Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hoş bulduk:) at kestanesi kaç mg sizin? günde 200-250mg almak yeterli. gnc aldıysanız 1 tane yetiyor. daflon sıcağa çıkacağın zaman alınmıyor o yüzden yaz bitinceye kadar at kestanesini sabah, daflonu akşam ver. ama tabi eşinin varikoseli çok ileri dereceyse istersen at kestanesini de başlangıçta bir iki hafta 1 sabah 1 akşam içirebilirsin. benim eşimde sağda 1. derece solda 2. derece varikosel var başından beri 1 tek kapsül kullanıyor gayet iyi sonuçlarını gördük biliyorsun.

Son düzenleme:

immortalbeloved hoşgeldin.. tatilinin güzel geçmesine sevindim ama evin için üzüldüm.her şey yolundadır şimdi umarım ve bu güzel tatil size güzel bir bebiş getirir:))

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. dikkate alıcam inş. eşime söyledim isimlerini eczaneye soracak bakalım ne dicekler. küçük bir yerde yaşadığımız için muhtemeln yoktur eczanede, getirecekler mi bakalım. tekar takrar çok teşekkürler Allah razı olsun. Rabbim bu yolda savaşan herkese sağlıklı nhayırlı evlatlar nasip etsin inş çok bekletmeden

immortalbeloved hoşgeldin.. tatilinin güzel geçmesine sevindim ama evin için üzüldüm.her şey yolundadır şimdi umarım ve bu güzel tatil size güzel bir bebiş getirir:))

hoşbuldukkkk:) her şey yolunda, geçti bitti çok şükür. bugün hastaneyi aradım aşılama için raporum çıkmış. inşallah umudum bu ay bu moralle aşılamaya gerek kalmadan hamile kalmak. bugün 11. gün ovulasyon testi yaptım, tek çizgi çıktı yani daha başlamamış. hayırlısı bakalım:)) sizin hayat ve çalışmalar nasıl gidiyor görüşmeyeli?

immortalbeloved selam hoşgeldin. Tatsız olay için geçmiş olsun neyse ki ucuz atlatılmış ama tatilini bölmüş o ayrı. Ben de aşılama durumunu soracaktım çok sevindim raporun çıkmasına. Ama tabi o zamana kadar normal yoldan da olma şansı var hem rahat bırakınca oluyor ya bu ay tutturacaksın inş teste devam et mutlaka. Benim de aslında bugün yumurtlama günüm olmalı testi bende yapıyorum cumt koyuydu dün daha az koyuydu bugün biraz açık renk çıktı cumt değerlendirdik darısı bugüne bakalım inş bu ay bi sürpriz yaparız beraber:) Buarada rüyamda işyerinde hiç çocuk düşünmeyen bi arkadaşımın hamile olduğunu öğreniyorum ay nasıl şaşırıyorum hiç istemiyolardı diyorum biz olsa olsa diye uğraşıyoruz o hiç istemiyodu halbuki diyorum öyle bi şaşkın uyandım hayırdır inşallah.

kızlar eczacı eşime centrum diye bir multivitamin vermiş. duyan ya da kullanan var mı acaba??

hoşbuldum canım. bugün sigorta eksperini bekledim, akşamüstü geldi, artık mesai bittiğinden gidip raporumu alamadım. yarın gidip alacağım, doktora da uğrayacağım, tedavi takvimiyle ilgili ayrıntılı bilgi alacağım. sanırım bu hamile kalma telaşı hepimizin zihnini o kadar meşgul ediyor ki artık bilinç altımız bile rüyalarımızda bununla uğraşıyor. artık tez zamanda hamile kalsak da şu psikolojimizden çıksak...

centrum iyi bir vitamindir, biz de bir ara kullandık. ama o bitince aklında olsun, eczacıbaşı da hem içerik olarak çok zengin hem de yabancı markalara göre nispeten daha ucuz.

tamam canım çok teşekkür ederim. ben de ismini hiç duymayınca burda, acaba iyi bir vitamin değilmiki diye düşündüm. sağol rahatlattın içimi:)

at kestanesi gnc günde birtane yeter sanırım...doflonu sahurdan sonra içiyor kapalı ortamda çalışıyor eşim klimalar çalışıyor ona göre ev daha sıcak sabah içmesinde bi sorun olmaz inş.akşam versem uyku tutmaz diye korkuyorum
ben varikosel raporunu yorumlayamıyorum bu konuda pek bilgim yok ama tek tarafta sorun var. derecesiyle ilgili herhangi bir ibarede yok
istersen eşimin raporunu yazabilirim yorumlarsan çook mutlu olurum :)
immocum folik asit, l- carnitin. atkesrtanesi,daflon ve çinko kullanıyoruz. bunların yanında bizim multivitaminde almamıza gerek varmı?

Hadi hayırlısı olsun bilgileri ve raporu al sonrası Allah kerim bakarsın gerek bile kalmadan süpriz yapar minik:) Valla haklsın artık bu düşünceyle yatıp kalkmaktan olsa gerek rüyalarda bile rahat yok resmen:) Buarada çok ilginç cumadan beri testi yapıyorum hatta dün de yazdım ya önce silikti biraz koyulaştı tekrar hafif silikleşti diye bu sabah yaptığımda ilk kez test çizgisi control çizgisinden daha koyu çıktı hatta bana mı öyle geliyo fazla bakmaktan diye eşime sordum sence hangisi koyu diye o da test çizgisini gösterdi. Yani şimdi iyice bi kafam karıştı koyudan siliğe dönünce yumurtladım herhlde diyodum ama bugünkü test o kadar net çıkınca şaşırdım. Normalde gün sayıma göre yumurtlama günüm bugün yani 20 Ağustosta regl olmam gerekiyo ama geçen ay erken yumurtlayınca o mantıkla düşünmüştüm.

valla aslında kullansanız iyi olur. çünkü a,b,c ve e vitaminleri de lazım en en çok da c ve e.
varikosel raporundan ben de çok anlamıyorum. ama eşinin varikoselinin derecesini şu yönden tartabilirsin, mesela ağrı ve sızı yapıyor mu? rahatsızlık veriyor mu? eğer ağrıya ve sızıya sebep oluyorsa günde 2 tane at kestanesi verebilirsin. yok vermiyorsa şimdilik 1 yeter. daflonu sahurda içmesi iyi ama ramazan sonrası için bilgin olsun, sıcağa çıkmamak derken evin sıcağı falan önemli değil. hani içip de sokaklarda öğle sıcağında dolaşmamalı falan, direkt güneş ışığına fazla maruz kalmamalı. malum şu ara hava sıcaklığı 40 derecelere çıkabiliyor.

canım günün hangi saatinde ne kadar sıkıştığına bağlı olarak hormon seviyesi değişebilir ona göre açık koyu çıkıyor olmasın?. yani asıl yumurtlama günün bugündür ama dün tesadüfen hormonun düşük olduğu bir saatte test yapmışsındır silik çıkmıştır.ben o yüzden ne olur ne olmaz her gün aynı saatte sabah uyandığımda ilk idrarımla yapıyorum. ayrıca öyle ya da böyle, asıl ovülasyon günün hangi gün bilemeyiz, yolu yok bugün de değerlendirilecek:))

Evet bence de biraz onla alakalı ama işin ilginç tarafı testin içinde sabah ilk idrarla yapmayın çünkü LH hormonu gereken düzeye ulaşmaz yazıyo. Garip olan hamilelik testinde hcg sabah idrarında çıkar derler bu da ayrı bi kafa karıştırıcı yani. Buarada ben öncekileri öğlen bugünkünü sabah yapmıştım. Artık Allah'tan hayırlısı umarım bi şekilde yakalarız artık
i

evet o yazıyı ben de gördüm. hatta saat 11den sonra yapın mı ne diyordu. fakat benim istikrarlı bir şekilde her gün aynı saatte yapıp sonuçlar karşılaştırabileceğim tek zaman dilimi sabah uyanınca gibi geldi. diğer saatlerde ya unutuyorum ya da müsait olmayabiliyorum. bazen dışarıda oluyorum, evimde olmuyorum falan. bir de yaz diye çok su içiyorum. hemen hemen 1 saat arayla tuvalete gidiyorum, o bir saatlik idrarda hormon yükselir mi emin olamıyorum. o yüzden bana göre en garantisi sabah ilk kalkınca yapmak. ama sen çalışıyorsun hayatın daha düzenli. mesela her gün öğle tatilinde de yapabilirsin.
neyse sonuç olarak bu testlere ben de çok güvenmiyorum. çizgi koyulaşmaya başlayınca garanti olsun diye her günü potansiyel görüyorum. kontrol çizgisinden açıkmış koyuymuş bakmıyorum. ama en azından bu şekilde aşağı yukarı doğru günleri biliyoruz. çok alakasız günlerde yumurtlarsam haberim oluyor.

Aslında benimde en uygunu sabah oluyo çünkü öğle tatilimiz yok yani dışarı çıkamıyoruz gerçi 1-2 kere burda yaptım ama pek rahat olmuyor tabi. Dediğin gibi en azıdan tahmin ettiğimiz günlerde yumurtladığımızı garantilemiş oluyoruz en azından. Bakalım umarım işe yarar da tuttururuz artık inşallah.

bu arada sana br şey danışmak istiyorum. siz hiç yıkamalı spermiograö yaptırdınız mı?
aşılamada biliyorsun yıkama yapılıyor ve o yıkamalı spermiograma göre aşılama yapılıyor. mesela yıkama sonrası sayı düşük çıktı aşılamayı iptal de edebiliyorlar ve sen o kadar ilacı boşu boşuna alabiliyorsun. ama biz bugüne kadar hiç yıkamalı test yaptırmadık yani sayılarımızı bilmiyoruz. şimdi diyorum ki hazır vaktimiz varken eşime bir de yıkamalı test yaptırayım. sayıları iyi kötü bilelim. olur olur düşük çıktı, ben bir kaç ay erteleyip tedaviye hemen başlamayayım. ben de o kadar ilacı hormonu yok yere almayayım. ne diyorsun doğru mu düşünmüşüm yoksa yıkamalı da çok bir şey fark etmez mi?

inşallah aşılamaya gerek kalmaz dediğin gibi. biz de tatilden döndük işte istanbula alışmaya çalışıyorum:) ablam ve bebeği burda bende. 9 aylık çok tatlı:)) iyice gaza geldik eşimle bebek konusunda:) ne verirsem içiyor artık:)) tatilde mutlu ve rahat olduğumuz için hamile kalırım diye umutlanmıştım ama olmadı malesef( bakalım umutlar bu aya kaldı... eşim yurtdışında yarın gelecek inşallah.yumurtlama günüme denk gelsin diye erken dönüyor:)) ben de bebek konusu dışında kpss sonucunu bekliyorum. hala açıklanmadı 1 ay oldu. şimdi de bunun stresi var ama inşallah etki etmez yumurtalıklarıma :)) bende haberler böyle canım... inşallah bebek haberleri veririz bundan sonra:))

teşekkür ederim immocum...eşimin o yönde bir rahatsızlığı yok ağrı sızı falan yok yani
hava çook sıcak ama eşim pek dışarıya çıkmıyo bankada çalışıyo. sabah işe akşam eve geceleride çook sıcak ...ama haklısın ramazandan sonra akşamları verecem daflonu
Tekrar tşk çok saol:))

sanırım eczacıbaşı multivitamin mineral'i öneriyorsun önceki sayfalarda okumuştum

Son düzenleme:

valla ben eczacıbaşının içeriğini çok beğeniyorum ama biraz zor bulunuyor. başka her hangi bir multivitamin de olabilir. hatta ace selenyum bile sizi şimdilik idare eder.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…