kizlarrrrrrrrrrr
bu sabah test yaptim pozitif cikti hala soklardayim inanamiyorum.. allahim hepinize nasip etsin insallahh
kizlarrrrrrrrrrr
bu sabah test yaptim pozitif cikti hala soklardayim inanamiyorum.. allahim hepinize nasip etsin insallahh
kizlarrrrrrrrrrr
kizlarrrrrrrrrrr
cok cok tesekkür ederim hepinize. insallah allahim bu güzel duyguyu insallah yasatir size de. ilk defa hayatimda test yapmistim ve esimle beraber sonucu merakla bekledik aslinda beklemedik cünkü ikinci cizgi daha ilk saniyelerde belirmeye basladi. regl günüm de yaptim diyebilirim. asagi yukari
esimin ileri hiz % 13 cikmisti doktor normal yolla kalabilirsiniz sürekli deneyin demistti. bende arastirirken burayi buldum. immo sayaesinde vitaminleri aldim hemen. herseyi ondan ögrendim. cok cok tesekkür ederim bir kez daha . Allah razi olsun kisa zamanda ona da bir melek versin insallah.
önce Q 10 ile basladik yaninda iste propolis , l carnitin ve multivitamin bence Q 10 in etkisi büyük. cünkü Q 10 bittiginde benimde yumurtlama günüm gecmisti ama ben burayada yazdigim gibi tekrar Q 10 almadim C vitamini agirlikli bir vit aldim daha onu kullanmaya yeni baslamisti bir hafta filan oldu yani. o yüzden pek bir etksini göremeden hamile kaldim gibi geliyor bana.
birde gecende söyledim kizlar ben sogan kürü de yaptim gecen ay. yumurtaliklarimi acayip calistirdi bence. ama bu ay da cörekotu bal yaptim . onu yer yemezde yumurtaliklarim da yine böle calismlarvardi bence büyüüttü.
böle iste
kizlarrrrrrrrrrr
immortal arkadasim bana da yardimci olur musun.
proxeed in icinde olan neler var sen neler kullaniyorsun. tekrar yazdirmak istemezdim sana ama. inan ki buradaki doktorlardan daha tecrübe sahibi olduguna inaniyorum sahsen
sana daha önce de sormustum ama nerden sordugumu bulamadim.ve sana diger nick imle msj atmistim sende usanmadan bana cevap yazmistin. bu nick mi sadece bu konu icin kullaniyorumda
tatlim senin dedigin üzere asagidakileri aldim
coenzym Q10 ( icerik : 50 mg Q10 + vitamin B1 + Vit B2,+ Vit B 6 + Vit B 12 + biotin + Vit E (24 mg ) + Vit C 12 mg + Zink ( 5 mg ) )
ginkgo ginseng 100 mg (bunu senden mi duydum emin degilim :) )
propils kapsül ( propolis extract 120 gr + blütenpollen 150 mg + propolis 240 mg )
simdi bunlardan günlük birer tane alacak ancak merak ettigim sabah , öglen farkeder mi ya da ac karnina ?
birde canim zar zor esimi test e göndermistim sonuclarini dilim döndügünce yazmak istiyorum zira almanca da ceviriyorum
WHO ya göre
sprem konsantrasyonu : 15 mio
Volüm (hacim): 5 ml
Sperm konsantrasyonu: 15 milyon
Sperm hareketliliği:
%13 ileri hareketlilik deniyor sanirim sizde
% 3 ileri olmayan hareketli
% 84 hareketsiz
Canlılık : %88
Lökosit: 0
morf:
% 5 normal olan spermotoz
% 95 pathologisch olan spermatoz
% 79 kafa deformasyon
% 12 boyun deformasyon
% 5 kuyruk
bu degerlere normal dedi. sadece multivitamin verdi. rica etsem yorumnlayabilir misin canim ?
kizlarrrrrrrrrrr
tesekkür ederim darisi isteyen hrerkesin basina.
immo nerelere yaa( sanirim transfer falan mi yaptiriyor
bari iki dk yazaydi
cok merak ettim keske tel filan alsaydim
canım benim salı gününden beri yur tdışında tatildeydim. hatta bir kaç gün daha dönmeyecektim. biraz kafamı dinlemek, denizle doğayla ruhumu dinlendirmek için de yanıma laptop falan almadım. fakat evdeki termosifon delinip içindeki su akmış. bizde zarar ziyan az, ama alt kattaki komşuya akıp tavanlarını parkelerini mahvetmiş. telefonla haber verdiler dün akşam nasıl geldiğimi bilemedim. tüm gece hep onlarla uğraştım.az önce sevinçli haberini okuma imkanım oldu. yazdıklarını okuduğumda nasıl mutlu oldum anlatamam. allah bebeğini hayırlısıyla doğurmak nasip etsin. analı büyütmek nasip olsun. inan kendim hamile kalmış gibi sevindim. tatile gitmeden artık birileri hamile kalsın da moralimiz yükselsin demiştik, kısmet sanaymış.
ayy canim cok iyi yapmissin tatile gitmekle ama dönüsün kötü olmus. Büyük SIKINTI yaa . gecmis olsun. Ama dert etme. En kötü SIKINTI bu olsun. temizlenir biter.
amin canim eminim cok sevindigine . hem senin hem diger arkadaslarimin. Allahim bu mübarek günlerde bütün isteyen , bekleyen arkadaslarima nasip etsin insallah. Sunu anladim ki asla asla ümidinizi yitirmeyin. bende bazi zamanlar cok üzüldügüm cok ümitsizlendigim oldu. dedim heralde olmayacak bizde mecbur asilama , tüp filan yapicaz., ama sonra hemen bu düsünceyi sildim kafamdan. Allahin gücüne gider. elinizden geleni yapin Allahim mutlaka gönlünüze göre verir.
Sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum
arkadaşlar hepinize meraba. benim eşim 10 gün önce varikosel ameliyatı oldu. şu an bekleme sürecindeyiz. ben bu süreci boş geçirmek istemiyorum. keçiboynuuz kürü zaten 2 aydır yapıyoruz, ameliyattan sonra da devam ediyoruz. ben vitamin takviyelerini de kullanmak istiyorum. eşimin ameliyattan önceki değerleri şöyle:
1 ml deki sayı: 21 milyon
total sayı : 63 milyon
morfoloji :%6
ileri hızlı : %15
yavaş ileri: %5
hareketsiz: %80
evicap,çinko, aginanmax ve quanzim q10 alalım diyorum burayı okuduğum kadarıyla?? siz ne önerirsiniz bunların bir arada kullanılmasının sakıncası var mıdır acaba?
arginmax kullanacaksanız içinde zaten çinko ve e vitamini(evicap) var ayrıca kullanmanıza gerek yok bence. bu ikisi yerine l-carnitine kullanmanız daha isabetli olur sanki.
canım benim salı gününden beri yur tdışında tatildeydim. hatta bir kaç gün daha dönmeyecektim. biraz kafamı dinlemek, denizle doğayla ruhumu dinlendirmek için de yanıma laptop falan almadım. fakat evdeki termosifon delinip içindeki su akmış. bizde zarar ziyan az, ama alt kattaki komşuya akıp tavanlarını parkelerini mahvetmiş. telefonla haber verdiler dün akşam nasıl geldiğimi bilemedim. tüm gece hep onlarla uğraştım.az önce sevinçli haberini okuma imkanım oldu. yazdıklarını okuduğumda nasıl mutlu oldum anlatamam. allah bebeğini hayırlısıyla doğurmak nasip etsin. analı büyütmek nasip olsun. inan kendim hamile kalmış gibi sevindim. tatile gitmeden artık birileri hamile kalsın da moralimiz yükselsin demiştik, kısmet sanaymış.
canım çok teşekkürler cevabın için. aslında ben e vitamini ve çinkoyu direk olarak kullanmak istiyorum. o zaman bu ikisi, quanzim q10 ve l-carnitine alsak olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?