Bende 3 senedir cocuk diye kendimi paraliyorum hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen olmuyo Allah kimseye yaşatmasın dicem ama o kadar çok bu sıkıntıyı yaşayan varki en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşallah Allahım hayırlı bir zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize...
yaşamayan bilemez bu psikolojiyi...bu durumda olan hamile görünce üzülen tek biz değiliz bunu bilelim.
soranlara ben de cok sinir oluyorum. sana ne kardeşim? ben sana soruyor muyum? ayrıca bu durum utanacagim bir durum da hiç değil. bir mide rahatsizligi gibi elimde olmayan bir durum. hiç de utanmıyorum. ısrarla sormaya devam edenlere de, istedik, olmadı, tedavi oluyoruz diyorum. sorduklarına utanıyorlar bir kısmı..
bu durum bizim ayıp birşey yaptigimizi degil, ne kadar cok cocuk istedigimizi ve bu ugurda bir sürü maddi ve manevi zorluk altına girdiğimizi gösteriyor..
Yaa mutlaka öylede aslında o kadar çok ornek var ama insan kendine gelince ne yazikki kabullenmek biraz zor oluyo benim ablaminda 4sene cocuğu olmadı doktor tedaviye baslicakti ablam istemedi ve 6ay sonra kendiliğinden hamile kaldı benim ailede biraz genetik anneannemin ve teyzemin 3sene sonra falan olmuş ama bekle bekle nereye kadar...
aminnn rabbim çok büyük inşallah bizede nasip ederSeni okuduktan sonra gerçekten çok üzüldüm ama Allah tan ümit kesilmez sen elinden geleni yapmalısın taktir Allahtan ben 3 yıllık evli yim 1 yıldır bebek istiyoruz ama henüz kısmet olmadı komşularım hamile ben den sonra ewlenen arkadaşlarım hamilekarnı burnunda birini görünce ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Allah bu sewgiyi herkes e nasip etsin inş
yaşamayan bilemez bu psikolojiyi...bu durumda olan hamile görünce üzülen tek biz değiliz bunu bilelim.
soranlara ben de cok sinir oluyorum. sana ne kardeşim? ben sana soruyor muyum? ayrıca bu durum utanacagim bir durum da hiç değil. bir mide rahatsizligi gibi elimde olmayan bir durum. hiç de utanmıyorum. ısrarla sormaya devam edenlere de, istedik, olmadı, tedavi oluyoruz diyorum. sorduklarına utanıyorlar bir kısmı..
bu durum bizim ayıp birşey yaptigimizi degil, ne kadar cok cocuk istedigimizi ve bu ugurda bir sürü maddi ve manevi zorluk altına girdiğimizi gösteriyor..
Her iki yumurtalgimda da cikolata kisti var. Haftasonun asilama oldum ama umutsuzum. Benle evlenenler anne baba oldu. Biz beklemedeyiz. Apartmanda bile bu sene 4 bebek doğdu.Simdilik onların ağlamalarını dinliyorum.
düşündükçe ağlıyorum şu anda olduğu gibi. 3 yıl olacak her ay umut etmek sonrasında hayal kırıklığı yaşamak çok zor san ki böyle devam edecek gibi korkular kaplıyor içimi..etrafımdakilerin sorularında bunaldım cevap vermekten yoruldum onlar sormaktan bıkmadı ben kendimi sakinleştiriyorum unutmaya çalışıyorum yaram kabuk bağlamadan birileri geliyor kanatıyorhem bende hem eşimde sorun var normal yolla çok zor denildi ilk seneden beri tedavi oluyoruz 6 ay ilaçlarla denedik olmadı 2 kez aşılama olduk olmadı en son tüp bebekle olur ancak dediler bu ay denedik ve çok umutluydum çok sevinçliydim her şey çok iyiydi çünkü ama yine olmadı olmadı biyük bi hüsrana uğradık eşimle kimse de bilmiyor bu tedavileri olduğumuzu millete bi sorunumuz yok bekliyoruz diyoruz böyleyken sorularına dayanamazken bu tedavilerden bahsetsem herhalde bu sorular kat kat artar rabbimden sabır istiyorum benim gibi olanlara ve bana tez vakitte yaşatsın annelik duygusunu
çikolata kistli kaderdaşım üzülme ben ikinci tüp bebeği deniyorum umutsuz değilim.sabır sadece
bende 2 sene olacak ikinci tüp bebeği denicem.üzülme sabırlı ol
Bende ayni sekilde cevremde hamilelerin artmasi sanki gozleri bana cevriliyor hissi cok kotu 2 yil korundugum icin kendime kiziyorum ama yinede kismet bekliyoruz 6 aydir bu ay ins kavusurum hepinize dua ediyorum nerde isteyen varsa versin allahim
Haklisin canim cok sagol tesellin icin esimde diyorki korunma istegi bile zaten allahtan. Ama 28 yasindayum bu yasima kadar hic bisey bilmiyomusum ovulasyon yumurtlama gunu vs hepsini yeni ogrendim Senin denedigin bisiler varmi hamilelik icin?
aşılama sonucum negatifbiraz daha sabır gerekiyor demekki..
HTML:
Evet umudunu hic kaybetme ins en kisa zamanda guzel haberler yazariz
öyle zor ki malesef ama elden gelen bişey yokseviniyorum tabiki onlar adına ama herkesin gözü bu sefer bizim üzerimize çevriliyor acıyarak bakmaları mahvediyor insanı bide sormuyolar mı neden yok baktırın kendinize bi doktora görünün diye sanki bizi bizden çok düşünüyolar sabır gerekli fazlasıyla Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?