Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok şükür iyiyim hayatım. sen nasılsın?

iyidir çakşıra devam ediyoruz seni takip ediyorumda bilgin çok çok iyi bilinçli hareket ediyosun eşim de bıktı doktordan artık gitmiyo haziran başı gibi spermiyogram yaptırıcak zorlamamla bakalım ne olucak ona göre vitamin takviyesi diyorum morfoloji ve ileri hareketlilik yerlerde (
ama çakşır cinsel sorununu ortadan kaldırdı inş cocuk sorununuda aşarız bakalım hayırlısı her şey umut

katılıyorum bu konuda istiyoruz ya olmuyo gecen gün benim üst mahallemde kolinin içine yenidoğmuş bebek bırakmışlar arkadaşımın kocası bulmuş çok canım sıkıldı nedim bişey demeye gelmez Allah isteyene versin

gerçekten ilaç gibi cevaplar yazıyosunuz. çok teşekkür ederim linkler için. bizde sadece harekette problem olduğu için coq10 almamızı tavsiye ettiniz. sizce hangisini alalım. mustafa nevzat mı yoksa sizin kullandığınız COENZYME Q10 100 Mg + ROYAL JELLY 200 MG 200 kapsul mü? ayrıca günde kaç tablet kullanılacak bu? siz coq10 kullandıktan sonra test yaptırdınız mı? yaptırdıysanız hareketteki gelişme nasıldı? tekrar tekrar teşekkür ederim aydınlatıcı bilgileriniz için.

valla artık erkek infertilitesyle ilgili kitap oku, internetten oku, burada milletin deneyimlerini oku alim olduk çoğumuz. ama hala bir birimizden bir şeyler öğreniyoruz. çakşır bizde de hakikaten fayda etti. fakat eşim bu sefer de kaç gündür keçi boynuzu midemi bulandırıyor diyor. içmek istemiyor. benim eşim de doktorlardan bıktı katiyen gitmek istemiyor yani yalnız değilsin. hazirandaki testinizde inşallah bir ilerleme kaydetmiş olursunuz. hatırladığım kadarıyla incir kürü de yapıyordunuz siz. herkes çok olumlu konuşuyor eminim faydasını görmüşsünüzdür. son testte rakamları kaçtı?

kolinin içine bırakılan bebek hadisesini okudum çok fena oldum. allahın gücüne gitmesin ama anlamıyorum bir türlü. bizler burada adeta kendimizi vakfediyoruz bir çocuk sahibi olabilmek için, allah kalkıp bebeğine çöp muamelesi yapıp sokağa atan insanlara çocuk veriyor.

bizim kullandığımız arı sütü de içerdiği için bize cazip gelmişti ama ürünü ilk defa kulanıyoruz o yüzden bir garanti veremem. ama bohemia mustafa nevzatı uzun süredir kullanıyor ve memnun. ayrıca mustafa nevzat çok bilindik bir marka. isterseniz onunla başlayın.
doz olarak yine bohemiaya doktor 400 mg yani iki kapsül demiş. bir sabah bir akşam içiliyor.
biz doktor bize bir şey demediğinden günde 100 mg Coq10 le yani tavsiye edilenin 1/4'üyle başlamıştık.
İlk başladığımızda Hızlı İleri Hareketli: % 22 Yavaş İleri Hareketli:% 5 Yerinde Hareketli: % 5 Hareketsiz : % 68 hızlı h. +yavaş h.: %27'ydi
2 ay kullandıktan sonra Hızlı İleri Hareketli: % 26 Yavaş İleri Hareketli: % 14 Yerinde Hareketli: % 17 Hareketsiz : % 43 hızlı h. + yavaş h.: %40 olmuştu. Yani öngörülene göre oldukça düşük bir doz kullandığımız halde gözle görülür bir artış görmüştük. o zamanlar yanına alelade bir multivitamin hariç başka hiç bir takviye de kullanmıyorduk.

biz keçiboynuzu macunu dediğim içinde keçiboynuzu pekmezi,keçiboynuzu, polen, bal, arı sütü vs bulunan bir macunla birlikte(sabah öğle akşam) sabahları süt bal yumurta karışımını ve bir de bu inumexi kullanmayı düşünüyorum. inşallah en kısa zamanda faydasını görürüz de bebeğimize kavuşuruz. ilgin ve cevapların için ne kadar teşekkür etsem az inan

küçük bir ayrıntı daha. iki adet arasında toplamda kaç defa ilişkiye giriyorsunuz. daha doğrusu ikinci adete kaç gün kala ilişkiyi bırakıyorsunuz? ve gün aşırı mı deniyorsunuz?

Son düzenleme:

sizin adınıza çok sevindim değerleriniz gerçekten çok iyi çıkmış

şimdi o bahsettiğin keçi boynuzu macununun bir türünü ben kendim hazırlıyorum yani öyle hazır satın almadım. her gün pekmez, polen, propolis, deve dikeni, ısırgan tohumu, tarçın, zencefil, çakşır, azıcık bal karıştırıp macun kıvamında bir karışım yapıyorum. hatta bazen varikosele faydalı diye yaban mersini de atıyorum içine bir avuç. bazen öbür takviyelerin kapsüllerini kırıp bunun içine ekliyorum. ama benim eşime bir anda keçi boynuzundan tiksinti geldi. bir kaç gündür bu karışımın içinden keçi boynuzunu çıkardım. kendin yapınca onu çıkar bunu ekle faydası olabiliyor. bu keçi boynuzunu nasıl yediririm diye araştırırken saracoğlu'nun sitesinde okudum zaten pekmezi tavsiye etmiyormuş. hakikaten fayda görmek için keçi boynuzunu kaynatıp suyunu içirin diyor. istersen bir sitesine bak ona göre karar ver. ama bahsettiğin karışım da gayet iyi. bence içine benim gibi biraz zencefil, tarçın, deve dikeni de ekleyebilirsin. hani sen bilirsin ama bunlar hem kolay bulunur şeyler hem de vücudu zararlı ne varsa iltihap, bakteri, ağır metal falan hepsinden temizliyor, karaciğeri destekliyor. tarçın ayrıca kanındaki şekeri de dengeliyor.
bunları imunexle birlikte kullandığın takdirde gözle görülür bir fayda göreceğine eminim.

doktor bana adetinin başlamasından itibaren 5 gün gün aşırı cinsel ilişkiye girin demişti. ama biz uzun süre bunu denedikten sonra ben bir kitap okudum, orada "en azından gün aşırı" yazıyordu. daha fazla olursa daha iyi çünkü yumurta çatladığında tüplere ulaşmış ne kadar çok sperm var o kadar iyi diyordu o yüzden son 2 aydır 5 gün boyunca her günü tercih ediyoruz. ama tabi ne yalan söyleyeyim insanda karşılıklı bir bıkkınlık yaratıyor:)))

sizin adınıza çok sevindim değerleriniz gerçekten çok iyi çıkmış

sağol tatlım. doktorlar bize sayılarınız asla yükselmez, tek yolunuz tüp bebek dedi hep. 5 milyon bile bizim için hayaldi. ama insanın kaybedecek bir şeyi olmayınca sonuna kadar daha bir hırsla zorluyor biz de en büyük örneğiyizdir.

Merhaba öncelikle imunexq10 her eczanede olmuyor ve daha yeni çıktığı için çoğu eczane bilmiyor ama isteyince getirtiyorlar. Biz başta solgar marka kullanıyorduk ama devamlılığı olan bir ilaç olduğundan imunexq10 bi nebze daha hesaplı ve içeriği de aynı. Buarada muneks Q10 30 Kapsl | DermoBakim.com | Eczane, Dermokozmetik, Gzellik sitesinden de ulaşabilrsiniz isterseniz. Ayrıca İmuneksQ1O<sup>®</sup> sitesinde de ürünle ilgili bilgiler var. Direk google da imunexq10 veya mustafa nevzat q10 diye aratınca da çıkıyor aslında daha fazla bilgiyi arama sonucu çıkan linklerden de alabilirsiniz. Umarım kısa sürede hepimiz için faydalı olur.

Son düzenleme:

yahu nerelerdesin sen:) mustafa nevzat burada sayende ünlü oldu, herkes bir şey soruyor yoksun:) senden duyduklarımı yokluğunda aktarmaya çalıştım ama senin bir el atman lazımdı hani:)))))

yahu nerelerdesin sen:) mustafa nevzat burada sayende ünlü oldu, herkes bir şey soruyor yoksun:) senden duyduklarımı yokluğunda aktarmaya çalıştım ama senin bir el atman lazımdı hani:)))))

Ya sorma bu aralar yoğunluktan doğru düzgün giremedim girsem de yazmaya tam vakit ayırmadım. Şimdi hazır fırsat bulmuşken hem okuma hem yazma şansım oldu sonunda. Buarada sen gayet güzel bilgilendirmişsin:)))) senin yazdığın linkleri sonradan gördüm. Valla biz de aynen ay sonunu bekliyoruz bakalım ne ne kadar iyi geldi görücez. Buarada doktor bize alkol çok çok fazla olmadığı sürece bu şekilde sayı ve harekteti etkilemez etkilemez falan demişti ama internette alkol ve özellikle de sigaranın önemli ölçüde etkilediği yazıyo. Eşim sigara kullanmıyo ama sosyal hayat gereği miktar olarak çok olmasa bile bazen haftada 4 gün alkol aldığı oluyo. Şimdi de bunu taktım kafaya bi taraftan yaparken bi taraftan bozuyo muyuz diye(((

Son düzenleme:

haklısın biz 3 yıllık evliyiz benim eşim 1 sene önce varikoselden ameliyat oldu sayımız ameliyattan önce 15 milyondu morfoloji kötüydü ameliyattan sonra 1,2 milyona kadar düştü şu anda yeni test yaptırdı şükür 20 milyona yükselmiş ama morfoloji %4 üroloji profösörüne gittik doktorları anlamadım gitti hiç bişeyin yok dedi bu sayı çocuk sahibi olmanıza yeterli dedi %4 morfoloji düşük bunu benim bildiğim yerde koskoca proförün daha iyi bilmesi gerekli değil mi hiç bir ilaç takviyesi falan vermedi tasiyede etmedi bizde proxeed plus kullanmıştık eşimede kullandırtamıyorum bitkisel takviyeleri çarşamba günü kendim doktora gideceğim 2.aşılamayı yaptırmayı düşünüyoruz bakalım herşeyin hayırlısı allahım herkesin yardımcısı olsun

benim eşim de aynı durumdaydı. 4 olmasada da haftada 2-3 en azından 1 duble viski ya da bir kaç kadeh şarap falan içerdi eskiden. şimdi haftada bir sadece 1 kadeh bir şey ya içiyor ya içmiyor. ama bildiğin alkolik insanların çocuğu olabiliyor ben o yüzden çookkkk bir etkisi olduğuna inanmıyorum. ne bileyim %10-20 falan etkiliyor olabilir. hani öyle varsayım da değil bizzat tanıdığım bildiğim insanlar var. eşleri gece gündüz içer cinsten olmasa onların çocuğu olmazdı. bence mesela yediğimiz içtiğimiz hormonlu tarım ilaçlı gıdalar alkole göre çok daha fazla zararlı. esas onların önüne geçmek gerekiyor.

mesaj tekrarı....................

Son düzenleme:

doktorları ben zaten hiç anlamadım birinin dediğini diğeri tutmuyor. insanı sersem ediyorlar. aşılamada hayırlısı olsun artık. umarım hamiş haberlerini alırız.

kızlar havaalanındayım, izmire anemlerin yanına tatile gidiyorum. şimdi annem söyledi internetde bir sorun varmış kaç gündür çalışmıyormuş. ctesiye kadar benden ses çıkmazsa internete ulaşamadığımdandır. görüşmek üzere.

keçiboynuzu eğer sayıya etki ediyorsa harekette bir fonksiyonu yoksa olmasa da olur. hani hareketi arttırırken sayı düşmesin maksadıyla bu macunu kullandırtıyorum aslında. hareket için de önerileriniz doğrultusunda imuneksq10 siparişi verdik eczaneye 2 kutu. toplam 60 kapsül. günde iki tane içerek bir ay kullansın 1 ay sonra en son testimizin üstünden 1,5 ay geçmiş oluyor. bir test daha yaptırırz. inşallah faydasını görürüz de hatta teste bile gerek kalmadan bebeğimize kavuşuruz. bu arada sizin sonuçlardaki ilerleme için de çok sevindim. siz de hem sayı hem hareket sorunları varmış sanırım.

teşekkürler imuneksq10 siparişi verdik inşallah faydasını görürüz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…