arkadaşlar yardım

cok da vezgecılmez degılse ayrıldıgında kendı basına hayatını devam ettırebıleceksen affetme alıskanlık yapabılır.. ama yok sorun yasarım sıkıntı cekerım dersen dısada ıckı olayını kaldırmak sartıyla bı sure dene bakalım ne degısecek..

ama sen yanına bıle yaklastırmyacak kadar tıkındıysen adamdan yol ver bence her gece mıdenı bulandıran bı adamla yatmak zor olur..

BİLMİYORUM İŞTE ZATEN ONU KENDİSİ SÖYLEDİ İÇKİNİN PİSLİĞİ BİRDAHA DIŞARI ÇIKILACAKSA BİRLİKTE ÇIKARIZ.OLDU YA ÇIKTIM İÇKİ OLMUCAK DEDİ.AMA BİLMİYORUM

Aldatmak bence sadece cinsel ilişkinin ileri yaşanmışı değildir.senin gömleğin erkek parfümü koksa sen içtim sadece yakın konuştuk vs desen ne olacaktı.adamı salsan hep içkinin arkasına saklanıp böyle hatalar yapacak yani.

yanlış anlamayın amacım yadırgamak değil ama dini değerleri yüksek olan bi insan niye içki içerki

kadın gömleğiyle daha çok konuşmuş sanki

omur boyu bu konu kapanmaz bir sure senin istedigin gibi davranır canın cicim ortalık sakinlesince sen olur olmadık zamanlarda bu konuyu acıcaksın zor cidden ya

ay açıcam ağzımı yumucam gözümü sanane olacak bu empati duygumu aldırmam lazım

peki o bunca yıllık evlilğinizi düşünmüş mü bunları yaparken

ÇOK HAKLISINIZ AMA HEP BİR GELGİTLERİM VAR.İNŞALLAH GELMEMİŞTİR AMA BU GİBİ BİR OLAY BAŞINA GELEN BİR ARKADAŞ VARMI SONUÇ NE OLDU ÇOK MERAK EDİYORUM

rahatsız olmuş hali buysa

Amanda ne dürüst adam. Kimsesiz diye üzülüp arkadaş larına pavyondan kadın tutup. Ses var diye elalemin karısı ile dip dibe ne konuşmuş. Tamam dini yorum yapmak yasak ama demişsınız ya dini duyguları yüksek. Kendinizi kandırmayın. Dini duygusu yüksek adam içip içip elin kadınının Fondoten ini rujunu gömleğine bulaştırarak eve gelmez. Ortamı görür hadi diyelim ayıp olmasın diye 1 saat takılır diyicem. Sabahın 5 inde eve gelmez. Aldatması için yatması mı gerek. Eğer kadınla yatmaması içinizi rahatlatacak ise yatmama ihtimali yüksek. Büyük ihtimal konsomasyona gelen kadınlar la dans eğlence sohbet edildi. Gece de bu kimsesiz arkadaşlarına birini hediye ettiler. İğrenç Erkek kafasına göre kullanıyorum burda hediyeyi.

Konu sahibi kusura bakmada dinine düşkün adam içip içip,kadinlari kucagina alsa,oynasa gelip bana kurana yemin etse asla inanmam.bi laf vardır o....nun yemini tutmaz diye. Senin üstünde bi erkek parfümü kalsa,sende ickiliydik özür dilerim sadece dans ettik sarildik desen dove dove kapinin önüne koymazsa bende adini degistiririm.

allahtan bu foruma evlendikten sonra üye oldum yoksa bdv deki böyle konuları okudukça değil evlenmek yanına bile yanaşmazdım karşı cinsten birinin

BİLMİYORUM İŞTE ZATEN ONU KENDİSİ SÖYLEDİ İÇKİNİN PİSLİĞİ BİRDAHA DIŞARI ÇIKILACAKSA BİRLİKTE ÇIKARIZ.OLDU YA ÇIKTIM İÇKİ OLMUCAK DEDİ.AMA BİLMİYORUM
Yapip edip de ickinin uzerine atmiyorlar mi bir de
Sinir oluyorum sinir
Ben de icki icerim esim de icer, kimsenin kucagina oturmuslugumuz da yoktur

Yalnız bir şeye dikkat çekmek istiyorum
Adam Özürü kabahatinden büyük
Sana alıştım nasıl ayrilirim seni sevmemeye başlamıştım ama 2 3 aydır düzeldi diyor
Yani aslında sizi cok da sevmiyor sadece evlilik alışkanlığı düzen bozulmasın diye affetmenizi istiyor
Ben olsam affetmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…