Şu kısmı değiştirineşimle çıktık sonra eve geldik eşim geri arkadaşlarıyla takılmaya gitti mesela ne güzel 2-3, saatte olsa gidiyo kafasını dağıtıyor ama ben yapamıyorum işte
Sende eşine bırak çık biraz kendini dinle bana cok iyi gelirdi bebeleri bırakıp arada tek takılmakSelam kızlar. 2 tane bebeğim var biri 3.5 diğeri 1 yaşında. Çok şükür Allah canlarına sağlık versin. Ama ben bazen artık evden çıkamamak, çıksam bile burnumdan gelmesinden bıktım artık. Korona çıktı diye bı yere gitmeye çekiniyorum resmen. Gittiğim yerde çocuklar hasta olur mu acaba yada gittigim kişinin çocukları hasta olursa diye düşünmekten dolayı gitmeye çekiniyorum. Bazen gitsem bile oğlum anne anne anne anne diye bunaltiyo beni ne sohbet edebiliyorum doğru dürüst ne bisey. Sıkıldım artik bu durumdanBugün eşimle çıktık sonra eve geldik eşim geri arkadaşlarıyla takılmaya gitti mesela ne güzel 2-3, saatte olsa gidiyo kafasını dağıtıyor ama ben yapamıyorum işte arkadaşlarım hep uzaklar öyle hemen çıkayım gideyim diyebileceğim bı yerde değiller maalesef.
Bilmiyorum ya arkadaş ortamına girmeyi rahat rahat sohbet edebilmeyi özledim sanırım. Benim gibi duyguları yaşayan hanimlar ne zaman gecicek,ne zamana kadar devam edicek bu böyle
Bu dediğinizi senede iki sefer falan anca yapabiliyorum :)) Ama sanırım tek takılmak ayrı güzel olsa da insan bazen arkadaşlarıyla sohbet edip sosyalleşmeyide özlüyorSende eşine bırak çık biraz kendini dinle bana cok iyi gelirdi bebeleri bırakıp arada tek takılmak
Hatta esim derdi çık diye beni bunalmış görünce cocuk ikimizin sorumluluklarda oyle
Varlığı bi dert yoklugu yara...çocuğu olan çoğu insanın özgürce gezip dolaşabilmeyi, bekar günlerini özlediğini görüyorum.kesinlikle sizinle alakalı değil yalnız madem eski özgür günlerimizi özleyeceğiz ve hayatımıza bir ton kısıtlamalar gelecek neden çocuk yapıyoruz ? sorusu ister istemez kafamda canlanıyor. o kadar çelişkili ki, bir yandan deli gibi çocuk arzulamak ve dünyaya getirmek ama bir yandan da hayatımızın tamamen başka bir hayata, olumsuz anlamda evrilmesi. dediğim gibi bahsettiğim çelişki asla sizinle alakalı değil sadece neden diye sormaktan kendimi alıkoyamıyorum. madem çocuk bu kadar kısıtlayıcı bir unsur neden çocuk yapanlar bu kadar fazla..
Haklısınız sanirim. Normalde senede belki iki sefer falan olur bu ama biraz daha sıklaştırabilirim. Yinede arkadaşlarla olmakla tek takılmak farklı oluyo tabiki tek takılmak bile beni motive eder yinedeArkadaşlarınız uzaktaysa böle tek başınıza kendiniz için alışverişe çıkıp sonrasında bir kahve için, yürüyün.
Eşiniz baksın çocuklara o sırada.
Ara ara yapın bunu.
Bende ondan bahsediyorum tek takılmak derken ister, tek ister arkadaşlarla çocuksuz takılmayı kastediyorumBu dediğinizi senede iki sefer falan anca yapabiliyorum :)) Ama sanırım tek takılmak ayrı güzel olsa da insan bazen arkadaşlarıyla sohbet edip sosyalleşmeyide özlüyor
Bende özledim. Çok haklısınızSelam kızlar. 2 tane bebeğim var biri 3.5 diğeri 1 yaşında. Çok şükür Allah canlarına sağlık versin. Ama ben bazen artık evden çıkamamak, çıksam bile burnumdan gelmesinden bıktım artık. Korona çıktı diye bı yere gitmeye çekiniyorum resmen. Gittiğim yerde çocuklar hasta olur mu acaba yada gittigim kişinin çocukları hasta olursa diye düşünmekten dolayı gitmeye çekiniyorum. Bazen gitsem bile oğlum anne anne anne anne diye bunaltiyo beni ne sohbet edebiliyorum doğru dürüst ne bisey. Sıkıldım artik bu durumdanBugün eşimle çıktık sonra eve geldik eşim geri arkadaşlarıyla takılmaya gitti mesela ne güzel 2-3, saatte olsa gidiyo kafasını dağıtıyor ama ben yapamıyorum işte arkadaşlarım hep uzaklar öyle hemen çıkayım gideyim diyebileceğim bı yerde değiller maalesef.
Bilmiyorum ya arkadaş ortamına girmeyi rahat rahat sohbet edebilmeyi özledim sanırım. Benim gibi duyguları yaşayan hanimlar ne zaman gecicek,ne zamana kadar devam edicek bu böyle
Tabi arkadaşlarla vakit geçirmenin tadı ayrı olur ama o mümkün değilse de kendinizi tamamen eve kapatmayın, tek de olsa çıkın dışarıya.Haklısınız sanirim. Normalde senede belki iki sefer falan olur bu ama biraz daha sıklaştırabilirim. Yinede arkadaşlarla olmakla tek takılmak farklı oluyo tabiki tek takılmak bile beni motive eder yinede
Ya arkadaşlarım yakında olsa bende çıkardım elbette. Yani babası bakar yoksa bakmaz değil ama şöyle alıp başımı çıkayım desem arkadaşlarım en az 2 saat uzaklıkta oyuzden hem onların hem benim müsait olduğum bir zamanı bulmam gerekiyo birde zaten günün yarisi yolda geçiyor gibi bişey oluyoEşin çocukları sana bırakıp arkadaşlarıyla çıkıyor da sen neden ona bırakıp arkadaşlarınla çıkmıyorsun ki?
Tabii ki bunalirsin. Sen anneysen o da babası. Allah korusun hastanede işin olsa mesela baba bakamayacak mi çocuklarına sen yokken?
Bence kadınların en büyük hatası çocuk kendi maliymis gibi davranması.
Benim annem her sene bir ay kendi anne babasını ziyarete ve yılın o döneminde toplanan hasadimiza yardıma giderdi. Bize de paşalar gibi babam bakardı:)
İnanın o kadar haklısınız ki bende bazen sorguluyorum kendimi hatta.çocuğu olan çoğu insanın özgürce gezip dolaşabilmeyi, bekar günlerini özlediğini görüyorum.kesinlikle sizinle alakalı değil yalnız madem eski özgür günlerimizi özleyeceğiz ve hayatımıza bir ton kısıtlamalar gelecek neden çocuk yapıyoruz ? sorusu ister istemez kafamda canlanıyor. o kadar çelişkili ki, bir yandan deli gibi çocuk arzulamak ve dünyaya getirmek ama bir yandan da hayatımızın tamamen başka bir hayata, olumsuz anlamda evrilmesi. dediğim gibi bahsettiğim çelişki asla sizinle alakalı değil sadece neden diye sormaktan kendimi alıkoyamıyorum. madem çocuk bu kadar kısıtlayıcı bir unsur neden çocuk yapanlar bu kadar fazla..
Desenize kalan 3.5, yılOrtalama 7 yıl
Celal şengör evlenirken eşi çocuk istiyormusun diye sormuş
Şengör ise vala karnında 9 ay senvtaşıyacaksın 2 yıl sen emzireceksin 7 sana bağlı bir hayat olcak
Sen tamam diyorsan benim işim kolay ve zevkli demişti
Bayılmıştım bu açıklamaya
Konu sahibi 7 yıl ortama
Bekarlık gibi asla olmayacak
Hep düşünmen gereken birşeyler sorumlulukların olacak
Çok haklısınız çocuklar küçükken insan daha çok ihtiyaç duyuyor bencede çünkü bütün gün evde oluyoruz zaten özellikle korona çıktıktan sonra hiç çıkamaz olduk.. benimle duygu karmaşami paylaştığıniz için teşekürler tavsiyenize uyacagimBende ondan bahsediyorum tek takılmak derken ister, tek ister arkadaşlarla çocuksuz takılmayı kastediyorum
Artirsaniz cocuklar küçükken çok daha fazla ihtiyaç duyuluyor boyle kacamaklara
Aynen öyle. Sanırım eşime daha fazla sorumluluk yüklemeliyim çocuklar konusundaVarlığı bi dert yoklugu yara...
Sakasi bi yana cok guzel bi duygu ama arada düştüğümüz oluyor.
Boyle zamanlarda kendimize özgürce vakit ayirabilirsek hem sarj oluyoruz hemde daha verimli ve mutlu insana dönüşüyoruz
şahsen ben öyleyim eşler birbirine fırsat tanımalı ebeveynlikte
Sağlıkla büyüsünler güzel anneDesenize kalan 3.5, yılkızımı saymiyorum o kolay sağolsun, simdiden belli bana arkadaşlık edeceği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?