arkadaşlar yardım

bebeeek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
132
2
46
Ankara
slm arkadaşlar.Bugün çok kötüyüm.Kimse ile paylaşamadım durumumu bende sizinle dertleşmek fikir almak istedim.8 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor.2 gün önce de gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık.Ve ondan 1 gün sonra eşim daha önce söylemişti bir arkadaşımın yeğeninin asker gecesi var çocuk kimsesiz durumu yok yanında olmak istiyoruz işyerinden bir arkadaşla gitmek istiyoruz nedersin dedi.Bende tamam ama fazla içme kendini kaybetme git demiştim.Zaten önceleri güven problemi yaşıyordum ben ve biraz sıkıyordum kendini evliliğimizde düzgün gitmiyordu eşim bunalıyorum rahat yaşamak stiyorum sıkma beni diyordu sonra konuştuk hallettik güzel de gidiyordu bana değer veriyordu.kendiliğinden vücuduna ismimi yazdırdı falan hoşuma gitti.Ama işte o gecedenen geç 2 de gelecekti ama saat 5 te geldi.neyse dedim ve sesimi çıkarmadım kusura bakma dedi geciktim dedi neyse dedim.Sabah kalktım gömleğinin ucunda ruj ve fondoten lekesi.Beynimden vuruldum hemen kalk ne bu falan dedim uyku semesi bir gün önce senden bulaşmıştır dedi benim rujumun rengi değil dedim ve yok saçmalama falan dedi bende çok kötüydüm işe gidiyorum akşama konuşacağız dedim ve çıktım.Sonra beni aradı bişey bahane ederek ters davranınca ne saçmalıyorsun yok öyle bişi falan dedi ve akşam konuştuk kızacaksın ama anlatacağım evet hata yaptım gecede erkekler olacak sadece sanmıştık ama çocuklar 4 kadın getirmişler bu pavyonlarda oynayan tiplerden ve müzik sesi fazla olduğundan biraz yakın konuştuk ve çok fazla içtim birazda sarhoş oldum oynadım falan o anda bulaşmıştır ama yemin ederim başka bir yanlış yapmadım diyor.ne yapacağımıda bilmiyorum ayrılmayı düşündüğümü kaldıramayacağımı söyledim bu durumu.ben sana çok alıştım ayrılırsan gidersen yapamam diyor.bebeği kaybettiğimiz başka ciddi bir hastalık olayıda var hepsi üst üste gelince içtim ve kendimi kaybettim ama kuran üzerine el basarım(dini duyguları yüksektir) sana yanlış bişi yapmadım diyor.yapmıcaktın madem bilmiyordun onları görünce çıkıp gelecektin dedim haklısın ama yapmadım düzeltmem için ne yapmalıyım yıkma yuvamızı haklısın hata yaptım ama zamanı geri alamıyorum bundan sonra dışarda içki olayı kapandı benim için diyor.Arkadaşlar kafam çok karışık siz olsaydınız ne yapardınız.Ben bu olayı yaşamamış olsaydım ve başka birinin başına gelseydi direkt ayrılmak derdim ama şimdi kafam allak bullak ne yapacağımı bilemiyorum böyle birşeyide kimseye anlatamam.

Sarhos oldum oynadım demis
Baska kadınlarla pistte ne isi varmıs te allahım ya
Nereden tutsam iki ucu b.klu değnek
Allah yardımcın olsun evli değilim seni anlayamam ama ne yaparsan yap iyice düsünerek yap.

Bu biraz senin karakterine bagli. Ben olsam adamdan sogurdum mesela. Duyguların ne durumda? Aynisiji sen yapsan esin ne tepki verirdi bi sor bakalim

ne yapcağımı bilemiyorum.ne düşünmeliyim nasıl davranmalıyım bilmiyorum.Akşam bana yaklaşmak istedi tiksiniyorum senden yaklaşma bana dedim.uzaklaştırmaya çalıştım kendimden.yapma nolur bana bunu bana bi pislikmişim gibi davranma ailemin üzerine yemin ederim getir kuran ı el baayım sana yanlış bişi yapmadım sadece havadan sudan konuştuk dedi

Ben direk ayrıl demiyorum inanıyorsan bir şans daha ver diyorum.

Dini duygulari yuksek, icmeye gitmis kadinlarla cok yakin sekilde konusmus garip.... icki icen adamin duasi kabul olmazken kurana el basip yemin etmesi ne ifade eder ki... yasam tarzinizi bilmiyorum bu yaptiklarini sindirebiliyorsaniz devam edin.

Kurana el basayım mafsatasını unutun o durumdayken adam her seyin üstüne el basar
Madem bu kadar dini bütün (!) bir insanmıs ickiyle ne isi var
Bırak icmeyi öyle bir yere bile gitmez dini bütün adamlar
Valla zor senin isin
Ben ayrılırdım bende güvensizlik olustururdu cünkü.

evet bende dedim mutlaka bi temas olmuştur insanlar yakın konuşurken bile yakay a ruj fondoten bulaşmaz dedim.yemin etti.ben aynısını yapsaydım ne yapardın dedim.Kan çıkardı dedi.Peki benden nasıl affetmemi istiyorsun dedim.cevabı yok haklısın çok haklısın ama ne yapmalıyım kendimimi öldüreyim sen söyle dedi.

yani bende çok düşünüyorum ayrılmayı ama birtaraftan da seviyorum ama kabul de edemiyorum sürekli aklımda eşime bakınca o hali geliyor aklıma.çok kötüyüm

eşiniz , hem kalkıp kadınlarla oynamış , sohbet etmiş sonra da aşşagılamış pavyon da oynayan tipler falan ... degersiz göstermiş bu ne ikilemdir böyle ? eşinize güvenin ama takibide elden bırakmayın ..ben eşinizin ruj lekesinden çok sizin hamililiğinizin son buldugu bir zamanda sizi bırakıp eğlenceye gitmesine takıldım .. daha önce planlanmış olsada gitmemeliydi üzüntüsünü sizinle yaşamaşlıydı müzikli .içkili bir ortamda kadınlarla sohbet ederek olmamalıydı ? eşiniz bu kadınlarla ne konuşmuş olabilir acaba ?? size yanlış yapmadıgını söylemiş ama cok büyük yanlışları var .... ben size boşanın diyemem . sevgisini sorgulıyamam ama gecmişden bugune eşinizin artı ve eksilerini düşünün hangisi agır basıyorsa ona göre bir cevap bulun artıları fazlaysa goz yumun eksileri fazlaysa bardagı tasıran son damla olsun .. hakkınızda hayırlısı olsun ..

nasıl yapmalıyım aklımdan o düşünceleri unutabilirmiyim devam etsem yoksa kendimi zorlamadan bitirsem mi.yuva yıkmak çok kolay ama sonrası var.arkadaşlar başına buna benzer bişi gelen oldumu nasıl çıktı işin içinden fikir almak istiyorum

Yani boyle adamlari ne yapmali bilemiyorum.. eşin sana karismamis izin vermis b.kunu cikartmaya ne gerek war.. her disari ciktiginda icip kendini kaybedip bunu mu yapacak.. valla benim midem bulanir kafam karisir ben nerden bileyim opusmedigini sonuçta kendi demiş kafam guzeldi diye hem ne alaka piste cikip dans etmeler falab benim aklima cok kotu sahneler gelir ben kaldıramam allah kimseyi boyle birseyle karsi karsiya birakmasin.. esinizi en iyi siz tanıyorsunuz kendiniz iyice düşünün oyle karar verin ama yaptigi hatayida ayy cok sarhostum ondan oldu gibi sıvamaya kalkmasin.

evet bende söyledim aynılarını madem üzüntüden içtin birlikte üzüldük ben hem üzüldüm hemde hormanlarım alt üst oldu.gelseydin birlikte yaşasaydık acımızı birbirimize destek olsaydık dedim.ben ne yapmalıyım acımı nasıl yaşamalıyım bende mi aynını yapmalıyım sen söyle bana nasıl davranayım sana sen olsaydın ne yaprdın dedim haklısın diyor sürekli cvp yok başka.biz severek zorluklarla evlendik ama evlenince eşimin bana karşı olan tavırları tam tersi oldu nekadar iyiyse okadar kötü oldu son 2-3 aydır benim istediğim birbirini seven insanlar gibiydik kendiside söylüyor tam herşey düzelmişken sensiz olamayacakken çok kötü anda oldu böyle bişi diyor.herşeyi konuştuk akşameskiden umrumda diildin sana olan sevgim sanki bitmişti kötü görünüyordun gözüme ama şimdi olamam sensiz son zamanlarda sende görüyorsun herşeyini çok seviyorum dedi.bilmiyorum normalde böyle şeylere inanmazdım ama bir akrabanın yakını bu okuma rahatsız olan insanlara falan okuyor yardım etmeye çalışıyor bizede bebeğimiz olmuyor diye bakmak istedi ve eşimin eski kız arkadaşlarından olabileceğini düşündü büyü yapılmış bebeğinizin olmaması için ve anlaşamamanız için demişti.acaba mı ondandı şimdi eskiye döndü eşim diyordum bu herşeyin tuzu biberi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…