Çok fazla fedakar biri hemdeHem kardeşi hem kendisi dershaneye gitmesi maddi anlamda zor olur diye gitmemiştir. Fedakarlık yapmış yani bu aslında fedakar biri OLdupunu gösterir.
O zaman biraz da sizin için fedakarlık yapsın.Çok fazla fedakar biri hemde
Arıyor iş Ancak bölümüne göre Yok.Şirlet şirket gezdi ihtiyaç yokmuşO zaman biraz da sizin için fedakarlık yapsın.
İş Arıyor mu ?
İnsan sevdiğinin önüne dünyaları sermek ister de, ya maddi olarak uygun değilse ?Daha önceki konularımda erkek arkadaşımdan bahsetmiştim size.4 seneyi geçkin bir zamandır beraberiz.Mesafeli güzel bir birlikteliğimiz var.Onu çok seviyorum,omunda beni sevdiğinden şüphem Yok.Lakin sevgiyle her şeyi olmayacağını düşündüğüm günlerdeyim.Öncelikle hala bir işi Yok sevgilimin ve ben mezun oluyorum bu yıl.Erken diyeceksiniz ama zaten işe girip birikim yapana,düzen kurana kadar 2-3 yıl geçecek.Çok çabalıyorum ama olmuyor diyor bana.Sevgilim çok iyi niyetli,ve öyle işini bilen kendini savunan tiplerden değil bu durum beni ziyadesiyle üzüyor.Çevresindeki insanlar işin gücün Yok hala diyor ve dönüp cevabını veremiyor.Birde ben İzmirdeyim.Erkek arkadaşımda bana 2,5 saat uzaklıkta 1,5 Aydır görüşmedik ve benim sınavlarım biteceği için bu hafta gelecekti beni görmeye.Bende heyecanlandım ona göre plan yaptım onun geleceği gün arkadaşlarımla plan yapmadım.Ve bugün bana çok önemli bir işinin çıktığını gelemeyeceğini söyledi.Ben sorun değil tatilden sonra görüşürüz deyince tamam inşAllah dedi.Ama laf saydırmamak için kendimi zor tuttum.Çok farklı olduğumuzu daha çok hissetmeye başladım.Çok seviyorum ama artık yoruluyorum.Güçlü dursun kimseye kendini ezdirmesin diyorum ama öle biri değil.Herkesi düşünür yine de kendini düşünmez.Hı birde Öyle çok süpriz yapan hediye alan birisi değil.Doğum günlerimde sadece alır.En fazla yılda iki kere.Kınamayın lütfen insan küçücük bişey de olsa bekliyor.Sözde,mesajlarda aşırı romantik.Bazen ayrılıp yoluma bakmayı düşünüyorum,bazense onsuz yapamam diyorum.Koskoca 4 yıl oldu,bu yıl çok tahammülsüzleştim.Sizden ricam kırıcı olmadan,olgunlukla düşüncelerinizi paylaşmanız.Şimdiden sabırla okuyup cevaplayacağınız için teşekkür ederim :)
Istanbulda mı yaşıyorsunuz ?Arıyor iş Ancak bölümüne göre Yok.Şirlet şirket gezdi ihtiyaç yokmuş
Maddiyat umrumda olsaydı en baştan sorun ederdim ama arada bi küçük minik hediyeler bekliyor insan.Aslında son Zaman'larda fikir uyuşmazlığımız çok fazla.Yada yorulduğum için bana öyle geliyor :)İnsan sevdiğinin önüne dünyaları sermek ister de, ya maddi olarak uygun değilse ?
Gerçekten seviyorsanız onun güleryüzü, bir çift tatlı sözü yeterde artar bile :)
Tek sorun iş mi onu da bilmiyorum İnan'ın.1,5 yıldır sabrediyorumBiraz sabırlı olun bence. İş bulsa dertleriniz biter gibi geldi bana.
Yok hayır şimdi istanbulda yaşamıyoruzIstanbulda mı yaşıyorsunuz ?
İş bulmak Zor piyasada kötü malum kriz var(
Onun icin en garantili yol KPSS olur hem önlisans mezunu olarak daha kolay atanır.
Illa bi şirkette kendi Bölümü'nde çalışması da gerekmiyor. Bunu da söyle.
Tek sorun iş mi onu da bilmiyorum İnan'ın.1,5 yıldır sabrediyorum
4 yıllık bir ilişkim var, sevgi harici hiç bişey beklemedim, herkes benim gibi olsun istiyorum sanırım :)Maddiyat umrumda olsaydı en baştan sorun ederdim ama arada bi küçük minik hediyeler bekliyor insan.Aslında son Zaman'larda fikir uyuşmazlığımız çok fazla.Yada yorulduğum için bana öyle geliyor :)
Ist dışında iş bulmak daha da zor zatenYok hayır şimdi istanbulda yaşamıyoruz
Tebrik ediyorum sizi.Hep mutlu olun :) İnan'ın vende mesleğe önem vermiyordum ama çevrem tarafından çok baskı altındayım bu konuda4 yıllık bir ilişkim var, sevgi harici hiç bişey beklemedim, herkes benim gibi olsun istiyorum sanırım :)
Yorulursanız dinlenin ama bırakmayın
Mezun olduktan bir sene sonra evlenmeyi düşünüyoruz.Hatta ona kalsa gel desem hemen şimdi gelir ister.Oda sizin gibi düşünüyor çabalıyorum ama nasip olmuyor diyorŞu an en büyük sorun; iş bulmak. Cidden bu aralar herkes sorun yaşıyor bu konuda. Eğer seviyorsanız ve aranızdaki tek sorun meslek, iş kaygısıysa bunlar geçer. Erkek arkadaşınız çabalıyorsa moral verin siz de bu konuda. Anne babası da yokmus, kardesleri bir yandan. O da güzel bir iş bulup calısmak, hayatını kurmak eminim ki istiyordur.
Şöyle bir durum var, eğer iş kapıma gelir diye boş boş dolaşıyorsa o durum başka ama çabalıyorsa fakat hayat yüzüne gülmüyorsa o başka işte. İyi günde de, kötü günde de. Biraz daha sabredin. Mezun olur olmaz evlenmek isteyeceğini sanmıyorum zaten.
Kendinizden, sevginizden eminseniz kimseye kulak asmayın.Meslek evet önemlidir, etikettir, saygınlıktır ama her zaman mutluluk getirmezTebrik ediyorum sizi.Hep mutlu olun :) İnan'ın vende mesleğe önem vermiyordum ama çevrem tarafından çok baskı altındayım bu konuda
Arkadaşlarım yanımda erkek arkadaşlarından bahşediyor.Biri mühendislik okurken açıktan adalet okumuş atanmış hem okuyor Hem çalışıyor.Bie diğerininki tıp öğrencisi.Başka birinin hukuk okuyor .Yanlış anlamayın bütün meslekleri çok güzel ama kafaları uyuşuyor omların.Mesela birbirleriule olan konuşmaları diğer tarafı sıkmıyor.Ama bizim kafamız aşırı uyuşmuyor Ve artık sıkılmaya başladım bu durumda.Allah mutlu etsin ama arkadaşlarıma çok özeniyorum bazebKendinizden, sevginizden eminseniz kimseye kulak asmayın.Meslek evet önemlidir, etikettir, saygınlıktır ama her zaman mutluluk getirmez
Ben de mühendisim, çevrem de oldukça saygın ama üniversiteyi yarıda bırakmış biriyle birlikteyim.Açıkçası elalem beni hiç de ilgilendirmiyor, hayatımı onlarla geçirmeyeceğim değil mi ?Arkadaşlarım yanımda erkek arkadaşlarından bahşediyor.Biri mühendislik okurken açıktan adalet okumuş atanmış hem okuyor Hem çalışıyor.Bie diğerininki tıp öğrencisi.Başka birinin hukuk okuyor .Yanlış anlamayın bütün meslekleri çok güzel ama kafaları uyuşuyor omların.Mesela birbirleriule olan konuşmaları diğer tarafı sıkmıyor.Ama bizim kafamız aşırı uyuşmuyor Ve artık sıkılmaya başladım bu durumda.Allah mutlu etsin ama arkadaşlarıma çok özeniyorum bazeb
Size özel msj attım , rica etsem bakar mısınız :)Arkadaşlarım yanımda erkek arkadaşlarından bahşediyor.Biri mühendislik okurken açıktan adalet okumuş atanmış hem okuyor Hem çalışıyor.Bie diğerininki tıp öğrencisi.Başka birinin hukuk okuyor .Yanlış anlamayın bütün meslekleri çok güzel ama kafaları uyuşuyor omların.Mesela birbirleriule olan konuşmaları diğer tarafı sıkmıyor.Ama bizim kafamız aşırı uyuşmuyor Ve artık sıkılmaya başladım bu durumda.Allah mutlu etsin ama arkadaşlarıma çok özeniyorum bazeb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?