- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Canım burda kimseyi tanımıyoruz ortam yeni olduğu için açıkçası güvenemiyorum kimseye. Etüt ü bi araştırayımO zaman bi etüt merkezi ile görüşün.
Etüt merkezlerinde yemek oluyor.
Servis okuldan alıp etüt merkezine bırakıyor.
Ve 18:00'a kadar kalabiliyor öğrenci.
Canım burada yeniyiz kimseye güvenemiyorum ortam karışık birazÖğlende evde birine ihtiyaç oluyor tabi. Eğer böyle sürekli tehdit edeceklerse sizde resti çekin, durumunuz iyiyse size yardımcı bir hanım alın. Sadece yemek yapıp çocuğu okula götürüp ona baksa yeterli
Alttan almaktan başka çareniz yok gerçekten o zamanCanım burada yeniyiz kimseye güvenemiyorum ortam karışık biraz
Haklısın ama çocuğun huzuru için katlanmak gerekCanım çok dokundu gururuma
Öğle arasında gelmese eveCanım oğlumla sabah aramızda yarım saat vr öğlen eve geliyo bi saat sonra gidiyo sonra 3 te geliyor öğle arası bozuyor işi
Öğretmenle konuşsam durumu belki öğle arası gitmezse ilgilenir sabah ta nöbetini oluyo bizim onu dışında müdür halden anlayan biri olmazsa konuşurum öğretmen hiç aklıma gelmemişti çıkışı zaten ben alabilirimÖğle arasında gelmese eve
Bişeyler hazırlasanız okulda yese gitmeyen mutlaka vardır birileri
Öğretmeni ile konuşsanız belki yol gösterir sabah siz bıraksanız ne kadar erken okulda olacak
Ben sabahçıyım en son çıkışına alırım ama canım ortalık güvenilir değil lokantaya falan gidebilecek kadarBence biraz alttan alın
O sırada iş yerinizden bi soruşturun iş arayan biri varsa oyun ablası gibi, siz çıkmadan gelsin çocuğu okula götürsün ya da siz çocuğu okula biraz erken götürüp bırakın, öğlen o kişi karşılasın yemek yedirsin, yine akşamüzeri siz dönene kadar başında dursun
Ya da çocuğa öğlen yakında bi lokanta gibi yerle anlaşıp her gün orada yemesini sağlayın eve gelmesin
Akşam üstü de 2-3 saatliğine oyun ablası/teyzesi alsın okuldan başında dursun.
Anne babanıza güvenilmez gibi görünüyo
Öğretmenini arayın ozaman öğlen arasında kimler kalıyor falan diye sorun konuşun 2 kişi olsa yeter zatenÖğretmenle konuşsam durumu belki öğle arası gitmezse ilgilenir sabah ta nöbetini oluyo bizim onu dışında müdür halden anlayan biri olmazsa konuşurum öğretmen hiç aklıma gelmemişti çıkışı zaten ben alabilirim
Aynen canımÖğretmenini arayın ozaman öğlen arasında kimler kalıyor falan diye sorun konuşun 2 kişi olsa yeter zaten
O duruma göre de işyerinizin Müdürü ile konuşursunuz
Onlar gidecek zaten benim yanımda kalıyorlar. Okulların hepsi tam gün bana ters malesefBen de bosandim. Kendim yasiyorum oglumla. Becerebiliyorsaniz ayri eve cikin. Okula yakin bir yere veya okulu degistirin.
Sizin ki kaçıncı sınıfBen de bosandim. Kendim yasiyorum oglumla. Becerebiliyorsaniz ayri eve cikin. Okula yakin bir yere veya okulu degistirin.
7. Sinif. Ben bosandigimda oglum 7 yasinda idi. Ilkokul ikinci sinifta idi. Simdi ortaokulda. Yedinci sinifta.Sizin ki kaçıncı sınıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?