Arkadaşlar yol gösterin!

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Boşanmış bi bayanım bi çocuğum var 9 yaşında.Ailemle yaşıyorum şu an (!)
Tamam Allah razı olsun ama babam hep ben bilirim havasında artık yoruldum ilk kez kendi fikrimi söyleyip itiraz ettim bağırıp çağırdı. Diğer odada sanki ben duymuyorum gibi anneme toparlan yarın Gidelim diyor ben onlara muhtacım ya çocuğumu işe saatim uymuyor diye okula götürüyor ya bırakıp gidecek ortada bırakacak beni. Kızlar inanın cümle çok moralimi bozdu bi anda içim soğudu. Ama çözüm üreticem şuan oğlumu okula nasıl gönderme işini halledicem saatlerimiz farklı okul uzak öğlen yemek arasına eve geliyor ben o ara işteyim bilmiyorum napsam okula servis yok herkes kendi arabasıyla gidiyor velilerden bizim burdan giden se yok akıl verin.

Bide diyor ki bak ben gidersem kötü olur yani diyo ki sen bana muhtaçsın dediğimi yapacaksın

Gitmelerine mani ol
Çocuk küçük biz anne baba olarak çok zorlanıyoruz okul yüzünden sizin işiniz daha zor
Allah yardımcınız olsun

Güya babalık yapmış oluyor. Zor zamanında kızının yanında olacağı yerde, tehdit ediyor resmen. Biraz sabretmeniz gerekiyor ise çocuğunuz için sabredin. Bir çıkış yolu bulursunuz inşallah

Bu devirde kime çocuk emanet edilir bilemedim ki. Servise vermeye bile korkar oldu insanlar. Yakınınızda oturan bi kuzrn yiğen akraba falan yok mu

Bu devirde kime çocuk emanet edilir bilemedim ki. Servise vermeye bile korkar oldu insanlar. Yakınınızda oturan bi kuzrn yiğen akraba falan yok mu

Güya babalık yapmış oluyor. Zor zamanında kızının yanında olacağı yerde, tehdit ediyor resmen. Biraz sabretmeniz gerekiyor ise çocuğunuz için sabredin. Bir çıkış yolu bulursunuz inşallah
Evliyken de bakıyorlardı yine ona ters bişey olmuştu daha üç yaşındaydı oğlum bırakıp gittiler çok kötü olmuştu

Bi yandan eski eşimle olan sorunlar bi yanda bu valla kafayı yicem kızlar

Okullarda öğle yemeği veriliyor ,
Sonrasında etüt'e bırakırsınız.
17:30a kadar sürüyor zaten.
Kimseye muhtaç olmazsınız.

İşinizle okul arasında ne kadarlık bi zaman farkı var . İşe kaçta gidiyorsunuz yani
Canım oğlumla sabah aramızda yarım saat vr öğlen eve geliyo bi saat sonra gidiyo sonra 3 te geliyor öğle arası bozuyor işi

Canım oğlumla sabah aramızda yarım saat vr öğlen eve geliyo bi saat sonra gidiyo sonra 3 te geliyor öğle arası bozuyor işi
Öğlende evde birine ihtiyaç oluyor tabi. Eğer böyle sürekli tehdit edeceklerse sizde resti çekin, durumunuz iyiyse size yardımcı bir hanım alın. Sadece yemek yapıp çocuğu okula götürüp ona baksa yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…