- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Değiştirmem mümkün değil kreşte çalışıyorum canımÇocuğu servis olan bir okula aldırsanız ya da iş saatlerinizi değiştirseniz?
Canım çok dokundu gururumaGitmelerine mani ol
Çocuk küçük biz anne baba olarak çok zorlanıyoruz okul yüzünden sizin işiniz daha zor
Allah yardımcınız olsun
Malesef kimsem yok burdaBu devirde kime çocuk emanet edilir bilemedim ki. Servise vermeye bile korkar oldu insanlar. Yakınınızda oturan bi kuzrn yiğen akraba falan yok mu
Evliyken de bakıyorlardı yine ona ters bişey olmuştu daha üç yaşındaydı oğlum bırakıp gittiler çok kötü olmuştuGüya babalık yapmış oluyor. Zor zamanında kızının yanında olacağı yerde, tehdit ediyor resmen. Biraz sabretmeniz gerekiyor ise çocuğunuz için sabredin. Bir çıkış yolu bulursunuz inşallah
İşinizle okul arasında ne kadarlık bi zaman farkı var . İşe kaçta gidiyorsunuz yaniMalesef kimsem yok burda
Hiç vicdan merhamet yok demek ki.. Yazık günah..Evliyken de bakıyorlardı yine ona ters bişey olmuştu daha üç yaşındaydı oğlum bırakıp gittiler çok kötü olmuştu
Canım oğlumla sabah aramızda yarım saat vr öğlen eve geliyo bi saat sonra gidiyo sonra 3 te geliyor öğle arası bozuyor işiİşinizle okul arasında ne kadarlık bi zaman farkı var . İşe kaçta gidiyorsunuz yani
Öğle yemeği yok malesef okulda birde ortam biraz karışık burda korkuyorumOkullarda öğle yemeği veriliyor ,
Sonrasında etüt'e bırakırsınız.
17:30a kadar sürüyor zaten.
Kimseye muhtaç olmazsınız.
Ben kendimi aklamıyorum canım ama cidden ailece alınan bi karardı ben her zaman her şeyi kabul etmek zorunda mıyım yaaHiç vicdan merhamet yok demek ki.. Yazık günah..
O zaman bi etüt merkezi ile görüşün.Öğle yemeği yok malesef okulda birde ortam biraz karışık burda korkuyorum
Öğlende evde birine ihtiyaç oluyor tabi. Eğer böyle sürekli tehdit edeceklerse sizde resti çekin, durumunuz iyiyse size yardımcı bir hanım alın. Sadece yemek yapıp çocuğu okula götürüp ona baksa yeterliCanım oğlumla sabah aramızda yarım saat vr öğlen eve geliyo bi saat sonra gidiyo sonra 3 te geliyor öğle arası bozuyor işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?