deli mavi umut tüp bebek merkezindemi denedin???idrarda pozitifi görmüşüsn inş kandad görürsün.....zaten umutda denediysen kesin görürsün:)))))
canım hakkında hayırlısı olsunn...
teşekkür ederim canım,umut tüp bebek iyi bir kurum ama tabiki Rabbim istedi verdi,onlarda aracı oldu işte kısmet işi bunlar,sabır ve zaman herşeyin ilacı.Allah herkese bu yolda emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin inşallah,zor bir süreç...
bence bırak artık kuruntu yapmayı bak yükselmiş işte senden daha düşük sonuçlarla hamile olanlar var.sevin işte anne oluyorsun tadını çıkaropuyorumnanaktan
haklısın aslında ama benim regl günüm 27 mart yani hala 2 gün var belkide o yüzden çok emin olamiyorum. regl olcakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor. heran regl olcakmışım ve değerim düşcekmiş gibi hissediyorum. felaket tellalı gibiyim dimi :gitme: ama bu değer ikiz gibi değil bence tek embriyo transfer edilmişti tek gibi bence. bir de nebiliim seninkide blast ebriyoydu ve değerin 787 civarındaya acaba dedim benimki düşükmü. heralde keseyi görmeden içim rahat etmicek :asigim:
benim 787 çıksa ne olur bende keseyi görmeden inanamamki,bu kadar endişe hepimizde var,ee nede olsa anne olmak için çok bekledik.relax ol canım benim,her değer yüksek çıkıcak diye bir kural yok ama adet falan unut bunları eğer bir sorun olsaydı düşerdi değerin.sorun yok işte inan artık:1hug: