arkadaşlar yardım

Aynı hatayı biz kadınlar yapmış olsaydık acaba tepki ne olurdu...

Şimdi senin güven sorunun neden var bu adama karsi? Sen kıskanç misin yoksa daha önce bazı yalanları mi yakaladın. Eğer daha önce yalanı yakaladiysan bu da yalan olabilir. Yanı pavyonun devamı olabilir. Yalanı yakalamamissan bile gelip sana evet pavyondaki kadınla yattım demeyecek herhalde. Yoksa olsa boyle bir sey anlatir miydi?

Çok zor bir durum tatlım.

Bebekte ki problem neydi? Sende ki hastalık nedir? Yasin kaç? Bu adamdan ayrılmak istiyor musun?

Evet öpüşme olmuş gibi. Ya kaya Ruj nasıl geliyor. Boynundan opmus işte. ben öpüşme dertlendiysen daha fazlası da olmuştur.

İçkili müzikli bir yerde birinin kulağına eğilip bişeyler anlatmaktan neden kan çıkarmis onu anlamadım. Kendisi bu kadar masumsa kan çıkmaması lazımdı. İnanma bu adama yalan söylüyor.

Hani normal insanların gittiği club bar vb bir yere gitseler anlayacagim da pavyona gitmişler. Masadaki o "sadece konustugu" kadinlar da fahişe yani. Para vermişler zaten kadinlar masaya gelmiş. Ee devamı da gelmiş olabilir. Güvenme inanma ama zaten zor günler geçirmişsin. Bunu kabul etmek zorunda kalırsan da dert etme. Onun içinde zor zamanlar geçmiş. O da saçmalama olabilir. Öyle ha deyince bir evliliği bitirmek kolay değil. Hele bir kaç hafta öncesine kadar bebek beklerken.

Öpüşmek ile hepatit b ve a gibi hastalıklar geçiyor. Bunarin yanında başka bir sürü hastalık var. Onların testini de yaptır zaten bişey bulaşmışsa çıkar ortaya.

Söyle düşün sen yakalamasan arkadaşının eşi yakalasa sana söylemesini mi isterdim yoksa söylememesini mi? Ona göre karar verebilirsin ne yapacağın konusunda.

Bu arada sen söylersen ve olay çıkarsa iki arkadaşın arası açılabilir. Bunu ister misin? Diğer yandan kadın belki kocasından daha fazla şey öğrenebilir. Sen de emin olabilirsin. Ya da adam ben yandım arkadaşım da yansın deyip herseyi olduğu gibi anlatabilir.

Bunları düşün ona göre karar ver bence

Iki ucu b..lu değnek dedikleri bu olsa gerek. Zaten guven probleminiz varmis. Bunun ustune saglikli gidecek mi evliliginiz? Güvenebilecek misiniz? Fikrimce cok zor..

ıykk yaa

Canım ilk konunu okudum. İlk olaydan sonra iliskiniz zaten duzelmemek üzere bozulmuş. Belki yıllar içinde eski güven yeniden tahsis edilebilirmis. Ama o da boş durmamis yine bir haltlar karıştırmış.

Güvendiğin, inandığın seni tanıyan ve seven senin tanıdığın herseyini bildiğin onu olduğu gibi kabul ettiğin ortak bir durusunuzun, tavrınızın oldugu biri ile evli olmak çok güzel. İnsan neden daha azına razi olsun ki.

8 yıllık evlilik ve 1.5 yılliken yaşanan bir olay. O zaman güçlü olsaydın şimdi başka bir yaşamın olabilirdi.

İyi dusun şimdi zor gelen kararı vermek için bir 4-5 yıl daha bekleme

Alkol alınca bir de sınırını bilmeden içince olacan şeyler bunlar
Ha bunu alkol yaptırıyor demiyorum. Kontrol mekanizması devreden çıkınca içte olan ama baskılanan şeyler ortaya çıkıyor.
Bu böyle.

Alkol problemi varsa doktora görünsün.Yuva zor kurulur fakat kolay yıkılır.Bir şans daha verin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…