- Konu Sahibi HayatSultan
-
çevredeki baskı olmasa beklicemde .evlenenler sanki oskar almış gibi.kurtulş görüyorlar..ben ise mecburiyet...
Arkadaşım sende istemezmisin kanım kaynasın seveyim edeyim..
şu an evleneyim.peki nasıl olcak....
tatlıımm :) evliliği kurtuluş yada mecburiyet olarak görme. 3 yıllık bi ilişkim var, 20 yaşındayım ve üniversitem bugün bitse yarın evlenirim. çünkü ben birlikte yaşlanmak istediğim, canım kadar sevdiğim, hayatımın erkeğini buldum.
Sen de bul, evlenmeyi bırak, evlilik kararını almak bile senin canına can katıcak
çevredeki baskı olmasa beklicemde .evlenenler sanki oskar almış gibi.kurtulş görüyorlar..ben ise mecburiyet...
Arkadaşım sende istemezmisin kanım kaynasın seveyim edeyim..
şu an evleneyim.peki nasıl olcak....
benim çocukluk arkadaşım iki hafta önce nişanlandı aynı mahallede büyüdük yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi 1 ay önce ayrıldığımı ablam söylemiş ya bi kere bile aramadı nasılsın diye o kadar kızdım ki ben o nişanlanmadan önce msj atıp varmı benim yapabileceğim bişey yardıma geleyim mi derdim hep,, ama malesef bazı insanlar kocayı buldum mu herkesi unutuveriyo bi anda
işte ben bunu demek istedim canım ..sen ilişkin iyi giderken peşinden ayrılmazlar...ama kişiye göre değişir..
baksana seni araramış bile...nekadar kötü davranış...arkadaşın bile hayılrısı olmalı bunu derim.
insanın hakaten kötü günde belli oluyomuş dostluğu yanımda olan arkadaşlarımda oldu hatta bi arkadaşım her gün iş çıkışı uğradı mutlaka bana yüzümü güldürmek için herşeyi yaptı,,, =))
insanlar sadece değişmesin istiyorum ,, annem hep kimse tek yaratılmadı herkesin var bi eşi der eee herkes sonunda eşini bulacaksa bu kibir niye ??
son iki yılda çok arkadaşım evlendi, üniversiteden ve çevremden.
tamam önceleri özeniyodum, beyaz gelinlik, bambaşka bir hayat, sevdiğin adamın yanında olması vs. ama sonra işin diğer tarafını düşündüm, bir evin sorumluluğu, her işin sana bakması, memnun etmen gereken kişilerin çoğalması...hepsini düşününce gözüm korkardı ve en iyi yerin anne babamın yanı olduğuna karar verdim.
uzun süreli bir ilişkim var. sevgilimin ailesi evlenmemiz için bekliyor, tanışmak için babamın tamam demesini bekliyorlar ama babam yaşım yirmibeş olmadan isteme olayının bile olmayacağını söyledi.
ney yalaln söyliyim babamın tombik yanakları, annemin sıcak kucağını bırakmak o kadar zor geliyor ki otuzuna kadar vermem dese beklerim galiba
Hayat! Bacım ben seni 30-35 sandım vallahi ya Allah iyiliğini versin senin dur kız daha 21indeymişsin yaşını görünce şoka girdim.Merak etme canım benim, karşına daha neleri neleri çıkar inşallah daha çok zamanın var. :) Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Ne demişler, geç olsun güç olmasın.
evet daha çok erken belki evlilik için ama toplum baskısı insanı delirtiyo,,, hadi evlen hadi evlen diyen akrabalarla dolu etrafım,, ama ben onları dinlemicem tekrar aşık olmayı beklicem mutlaka beni hak eden biri çıkacak karşıma ve ben o sadık aşkı bekliyorum inşallah hakkımızda hayırlı olan ne varsa gerçek olur inşallah =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?