canım hayırlı uğurlu olsun,inş. güsel sonuçlar alırsın.
yaa yasa çıktımı kesin 1den fasla koymuyolarmııı
canım iyi dileklerin için teşekkür ederim,evet yasa çıktı,35 yaş altı ilk 2 deneme 1embriyo sonra 2ye çıkıyor.
a.s.selam arkadaşlar 11 martta yasal zorunluluktan dolayı dondurulmuş tek embriyo transferim yapıldı.başta bozuldum ama ilk denememde 2 embriyo transfer edildi üstelik 5.gün embriyosuydu.sonuç negatif,yani olduktan sonra bence tek çift farketmez.23 martta sonuç alıcam inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırım,benimle birlikte tüm transferi gerçekleşmiş olanlar için dualarınızı esirgemeyin lütfen.bu yolda dualara çok ihtiyacımız var.Rabbim inşallah birgün bize anneliği nasip edecek,yeterki sabırlı ve inançlı olalım..
a.s.selam arkadaşlar 11 martta yasal zorunluluktan dolayı dondurulmuş tek embriyo transferim yapıldı.başta bozuldum ama ilk denememde 2 embriyo transfer edildi üstelik 5.gün embriyosuydu.sonuç negatif,yani olduktan sonra bence tek çift farketmez.23 martta sonuç alıcam inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırım,benimle birlikte tüm transferi gerçekleşmiş olanlar için dualarınızı esirgemeyin lütfen.bu yolda dualara çok ihtiyacımız var.Rabbim inşallah birgün bize anneliği nasip edecek,yeterki sabırlı ve inançlı olalım..
iyi akşamlar arkadaşlar.benim de 5 martta 2 embriyo transferim oldu.transferim yapıldıktan birkaç gün sonra tek embriyo yasası yürürlüğe girdi.eğer ki birkaç gün daha gecikseydik yasa beni de vuracaktı.diyoruz ki eşimle bunda da vardır bir hayır belki ikizlerimiz olacak..düşünün sadece birkaç gün...çarşamba günü sonucumuzu alıcaz.bugün de bitti kaldı 3 gün artık günler geçmek bilmiyor..heyecan korku endişe hepsi bindi üstüme..arkadaşlar hepimiz ya hepimiz pozitif sonuçlar alalım nolur Allahım yalvarıyorum...
kızlar sabırsızlanıyorum,günler geçmiyor....:hulya:
Hayırlısı olsun arkadaşım,
Umarım senin için hayırlısı olur. Beim üç transferim oldu üçüde tuttu. Birirni rediksiyonla kaybettim. Diğer ikisi 31 ci haftada doğdu. Gebelik zehirlenmesi erken doğum 45 gün yaşadılar. Her gün onları 5 dakika görmek için 2 saatlik yol gittim ve ikisinide kaybettim. Üzmek için yazmadım ama belkide tek embrio transferi en iyisidir. Olacaksa eğer tekiylede olur. Keşke banada tek trasfer yapılsaydı. Ben şimdi ne yaparsam yapayım hiçbişey eskisi gibi olmayacak. Yeni bir bebekte yüzümü güldürse eren le emirimi unutturamaz. Hayırlısı olsun canım.
canım Allah sana sabır versin,bu acıları bir daha yaşatmasın inşallah.zor günler geçirmişsin herşey insanlar için umarım bundan sonrası güzel olur,Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince,üzülme lütfen yeni doğan hergün sana yeni umutlar getirsin inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?