teşekkür ederim canım..inşallah canım. Burdan takip eedicem seni. Allah yüzünü güldürsü sonu hayırlı olsun.
amin canım Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah:Saruboceq:delimavi rabbim yüzünü güldürsün inşallah güzel haberi verirsinde herkeslere umut ışığı olursun canım.
teşekkür ederim canım,inan buna o kadar çok ihtiyacım varki.....tedavın hayırlı olsun ınş melegıne kavusursun dualarımız sonuna kadar senle allahım emeklerını karsılıksız bırakmasın
canım öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim.umut tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum,sorun yok yani sebepsiz infertilite...sizdeki sorun neydi??bir de hangi merkezde denedin,sorun neydi
inşallah canım 2.de olumlu sonuç alırsın.benimde ilkinde 2 tane a kaliteydi olmadı,diyorum ya Allah verdikten sonra her türlü olur.Dualarımız hepimiz için,inşallah herkes kavuşur bebeğinecanım,benim eşim de kanallarda sorun.tese ile alındı sperm,ilkinde 3 embriyo a kaliteydi ama olmadı nasip ikinciye inş diyorum.inş size,bize ve tüm isteyenlere verir rabbim
teşekkür ederim canım,seninde hayırlı olsun.olumlu düşünelim olumlu olsun.ben transfer günü tek embriyo olacağını öğrendim moralim bayağı bozuktu.ama tek embriyo olup tutan çok arkadaşımız var,aslında böylesi daha sağlıklı olur..inşallah olumlu olur sonuçlarımız:Saruboceq:hayırlısı olsun.benimde tedavim yarın başlıyor.tek embriyo konulacak.
tebrik ederim canım,bizlere moral verdiğin için sağol.inşallah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.ben erken test yaptırmıyorum ne bileyim ters birşey çıkar üzülürüm,benim sonuç salı günü belli olucak.darısı bizim başımıza inşallah.tekrar tebrikleropuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar tek embriyo diye olumsuz olmaın ümidinizi kaybetmeyin banada 10 martta tek embriyo konuldu çok umutsuzdum çünkü bundan öncekinde tutmadı çünkü.
ama bugün 7.günüm dayanamadım ben çok sabırsızım kan verdim 59 çıktı sanırım tuttu ama inşallah değer katlanır önemli olan bu tabi. çünkü daha önce doğal yoldan hamileliklerim olmuştu ama düşük yapmıştım. umarım bu sefer herşey yolunda gider inş. darısı hepinize tüm isteyenlere inşallah umudumuzu kaybetmeyelim :)
amin canım hepimizin bu bebeklere ihtiyacı var,daha fazla beklemeyiz inşallah:1hug:ben de nisan'da başlıycam İnşaallah ikinci tedavime..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün arkadaşlarım,kucaklarımızı boş bırakmasın.
Allah razı olsun hepinizden,teşekkür ederim.kısmet olursa mutluluğumuda sizlerle paylaşmak istiyorum inşallah:CüvCüv:canım rabbın yardımcın olsun ınsallah bebegın sana tutunmustur ınsallah senı bırakmaz dualarımız senınle
canım umut tüp bebekte tese konusunda uzman doktorlar çalışıyor.iyi olduklarını duydum keşke burada yaptırabilsen.doktorun adı emre bakırcıoğlu...canım,benim eşim de kanallarda sorun.tese ile alındı sperm,ilkinde 3 embriyo a kaliteydi ama olmadı nasip ikinciye inş diyorum.inş size,bize ve tüm isteyenlere verir rabbim
canım teşekkür ederim ama kanda görmeden inanamam ben yaaakafamçokkarıştısilikte olsa çıkmış işte inşalah kandada kesinleşir canım tebrik ederimmmmmmmmmmmm
cnm benimde bugün 7.günüm ne gibi belirtilerin vardı? lekelenme filan odumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?