Arkadaşlarının/akrabalarının hamile haberleri aldıktan sonra nasıl hissediyorsunuz?

canım inşallah allah sana da sağlıklı bir evlat nasip eder.

hamile haberi almak beni çok fazla üzmüyo ama özeniyorum.
normalde çok karamsar değil benim hiç çocuğum olmayacak gibi düşüncelerim yok ama burda bazıları çok karamsar olumsuz yazıyolar onları okudukça benimde içim kararıyo her yazılanıda okumasam işte ama okuyorum..
cahil çevrenin lafları çok canımı sıkıyo sadece

Son düzenleme:
aynen. ilk önce sağlık. hayırlısı olur insallah hepimiz için...bizikonulan teşhis sebepsiz infertilite. bazen bir sebebi olsa da ona çözüm bulsam diye geçiriyorum içimden...hayırlısı insallah...

aynen canım bende öyle diyorum ama o kötü bişe öyle düşünmememiz lazım bence nasip sorun hallolupta yınede olmayan ınsanlar var nasıpten otesı yok canımmmmm

Ya ben duyduğum zaman hem acıyorum , hem seviniyorum ama acıma duygum nedense daha fazla :44:Hele ki anneyi az çok tanıyorsam nasıl bir anne olacağını tahmin edebiliyorsam o oranda acıma duygum artıyor.
Şöyle ki çocuk insanın hayatında ki en büyük sorumluluk bir daha asla eskisi gibi olamıyorsunuz. Kolay değil çocuk büyütmek rabbim isteyenlere versin.

Son düzenleme:
eskiden çok mutlu olurdum bende o duyguları yaşayacağım diye sevinirdim.şimdi ise öyle bir haber aldığımda gözlerim doluyor yalnızsam ağlıyorum kendim için.çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…