arkadaşlar yardım

Dini duygulari yuksektirden sonrasini okumadim dinle yeminle kanmayin her seye dini duygusu yuksek adam sarhos olana kadar icip pavyonda calisan bayanla gobek atmaz bence kendinizi kandirmayin... Ben esimden ayrilirdim ama neden biliyor musun icki oynama su bu icin degil yalani icin once yalan soyluyor eger inansaydin dogruyu soylemezdi, sen inanmiyorsun bu sefer agresiflikle uste cikmaya calisiyor en son olmayinca itiraf ediyor bu mu dini duygu yuksekligi ??? Ben bu hayatta yemin billah diyenden korktugum kadar baska bir seyden korkmam

bilmiyorum işte benim içinde telafisi olmayan bir hata ilerigitmiş yada gitmemiş önemli olmamalı kendini okadar küçültmemeli çok tiksindim hala aklıma geliyor görünce ama bilmiyorum bunca yıllık evliliği bitirmek yada buna sığınıp ta kabullenmekte çok kötü çok bunaldım

haklısın birtarafım inanıyor birtarafım inanmıyor

Boyle birsey dusunuyorsaniz felak nas ayetel kursi okuyun allah istemedikce kim ne yaparsa yapsin tutmaz oyle seyler.. ve esinizin pavyon karilari diye assagilayip oynaşmasini buyuye muskayada baglamayi allah herkese akil fikir wermis.. buyu muska varsa onu boyle sapkinliklara itiyorsa o buyu muska sizi niye boyle kotu şeylere itmiyor? Birde boyle dusunun.

ne yapacağımı bilemiyorum.ona göre kapattık bu konuyu.sabah yine bakarken yakaladı ne oldu dedi.atamıyorum aklımdan gözümün önünden gitmiyor nasıl unutacağımı da bilemiyorum dedim kapatmadık mı bu konuyu diyor sarılıyor yapma bana karşı soğuk olma diyor.elimden gelmiyor dedim bende.kafam karışık diyorum

haklısın birtarafım inanıyor birtarafım inanmıyor
otur iyi dusun bak simdi tamam affettim diyip yarin oburgun yuzune vurursan evliligin yokusa surulur eger affedeceksen her seyi sindirip unutacaksin bunlari da hesapla cunku bu gun affettim der yarin konusu gecerse adam bir susar iki susar ucuncude madem her seferinde yuzume vuracaktin neden affettin der

yok bu hatasını onlara bağlamıyorum önceki hallerini diyorum

Ne kadar dogru yazmissiniz tebrik ederim
Dindarim diyenlerden cikan pislikleri goruyoruz hep, daha adam olamamislar isin icine yemin billah karistirmaya utanmiyorlar

Ne kadar dogru yazmissiniz tebrik ederim
Dindarim diyenlerden cikan pislikleri goruyoruz hep, daha adam olamamislar isin icine yemin billah karistirmaya utanmiyorlar
aynen kardesim bir laf var dogrunun yemine ihtiyaci olmaz. Ben evli olsam bak esim boyle hata yapsa adam gibi boyle yalan soylemeden cirkeflik yapmadan dese ki ya yaptim bir hata affet buyukluk sende kalsin o zaman affederim derim bak ben sormadim etmedim adam gibi anlatti ,affederim ama bir gozumde hep takipte olur ikincide yakarim. Ama once yalan sonra yemin billah yok kur an getir el basayim gercekten igrenirdim ya sen bir gun once ic ic kafayi bul karilarla dans et gobek at simdi de yalanlarina utanmadan Allahi sahit tut . Seninde dedigin gibi kardes goruyoruz pislikleri

Aynen yani
Yap et sonra kitaba el bas
Ayiptir ya
Her bunalan pavyonda alirsa solugu yanmisiz, eve geri gelmesin bir zahmet yatsin pavyon kapisinda yalanci

HAKLISINIZ ARKADAŞLAR HA BİRDE ATLADIMMI BİLMİYORUM GERÇİ BUNUN SAVUNMASI YOK.YANLIŞ ANLAMAYIN PAVYONA DİİLDE LOKAL GİBİ BİRYERDE İMİŞ EYLENCE HABERLERİ OLMADAN GELMİŞ KADINLAR .RAHATSIZ OLDUK DİĞER ARKADAŞLA DEDİ GERÇİ BENDE DEDİM MADEM RAHATSIZ OLDUN SİZE İYİ EYLENCELER EŞİM RAHATSIZ DEYİP ÇIKIP GELSEYDİN EVİNE

Aynen yani
Yap et sonra kitaba el bas
Ayiptir ya
Her bunalan pavyonda alirsa solugu yanmisiz, eve geri gelmesin bir zahmet yatsin pavyon kapisinda yalanci
bizim icinde pavyon acsinlar kadin yerine erkek calisssin bizde gidip orada oynayalim bunalinca :)

Rahatsiz olan kalkar aynen dogru soylemissin canim
Kalkmadiysa demek ki memnun kalmis ortamdan

Bir büyü eksikti konunuzda . Konu sahibi gebeliğiniz sonlanmış çok istediğiniz bebeğinizi kaybetmişsiniz . Birgün sonra eşiniz destek vermek moralinizi düzeltmek yerine sizi gece 5 kadar yalnız bırakıp pavyona gidiyor içki içiyor . Konu sahibi ne denir ki bu durumda .

Rahatsiz olan kalkar aynen dogru soylemissin canim
Kalkmadiysa demek ki memnun kalmis ortamdan
himm demek rahatsiz olan erkek cikip hemen ortada kivirtiyor ilginc hemde nasil bir yakinlikla fondoten ruj degecek kadar esi cok rahatsiz olmus ya yazik adama sabah 5 de gelmis B bebeeek abla inandin mi cidden rahatsiz olduguna ya gecsin bu isleri

NE YAPILIR GERÇEKTEN BİLEMİYORUM BİRTARAFIM YAPMA HERŞEY DÜZELMİŞKEN BU SON OLUR ANLAR HATASINI DİYOR.ÖBÜR TARAFIM BUNUN HATASI OLMAZ SENİ HİÇE SAYMIŞ BİTİR DİYOR.İKİSİ DEEŞİİT BASIYOR.BIRAK BİRAZ ZAMAN GÖSTERSİN AMA UNUTMADIĞINIDA BELLİ ET DİYOR ZAMANLA DOĞRU KARARI VER DİYORUM KENDİME

O GİDEN ARKADAŞLARI İLEDE KONUŞAYIM DİYORUM AMA NE DİYECEK Kİ TABİ ARKADAŞINI SAVUNACAK EŞİNE DE SÖYLEMEK İSTEDİM AMA ÇOCUKLARI VAR KADIN ZATEN TAKINTILI DEDİM AMA BUNU BİLEREK DE SUSMAK OLMUYOR BU HALİM DÜZELİR Mİ ACABA BU DUYGULARLA NASIL YAŞAR İNSAN

ilişkiniz bitmiş bundan sonrası uzatmalar ve ömür törpüsüdür

pavyon kadınlarıyla yakınlaşan adama mı güveneceksiniz ?

zaten barışırsanız bu sefer daha dikkatli davranır yataga da girer ayrılık korkusu olmadığından

bari boşanmayacaksanız cinselliği ilişkinizden çıkarın hastalık bulaştırır bu herif size

Ya bu konuyu sonsuza kadar kapatıp önüne bakacaksın yada boşanacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…