Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var

İnsan sevdiğinin önüne dünyaları sermek ister de, ya maddi olarak uygun değilse ?
Gerçekten seviyorsanız onun güleryüzü, bir çift tatlı sözü yeterde artar bile :)

Arıyor iş Ancak bölümüne göre Yok.Şirlet şirket gezdi ihtiyaç yokmuş
Istanbulda mı yaşıyorsunuz ?
İş bulmak Zor piyasada kötü malum kriz var (
Onun icin en garantili yol KPSS olur hem önlisans mezunu olarak daha kolay atanır.
Illa bi şirkette kendi Bölümü'nde çalışması da gerekmiyor. Bunu da söyle.

İnsan sevdiğinin önüne dünyaları sermek ister de, ya maddi olarak uygun değilse ?
Gerçekten seviyorsanız onun güleryüzü, bir çift tatlı sözü yeterde artar bile :)
Maddiyat umrumda olsaydı en baştan sorun ederdim ama arada bi küçük minik hediyeler bekliyor insan.Aslında son Zaman'larda fikir uyuşmazlığımız çok fazla.Yada yorulduğum için bana öyle geliyor :)

Yok hayır şimdi istanbulda yaşamıyoruz

Maddiyat umrumda olsaydı en baştan sorun ederdim ama arada bi küçük minik hediyeler bekliyor insan.Aslında son Zaman'larda fikir uyuşmazlığımız çok fazla.Yada yorulduğum için bana öyle geliyor :)
4 yıllık bir ilişkim var, sevgi harici hiç bişey beklemedim, herkes benim gibi olsun istiyorum sanırım :)
Yorulursanız dinlenin ama bırakmayın

Şu an en büyük sorun; iş bulmak. Cidden bu aralar herkes sorun yaşıyor bu konuda. Eğer seviyorsanız ve aranızdaki tek sorun meslek, iş kaygısıysa bunlar geçer. Erkek arkadaşınız çabalıyorsa moral verin siz de bu konuda. Anne babası da yokmus, kardesleri bir yandan. O da güzel bir iş bulup calısmak, hayatını kurmak eminim ki istiyordur.

Şöyle bir durum var, eğer iş kapıma gelir diye boş boş dolaşıyorsa o durum başka ama çabalıyorsa fakat hayat yüzüne gülmüyorsa o başka işte. İyi günde de, kötü günde de. Biraz daha sabredin. Mezun olur olmaz evlenmek isteyeceğini sanmıyorum zaten.

4 yıllık bir ilişkim var, sevgi harici hiç bişey beklemedim, herkes benim gibi olsun istiyorum sanırım :)
Yorulursanız dinlenin ama bırakmayın
Tebrik ediyorum sizi.Hep mutlu olun :) İnan'ın vende mesleğe önem vermiyordum ama çevrem tarafından çok baskı altındayım bu konuda

Mezun olduktan bir sene sonra evlenmeyi düşünüyoruz.Hatta ona kalsa gel desem hemen şimdi gelir ister.Oda sizin gibi düşünüyor çabalıyorum ama nasip olmuyor diyor

Kendinizden, sevginizden eminseniz kimseye kulak asmayın.Meslek evet önemlidir, etikettir, saygınlıktır ama her zaman mutluluk getirmez
Arkadaşlarım yanımda erkek arkadaşlarından bahşediyor.Biri mühendislik okurken açıktan adalet okumuş atanmış hem okuyor Hem çalışıyor.Bie diğerininki tıp öğrencisi.Başka birinin hukuk okuyor .Yanlış anlamayın bütün meslekleri çok güzel ama kafaları uyuşuyor omların.Mesela birbirleriule olan konuşmaları diğer tarafı sıkmıyor.Ama bizim kafamız aşırı uyuşmuyor Ve artık sıkılmaya başladım bu durumda.Allah mutlu etsin ama arkadaşlarıma çok özeniyorum bazeb

Ben de mühendisim, çevrem de oldukça saygın ama üniversiteyi yarıda bırakmış biriyle birlikteyim.Açıkçası elalem beni hiç de ilgilendirmiyor, hayatımı onlarla geçirmeyeceğim değil mi ?
Yine de siz bilirsiniz tabi, herşeyin hayırlısı

Orada duracaksın o halde. Bu cümleyi kurabiliyorsan bu ilişkiyi yürütmenin bir anlamı olduğunu sanmıyorum. Uzatmalara oynamana gerek yok. Belli ki bunu birazcık değil bayağı sorun yapmış çevren. Dolayısıyla artık sana normal gelenler de anormal gelmeye başlamış. Saygı ve sevgi çerçevesi içinde ilişkini bitirip önüne bak derim.

Ne de olsa hukukcu biri icin arkadas ortamında sevgilim markette çalışıyor demek itibar cizer...

Size özel msj attım , rica etsem bakar mısınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…