Arkadaşlarla otururken erkek arkadaşımın anlattığı şeyi pat diye söyledim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Bugün işyerinden arkadaşlar akşam dışarı çağırdı. Bende yine bomboş ve çok konuşuyordum . Erkek arkadaşım bugün birinin işe kotla geldiğini ve apar topar çıktığını söyledi. Bende bu akşam anlatırken olayı kızlara o kişinin kotla geldiğini apar topar çıkmış felan dedim . Erkek arkadaşım eğildi bunu ben söylemiştim felan dedi bende yok ya sen söylemedin biri daha söyledi dedim . Ya ben neden böyleyim ya sürekli konuşuyorum . Ne zaman kendimi değiştireceğim

Siz neden bunu anlatmaya değer bir şey gibi gördünüz anlamadım, orasını geçtim, sevgilinize ne????

Kadın/ adam kot pantolonla gelmişse ona ne?? Bir de kotla gelip hemen çıkmak arasında nasıl bir bağlantı var Allah aşkına??

Ne boş muhabbetler ediyorsunuz hep birlikte… kusura bakmayın ama yani böyle görünüyor dışarıdan.

Bunu dedikodu olarak mı söylediniz yani o kişiyi eleştirme amaçlı falan? Kot giymiş, işten çıkmış. Pek anlayamadım. Ama genel olarak insanların söylediği her şeyi hemen istemsiz bir şekilde başkasına anlatıyorsanız, bundan sonra konuşurken cümleyi ilk önce içinizden tekrar edin, söylenmesi gereken bir şey mi değil mi diye teyit etme amaçlı. Bu şekilde de çözemiyorsanız, biri size önemli ve gizli bir şey anlatmak veya sırrını vermek üzereyken "ben bunu kesin başkasına ağzımdan kaçırırım" şeklinde uyarın ki, önemli konuları sizinle paylaşmasınlar :)

Bu şimdi dert öyle mi

Peki

Sende en sinir olduğum şey ne biliyormusun zorunlu konutu yazıp jet hızıyla yok oluyorsun ya buda benim derdim iste

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…