Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlarrrrrrrrrrr

bu sabah test yaptim pozitif cikti hala soklardayim inanamiyorum.. allahim hepinize nasip etsin insallahh

okuyunca gerçekten çok sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah. benim adetime de 10 gün filan var. bu aralar yumurtlayabilirim. dua edin kızlar ikinci müjdeli haberi de ben veriym Allah'ın izniyle.

sizin çocuk olmamasının tam olarak sebepleri neydi ya? kusura bakma herkesi aklımda tutamıyorum ve herkesin sorununu unutuyorum :)

kizlarrrrrrrrrrr

bu sabah test yaptim pozitif cikti hala soklardayim inanamiyorum.. allahim hepinize nasip etsin insallahh

Çok tebrikederim. Allah kucağına aldığın günüde gösterir inşallah. Tüm kalbimle mutlu oldum.. İnşallah bizde görürüz o günleri.amin

kizlarrrrrrrrrrr

Merhaba bu güzel habere çok çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağınıza alır, sağlıkla büyütürsünüz bebeğinizi. Sonunda bizim topiğimizde de bi hamilelik müjdesi verildi. Umarım devamı gelir hepimiz sırayla veririz müjdeleri:) Buarada daha önce yazmış mıydın bilmiyorum sadece sperm hareketinde sorun olduğunu hatırlıyorum, tam olarak sayı hız ve morfoloi nasıldı testlerde? Takviyeler kısa sürede işe yaramış ne güzel. Tekrar çok tebrik ederim.

Son düzenleme:
cok cok tesekkür ederim hepinize. insallah allahim bu güzel duyguyu insallah yasatir size de. ilk defa hayatimda test yapmistim ve esimle beraber sonucu merakla bekledik aslinda beklemedik cünkü ikinci cizgi daha ilk saniyelerde belirmeye basladi. regl günüm de yaptim diyebilirim. asagi yukari

esimin ileri hiz % 13 cikmisti doktor normal yolla kalabilirsiniz sürekli deneyin demistti. bende arastirirken burayi buldum. immo sayaesinde vitaminleri aldim hemen. herseyi ondan ögrendim. cok cok tesekkür ederim bir kez daha . Allah razi olsun kisa zamanda ona da bir melek versin insallah.

önce Q 10 ile basladik yaninda iste propolis , l carnitin ve multivitamin bence Q 10 in etkisi büyük. cünkü Q 10 bittiginde benimde yumurtlama günüm gecmisti ama ben burayada yazdigim gibi tekrar Q 10 almadim C vitamini agirlikli bir vit aldim daha onu kullanmaya yeni baslamisti bir hafta filan oldu yani. o yüzden pek bir etksini göremeden hamile kaldim gibi geliyor bana.

birde gecende söyledim kizlar ben sogan kürü de yaptim gecen ay. yumurtaliklarimi acayip calistirdi bence. ama bu ay da cörekotu bal yaptim . onu yer yemezde yumurtaliklarim da yine böle calismlarvardi bence büyüüttü.

böle iste

kizlarrrrrrrrrrr

burcos hayırlı olsun canım okuyunca kendim hamileymişim gibi heyecanlandım çook çook sevindim senin adına heycandan ellerim titriyor yazarken :)
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tekrar tebrik ederim çok sevindim gerçekten bi taraftan da bizlere de moral oldu yani:) Buarada belki hatırlarsın immoyla konuşuyorduk eşimide hafif varikosel var ve biz de başından beri q10 kullanıyoruz ama sadece sayıda artış oldu hareket artmadı bakalım bikaç takviye daha ekledik umarım bu kez hız da artar. Sizin hızdan ziyade sayı çok herhalde ve öyle dengeleniyo. Sayı ve morfoloji neydi acaba? gerçekten şu an bize umut oldun o yüzden böyle soruyorum şimdiden teşekkürler.

kizlarrrrrrrrrrr

cnm çok çok güzel bi haber oldu bu.. bizede moral verdin.. çok mutlu oldum senin adına allahım bizlerede yaşatsın o mucizeyi inşş
dua et nolurr ...

canlarim hepinize dua ediyorum hic merak etmeyin. ama tavsiyem eger olmuyorsa bayagi bir denediyseniz o zaman direk asilamaya vs... basvurun. beklemenin anlami yok. ben bu ay olmasaydi asilamaya kararliydim. hatta TR ye sirf bu yüzden gideriz diye konusmustuk esimle. kaan hocaylada görüsmüstük. kismet oldu. Sabredin sakin ümidinizi yitirmeyin

kizlar bu topik e ilk girdigimde immo ya yazdigim mesaji alintiladim sizin icin.

biz bundan baska test yaptirmadik bir daha. gerci bu ay da olmasaydi aldigi takviyelerin ise yarayip yaramadigini görmek icin test yaptiracaktik ama simdi gerek kalmadi. Simdi bir topik acicam neler yaptigimla iligli sizede haber veririm

tesekkür ederim darisi isteyen hrerkesin basina.

immo nerelere yaa( sanirim transfer falan mi yaptiriyor

bari iki dk yazaydi

cok merak ettim keske tel filan alsaydim

tesekkür ederim darisi isteyen hrerkesin basina.

immo nerelere yaa( sanirim transfer falan mi yaptiriyor

bari iki dk yazaydi

cok merak ettim keske tel filan alsaydim

canım benim salı gününden beri yur tdışında tatildeydim. hatta bir kaç gün daha dönmeyecektim. biraz kafamı dinlemek, denizle doğayla ruhumu dinlendirmek için de yanıma laptop falan almadım. fakat evdeki termosifon delinip içindeki su akmış. bizde zarar ziyan az, ama alt kattaki komşuya akıp tavanlarını parkelerini mahvetmiş. telefonla haber verdiler dün akşam nasıl geldiğimi bilemedim. tüm gece hep onlarla uğraştım.az önce sevinçli haberini okuma imkanım oldu. yazdıklarını okuduğumda nasıl mutlu oldum anlatamam. allah bebeğini hayırlısıyla doğurmak nasip etsin. analı büyütmek nasip olsun. inan kendim hamile kalmış gibi sevindim. tatile gitmeden artık birileri hamile kalsın da moralimiz yükselsin demiştik, kısmet sanaymış.

ayy canim cok iyi yapmissin tatile gitmekle ama dönüsün kötü olmus. Büyük SIKINTI yaa . gecmis olsun. Ama dert etme. En kötü SIKINTI bu olsun. temizlenir biter.

amin canim eminim cok sevindigine . hem senin hem diger arkadaslarimin. Allahim bu mübarek günlerde bütün isteyen , bekleyen arkadaslarima nasip etsin insallah. Sunu anladim ki asla asla ümidinizi yitirmeyin. bende bazi zamanlar cok üzüldügüm cok ümitsizlendigim oldu. dedim heralde olmayacak bizde mecbur asilama , tüp filan yapicaz., ama sonra hemen bu düsünceyi sildim kafamdan. Allahin gücüne gider. elinizden geleni yapin Allahim mutlaka gönlünüze göre verir.

Sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum

arkadaşlar hepinize meraba. benim eşim 10 gün önce varikosel ameliyatı oldu. şu an bekleme sürecindeyiz. ben bu süreci boş geçirmek istemiyorum. keçiboynuuz kürü zaten 2 aydır yapıyoruz, ameliyattan sonra da devam ediyoruz. ben vitamin takviyelerini de kullanmak istiyorum. eşimin ameliyattan önceki değerleri şöyle:

1 ml deki sayı: 21 milyon
total sayı : 63 milyon
morfoloji :%6
ileri hızlı : %15
yavaş ileri: %5
hareketsiz: %80

evicap,çinko, aginanmax ve quanzim q10 alalım diyorum burayı okuduğum kadarıyla?? siz ne önerirsiniz bunların bir arada kullanılmasının sakıncası var mıdır acaba?

dediğin gibi ev temizlendi bitti bile bizde zaten ufak tefek zarar ziyan var. zaten evimiz de sigortalı bizim. 3. kişilere verdiğimiz zarar da aynı şekilde sigorta kapsamında. bugün eksper gelecek, bizde ve komşuda ne varsa hepsini tespit edecek, sonra da sigorta ödeyecek. ama tabi komşun seni "koşun sizin evi su basmış, bize akıyor" diye aradığında o an en kötüsünü hayal ediyorsun. eyvah dedim bizim ev su içinde yüzüyor, komple tadilat sokacağız, bu ay da aşılamam var, parkesi, boyası, badanası, mobilyası ben o kadar işle nasıl başa çıkacağım:)) neyse ki çok şükür ucuz atlatmışız.
tüm dua ve dileklerine amin diyorum canım. ben çok inanıyorum, hepimizin bir kısmeti var. o zamana kadar var gücümüzle elimizden geleni yapmamız lazım. günü gelince allah muhakkak aynı sevinci yaşatacaktır.

arginmax kullanacaksanız içinde zaten çinko ve e vitamini(evicap) var ayrıca kullanmanıza gerek yok bence. bu ikisi yerine l-carnitine kullanmanız daha isabetli olur sanki.

arginmax kullanacaksanız içinde zaten çinko ve e vitamini(evicap) var ayrıca kullanmanıza gerek yok bence. bu ikisi yerine l-carnitine kullanmanız daha isabetli olur sanki.

canım çok teşekkürler cevabın için. aslında ben e vitamini ve çinkoyu direk olarak kullanmak istiyorum. o zaman bu ikisi, quanzim q10 ve l-carnitine alsak olur mu?

immo hoş geldin
bununla gelmiş geçmiş olsun inş.
tatilinin böyle yarıda bölünmesine üzüldüm (
immocum biz takviyelere başladık günde 1 kapsül zinco50mg,1folik asit 5 mg, 1 kapsül daflon, birtane at kestanesi kullanıyoruz atkestanesi kapsülü günde 4 taneye kadar kullanılabiliyormuş bizim günde 1 kapsül kullanmamız yeterlimi?
bugün l-carnitin de gelecek carnitinde 1 kapsülmü kullanılacak ?tşk

canım çok teşekkürler cevabın için. aslında ben e vitamini ve çinkoyu direk olarak kullanmak istiyorum. o zaman bu ikisi, quanzim q10 ve l-carnitine alsak olur mu?

canım eğer arginmax kullanmayacaksan yine de bir multi vitamin kullanmanı tavsiye ederim. çünkü sadece e vitamini ve çinko yeterli değil. sağlıklı sperm üretimi için aslında c vitamini de lazım, selenyum da lazım, b vitaminleri lazım, folik asit lazım... fakat burada çok tartıştık, arginmax hem pahalı hem de günde 6 tane falan içilen bir vitamin. tek artısı içinde diğer multivitaminlere göre içinde l-arginine olması. aman onu da almayıverelim derseniz onun yerine başka bir multivitamin de kullanabilirsiniz.(l-arginine kullanmak isterseniz gnc'de 1000mg'lık tabletler var.ayrıca alabilirsiniz. yine arginmax'a göre daha az ilaç yutup daha ucuza mal etmiş olunuyor) burada one a day men kullananlar var. ben de özellikle eczacıbaşı multivitamin mineral'i beğeniyorum. mesela bunlardan birini kullanabilirsiniz.
yok ben böyle bir multivitamin de kullanmak istemiyorum derseniz evikap yerine ace plus selenyum + çinko da olabilir. çünkü inan c vitamini de en az e vitamini kadar sperm üretiminde önemli. dahası eşin daha yeni ameliyat olmuş, bağışıklık sistemini güçlendirip, hızlı iyileşmesi için c vitamini bence önemli. aynı şekilde hesperidin takviyesi daflon da, kılcal damarlara daha çok oksijen taşıyıp, yaraların(dolayısıyla ameliyatlı bölgenin) daha hızlı iyileşmesini sağlıyor. blgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…