Arkadaşlar yol gösterin!

O zaman bi etüt merkezi ile görüşün.
Etüt merkezlerinde yemek oluyor.
Servis okuldan alıp etüt merkezine bırakıyor.
Ve 18:00'a kadar kalabiliyor öğrenci.
Canım burda kimseyi tanımıyoruz ortam yeni olduğu için açıkçası güvenemiyorum kimseye. Etüt ü bi araştırayım

Canım burada yeniyiz kimseye güvenemiyorum ortam karışık biraz

Bence biraz alttan alın
O sırada iş yerinizden bi soruşturun iş arayan biri varsa oyun ablası gibi, siz çıkmadan gelsin çocuğu okula götürsün ya da siz çocuğu okula biraz erken götürüp bırakın, öğlen o kişi karşılasın yemek yedirsin, yine akşamüzeri siz dönene kadar başında dursun

Ya da çocuğa öğlen yakında bi lokanta gibi yerle anlaşıp her gün orada yemesini sağlayın eve gelmesin
Akşam üstü de 2-3 saatliğine oyun ablası/teyzesi alsın okuldan başında dursun.

Anne babanıza güvenilmez gibi görünüyo

Canım oğlumla sabah aramızda yarım saat vr öğlen eve geliyo bi saat sonra gidiyo sonra 3 te geliyor öğle arası bozuyor işi
Öğle arasında gelmese eve
Bişeyler hazırlasanız okulda yese gitmeyen mutlaka vardır birileri
Öğretmeni ile konuşsanız belki yol gösterir sabah siz bıraksanız ne kadar erken okulda olacak

Öğle arasında gelmese eve
Bişeyler hazırlasanız okulda yese gitmeyen mutlaka vardır birileri
Öğretmeni ile konuşsanız belki yol gösterir sabah siz bıraksanız ne kadar erken okulda olacak
Öğretmenle konuşsam durumu belki öğle arası gitmezse ilgilenir sabah ta nöbetini oluyo bizim onu dışında müdür halden anlayan biri olmazsa konuşurum öğretmen hiç aklıma gelmemişti çıkışı zaten ben alabilirim

Ben sabahçıyım en son çıkışına alırım ama canım ortalık güvenilir değil lokantaya falan gidebilecek kadar

Ben de bosandim. Kendim yasiyorum oglumla. Becerebiliyorsaniz ayri eve cikin. Okula yakin bir yere veya okulu degistirin.

Öğretmenini arayın ozaman öğlen arasında kimler kalıyor falan diye sorun konuşun 2 kişi olsa yeter zaten
O duruma göre de işyerinizin Müdürü ile konuşursunuz

Ben de bosandim. Kendim yasiyorum oglumla. Becerebiliyorsaniz ayri eve cikin. Okula yakin bir yere veya okulu degistirin.
Onlar gidecek zaten benim yanımda kalıyorlar. Okulların hepsi tam gün bana ters malesef

Bir de suyu elektriği üstüne almıştı onla uğraşcam yaa of bi sürü iş

Sizin ki kaçıncı sınıf
7. Sinif. Ben bosandigimda oglum 7 yasinda idi. Ilkokul ikinci sinifta idi. Simdi ortaokulda. Yedinci sinifta.
Ben bir bucuk yil ailemle yasadim yapamadim. Sonra baska bir sehirde kadro buldum. Oglumla yasiyorum. Cok rahatim.ilk zamanlar oglumu okula ben goturup getirdim. Simdi servisle gidiyor.
Bence okuldan once kendinize ayri ev acmayi dusunun.

Bu arada okullar tam gun. Oglum oglen yemegini okulda yiyor yemekhanede. Ortaokula gectiginde okul tam gun olacak. Yarom gun ortaokul bulamayacaksiniz. Alisin bence. Oglum hep tam gun okula gitti.

Krese yakın bir devlet okuluna aldır çocuğunu canım. Beraber gider gelirsiniz.

Bu arada etute verebilirsin. Okuldan sonra etut servisle alip karnini doyurup odevlerini yaptiriyor. Kres arti etut olanlar var.

Yakin Bir sinif arkadasi yok mu annesiyle konussasiniz ogle arasi kendi cocugunu alirken sizin cocugunuzuda alsa sadece ogle arasi ilgilense onada maddi yardim olur iyi olur belki var mi oyle arkadaslarindan guvendiginiz..Benim ablam da bazen semineri olurdu yegenimi almaya yetisemezdi bi komsusuyla konusmutu cocuklari ayni siniftaydi kadin alirdi doyururdu cocuklari durumlari Pek iyi degildi ablam maddi destek olurdu. Ama tabi bu devirde guvenilir insan bulmak zor.. Bir de ilkokulda Bir arkadasim vardi evi uzakti yemegini ogretmenlerle yerdi bazen bize gelirdi yada biz yaninda kalirdik arkadas olurduk...Bir cozum bulursunuz insaallah

Allah yardimciniz olsun sizi cok iyi anliyorum cok zor bir durum. Ama hemen cozum bulmak zor tabi guvendigijiz bir komsu fln varsa ona soylenelisiniz belli bir ucret tekkif edip ucret karliliginda bakici gibi coccugunuzla ilgilenmeli okula getir gotur ogle arasi karsilama gibi veya maddi durumunuz ne durumda bilmiyrm ama özel okullar tam gun ogle yemeginide veriyor özel okula verin musaitse durumlar. Babanizin yaptigi cok ayip gerckten siz hakli veya haksiz bile olsaniz yalnizsinz muhtacsiniz sizi yuz ustu asla birakmamali veya bu konu ile tehdit etmemeli baba olmak aile olmak bunu gerektirir cunku insan ne olursa olsun evladinin zor zamanda herzmn yaninda olmali. Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…