çok şükür iyiyim hayatım. sen nasılsın?
doktorlar alınan antibiyotikler hemen 1 haftada çıkmıyor bir kaç ayda çıkıyor diyor ama belki etkilenmiştir. sen yine de şöyle geçmiş 3 ayı gözden geçir istersen. dişte uzun süredir apse varsa, kana da karıştığından o da etkilemiş olabilir. bizde buna benzer bir durum olmuştu. eşim idrar yollarını üşütmüştü, üstüne bir de dişi apse yapmıştı. hem sayıyı düşürürmüş hem de inatla spermde de lokosit sayısı yüksek çıkıyordu o zamanlar. zaten ne narin şeymiş şu spermler anlamadım gitti. sayısı, hızı, boynu, kuyruğu uğraş uğraş dur. eften püften her şeyden etkileniyorlar. hayır anlamıyorum insanlar var yokluktan taşta yatıyor, kuru ekmek yiyor ama boy boy çocukları oluyor. biz desen artık neredeyse kocalarımızı pamuklara saracağız.
gerçekten ilaç gibi cevaplar yazıyosunuz. çok teşekkür ederim linkler için. bizde sadece harekette problem olduğu için coq10 almamızı tavsiye ettiniz. sizce hangisini alalım. mustafa nevzat mı yoksa sizin kullandığınız COENZYME Q10 100 Mg + ROYAL JELLY 200 MG 200 kapsul mü? ayrıca günde kaç tablet kullanılacak bu? siz coq10 kullandıktan sonra test yaptırdınız mı? yaptırdıysanız hareketteki gelişme nasıldı? tekrar tekrar teşekkür ederim aydınlatıcı bilgileriniz için.bizim kullandığımız ürün şu, içinde coenzyme ve arı sütü var:
VİTAPOL CO-ENZYME Q10 & With Royal Jell GittiGidiyor'da 55148474
COENZYME Q10 100 Mg + ROYAL JELLY 200 MG 200 kapsul - En Ucuz Fiyatı: 113.89 TL + KDV
mustafa nevzatın ürünü de şu:
http://www.mn.com.tr/tr/products/pdf/ImuneksQ10.pdf (mustafa nevzatın sitesinden ürün sayfası)
şuralar satıyor:
muneks Q10 30 Kapsl | DermoBakim.com | Eczane, Dermokozmetik, Gzellik
58,50 TL | muneks | muneks Q10 30 Kapsl
muneks Q10 Kapsl | 65,00 TL
İmuneks Q10 30 Kapsül - EczaOnline
iyidir çakşıra devam ediyoruz seni takip ediyorumda bilgin çok çok iyi bilinçli hareket ediyosun eşim de bıktı doktordan artık gitmiyo haziran başı gibi spermiyogram yaptırıcak zorlamamla bakalım ne olucak ona göre vitamin takviyesi diyorum morfoloji ve ileri hareketlilik yerlerde(
ama çakşır cinsel sorununu ortadan kaldırdı inş cocuk sorununuda aşarız bakalım hayırlısı her şey umut
gerçekten ilaç gibi cevaplar yazıyosunuz. çok teşekkür ederim linkler için. bizde sadece harekette problem olduğu için coq10 almamızı tavsiye ettiniz. sizce hangisini alalım. mustafa nevzat mı yoksa sizin kullandığınız COENZYME Q10 100 Mg + ROYAL JELLY 200 MG 200 kapsul mü? ayrıca günde kaç tablet kullanılacak bu? siz coq10 kullandıktan sonra test yaptırdınız mı? yaptırdıysanız hareketteki gelişme nasıldı? tekrar tekrar teşekkür ederim aydınlatıcı bilgileriniz için.
TEST SONUÇLARIMIZ GELDİ!
Allahıma çok şükür sayı 15 milyona çıkmış (şimdiye kadar hep 5 milyonun altındaydı), Motilite : Hızlı İleri Hareketli: % 19 Yavaş İleri Hareketli:% 22 Yerinde Hareketli: % 15 Hareketsiz : % 44 (son testine göre hızlı ileri hareketli düşmüş, yavaş hareketli artmış, totalde hareketli oranı hemen hemen aynı ama ilk teşhis konduğunda yaptırdığımız testimize göre sonuçlar yine çoook iyi) İmmotilite : % 44 ( Coenzymeq10'den önce bu %68'di) veeee krugere göre morfoloji %12 olmuş:) (daha önce %10'du)
Demek 3. ayımızı doldurmuş olsak belki de morfoloji normal seviyesi olana %14'e bile çıkacak!!!
Biliyorum 15 milyon sperm hala çok düşük ama nihayet bir ilerleme kaydetmek o kadar sevindirici ki. 15 milyon bizim için resmen büyük başarı. Doktorlar ne yapsanız 5 milyonun üstüne çıkamazsınız demişti. Sevinçten resmen uçuyorum.
biz keçiboynuzu macunu dediğim içinde keçiboynuzu pekmezi,keçiboynuzu, polen, bal, arı sütü vs bulunan bir macunla birlikte(sabah öğle akşam) sabahları süt bal yumurta karışımını ve bir de bu inumexi kullanmayı düşünüyorum. inşallah en kısa zamanda faydasını görürüz de bebeğimize kavuşuruz. ilgin ve cevapların için ne kadar teşekkür etsem az inan
küçük bir ayrıntı daha. iki adet arasında toplamda kaç defa ilişkiye giriyorsunuz. daha doğrusu ikinci adete kaç gün kala ilişkiyi bırakıyorsunuz? ve gün aşırı mı deniyorsunuz?
sizin adınıza çok sevindim değerleriniz gerçekten çok iyi çıkmış
Merhaba öncelikle imunexq10 her eczanede olmuyor ve daha yeni çıktığı için çoğu eczane bilmiyor ama isteyince getirtiyorlar. Biz başta solgar marka kullanıyorduk ama devamlılığı olan bir ilaç olduğundan imunexq10 bi nebze daha hesaplı ve içeriği de aynı. Buarada muneks Q10 30 Kapsl | DermoBakim.com | Eczane, Dermokozmetik, Gzellik sitesinden de ulaşabilrsiniz isterseniz. Ayrıca İmuneksQ1O<sup>®</sup> sitesinde de ürünle ilgili bilgiler var. Direk google da imunexq10 veya mustafa nevzat q10 diye aratınca da çıkıyor aslında daha fazla bilgiyi arama sonucu çıkan linklerden de alabilirsiniz. Umarım kısa sürede hepimiz için faydalı olur.
yahu nerelerdesin sen:) mustafa nevzat burada sayende ünlü oldu, herkes bir şey soruyor yoksun:) senden duyduklarımı yokluğunda aktarmaya çalıştım ama senin bir el atman lazımdı hani:)))))
sağol tatlım. doktorlar bize sayılarınız asla yükselmez, tek yolunuz tüp bebek dedi hep. 5 milyon bile bizim için hayaldi. ama insanın kaybedecek bir şeyi olmayınca sonuna kadar daha bir hırsla zorluyor biz de en büyük örneğiyizdir.
Ya sorma bu aralar yoğunluktan doğru düzgün giremedim girsem de yazmaya tam vakit ayırmadım. Şimdi hazır fırsat bulmuşken hem okuma hem yazma şansım oldu sonunda. Buarada sen gayet güzel bilgilendirmişsin:)))) senin yazdığın linkleri sonradan gördüm. Valla biz de aynen ay sonunu bekliyoruz bakalım ne ne kadar iyi geldi görücez. Buarada doktor bize alkol çok çok fazla olmadığı sürece bu şekilde sayı ve harekteti etkilemez etkilemez falan demişti ama internette alkol ve özellikle de sigaranın önemli ölçüde etkilediği yazıyo. Eşim sigara kullanmıyo ama sosyal hayat gereği miktar olarak çok olmasa bile bazen haftada 4 gün alkol aldığı oluyo. Şimdi de bunu taktım kafaya bi taraftan yaparken bi taraftan bozuyo muyuz diye(((
Ya sorma bu aralar yoğunluktan doğru düzgün giremedim girsem de yazmaya tam vakit ayırmadım. Şimdi hazır fırsat bulmuşken hem okuma hem yazma şansım oldu sonunda. Buarada sen gayet güzel bilgilendirmişsin:)))) senin yazdığın linkleri sonradan gördüm. Valla biz de aynen ay sonunu bekliyoruz bakalım ne ne kadar iyi geldi görücez. Buarada doktor bize alkol çok çok fazla olmadığı sürece bu şekilde sayı ve harekteti etkilemez etkilemez falan demişti ama internette alkol ve özellikle de sigaranın önemli ölçüde etkilediği yazıyo. Eşim sigara kullanmıyo ama sosyal hayat gereği miktar olarak çok olmasa bile bazen haftada 4 gün alkol aldığı oluyo. Şimdi de bunu taktım kafaya bi taraftan yaparken bi taraftan bozuyo muyuz diye(((
haklısın biz 3 yıllık evliyiz benim eşim 1 sene önce varikoselden ameliyat oldu sayımız ameliyattan önce 15 milyondu morfoloji kötüydü ameliyattan sonra 1,2 milyona kadar düştü şu anda yeni test yaptırdı şükür 20 milyona yükselmiş ama morfoloji %4 üroloji profösörüne gittik doktorları anlamadım gitti hiç bişeyin yok dedi bu sayı çocuk sahibi olmanıza yeterli dedi %4 morfoloji düşükbunu benim bildiğim yerde koskoca proförün daha iyi bilmesi gerekli değil mi hiç bir ilaç takviyesi falan vermedi tasiyede etmedi bizde proxeed plus kullanmıştık eşimede kullandırtamıyorum bitkisel takviyeleri çarşamba günü kendim doktora gideceğim 2.aşılamayı yaptırmayı düşünüyoruz bakalım herşeyin hayırlısı allahım herkesin yardımcısı olsun
doktorları ben zaten hiç anlamadım birinin dediğini diğeri tutmuyor. insanı sersem ediyorlar. aşılamada hayırlısı olsun artık. umarım hamiş haberlerini alırız.
kızlar havaalanındayım, izmire anemlerin yanına tatile gidiyorum. şimdi annem söyledi internetde bir sorun varmış kaç gündür çalışmıyormuş. ctesiye kadar benden ses çıkmazsa internete ulaşamadığımdandır. görüşmek üzere
HAYIRLI YOLCULUKLAR...
şimdi o bahsettiğin keçi boynuzu macununun bir türünü ben kendim hazırlıyorum yani öyle hazır satın almadım. her gün pekmez, polen, propolis, deve dikeni, ısırgan tohumu, tarçın, zencefil, çakşır, azıcık bal karıştırıp macun kıvamında bir karışım yapıyorum. hatta bazen varikosele faydalı diye yaban mersini de atıyorum içine bir avuç. bazen öbür takviyelerin kapsüllerini kırıp bunun içine ekliyorum. ama benim eşime bir anda keçi boynuzundan tiksinti geldi. bir kaç gündür bu karışımın içinden keçi boynuzunu çıkardım. kendin yapınca onu çıkar bunu ekle faydası olabiliyor. bu keçi boynuzunu nasıl yediririm diye araştırırken saracoğlu'nun sitesinde okudum zaten pekmezi tavsiye etmiyormuş. hakikaten fayda görmek için keçi boynuzunu kaynatıp suyunu içirin diyor. istersen bir sitesine bak ona göre karar ver. ama bahsettiğin karışım da gayet iyi. bence içine benim gibi biraz zencefil, tarçın, deve dikeni de ekleyebilirsin. hani sen bilirsin ama bunlar hem kolay bulunur şeyler hem de vücudu zararlı ne varsa iltihap, bakteri, ağır metal falan hepsinden temizliyor, karaciğeri destekliyor. tarçın ayrıca kanındaki şekeri de dengeliyor.
bunları imunexle birlikte kullandığın takdirde gözle görülür bir fayda göreceğine eminim.
doktor bana adetinin başlamasından itibaren 5 gün gün aşırı cinsel ilişkiye girin demişti. ama biz uzun süre bunu denedikten sonra ben bir kitap okudum, orada "en azından gün aşırı" yazıyordu. daha fazla olursa daha iyi çünkü yumurta çatladığında tüplere ulaşmış ne kadar çok sperm var o kadar iyi diyordu o yüzden son 2 aydır 5 gün boyunca her günü tercih ediyoruz. ama tabi ne yalan söyleyeyim insanda karşılıklı bir bıkkınlık yaratıyor:)))
teşekkürler imuneksq10 siparişi verdik inşallah faydasını görürüz.Merhaba öncelikle imunexq10 her eczanede olmuyor ve daha yeni çıktığı için çoğu eczane bilmiyor ama isteyince getirtiyorlar. Biz başta solgar marka kullanıyorduk ama devamlılığı olan bir ilaç olduğundan imunexq10 bi nebze daha hesaplı ve içeriği de aynı. Buarada muneks Q10 30 Kapsl | DermoBakim.com | Eczane, Dermokozmetik, Gzellik sitesinden de ulaşabilrsiniz isterseniz. Ayrıca İmuneksQ1O<sup>®</sup> sitesinde de ürünle ilgili bilgiler var. Direk google da imunexq10 veya mustafa nevzat q10 diye aratınca da çıkıyor aslında daha fazla bilgiyi arama sonucu çıkan linklerden de alabilirsiniz. Umarım kısa sürede hepimiz için faydalı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?