüksek oluyor. ama bu kanun da değil. toplam sayı ya da hız ne olursa olsun 100 tane sağlam ve hızlı spermin yumurtaya ulaşması yeterli hamile kalmak için. burada ne düşük sayılarla hamile kalanları gördük. ama tabi sayı ne kadar yüksekse istatistiki şansın o kadar yüksek. siz de şansınızı yükseltmek istiyorsanız coenzyme q10 takviye kullanabilirsiniz tabii. ekseriya hızlı ileri sperm sayısını yükseltiyor.

mesaj sayım az olduğu için bohemia ya özel mesaj gönderemiyorum. buradan mesajlarımızı görmesini diliyorum sadece teşekkürler cevabın için.

benim eşimde de ileri hızlı hareket sorunu ve dna sında sorun var.doktorumuz klomen ve proxeed plus verdi.daha önceki doktorumuz ace selenyum vermişti şimdi onu eczanelerden bulamıyoruz onun yerine neyi tavsiye edersiniz?bunların dışında neler kullanabiliriz tavsiyleriniz var mı

coQ10 diyor arkadaşlar ama ben daha bulamadım. eğer birisi link verirse işte bu diye internetten alıcam.

coQ10 diyor arkadaşlar ama ben daha bulamadım. eğer birisi link verirse işte bu diye internetten alıcam.

bizim kullandığımız ürün şu, içinde coenzyme ve arı sütü var:
VİTAPOL CO-ENZYME Q10 & With Royal Jell GittiGidiyor'da 55148474
COENZYME Q10 100 Mg + ROYAL JELLY 200 MG 200 kapsul - En Ucuz Fiyatı: 113.89 TL + KDV

mustafa nevzatın ürünü de şu:
http://www.mn.com.tr/tr/products/pdf/ImuneksQ10.pdf (mustafa nevzatın sitesinden ürün sayfası)
şuralar satıyor:
muneks Q10 30 Kapsl | DermoBakim.com | Eczane, Dermokozmetik, Gzellik
58,50 TL | muneks | muneks Q10 30 Kapsl
muneks Q10 Kapsl | 65,00 TL
İmuneks Q10 30 Kapsül - EczaOnline

merhabalar nasılsın

merhaba sanırım morfolojiyi en çok folik asitle çinkonun birlikte kullanımı düzeltiyor ki zaten proxeed'in içinde var. harekete burada yazmışsım en çok q10 etki ediyor ve o da proxeed de var ama yeterli miktarda değil.
ace selenyum'u zaten uzun süre kullandıysanız bence bir süre ara verin. selenyum vücutta birikme yapan ve fazlası da zarar olan bir madde. doktorlar bir süre kullandıktan sonra ara verin diye hep uyarıyor. yerine de şu ara yeni favorim yerli Eczacıbaşı Vitamin & Mineral Complex var isterseniz bir düşünün. linkini altta verdim.
Eczacba Vitamin & Mineral Complex - CoQ10 60 Tablet Vitamin ve Minareller bilgi, fiyat, resmi sat, sipari sitesi falob.com
içinde spermlere faydalı bitkiler de olan güzel bir bileşim. mesela 1-2 ay bunu kullandıktan sonra belki o zamana kadar ace selenum yine piyasaya çıkar onu kullanabilirsiniz. bence bir düşünün derim.

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sağolun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…