- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Siz neden bunu anlatmaya değer bir şey gibi gördünüz anlamadım, orasını geçtim, sevgilinize ne????Bugün işyerinden arkadaşlar akşam dışarı çağırdı. Bende yine bomboş ve çok konuşuyordum . Erkek arkadaşım bugün birinin işe kotla geldiğini ve apar topar çıktığını söyledi. Bende bu akşam anlatırken olayı kızlara o kişinin kotla geldiğini apar topar çıkmış felan dedim . Erkek arkadaşım eğildi bunu ben söylemiştim felan dedi bende yok ya sen söylemedin biri daha söyledi dedim . Ya ben neden böyleyim ya sürekli konuşuyorum . Ne zaman kendimi değiştireceğim
Bugün işyerinden arkadaşlar akşam dışarı çağırdı. Bende yine bomboş ve çok konuşuyordum . Erkek arkadaşım bugün birinin işe kotla geldiğini ve apar topar çıktığını söyledi. Bende bu akşam anlatırken olayı kızlara o kişinin kotla geldiğini apar topar çıkmış felan dedim . Erkek arkadaşım eğildi bunu ben söylemiştim felan dedi bende yok ya sen söylemedin biri daha söyledi dedim . Ya ben neden böyleyim ya sürekli konuşuyorum . Ne zaman kendimi değiştireceğim
Kimse anlamadı.Hiç bir şey anlamadım ?
Yarabbi sana şükürler olsun. Aydınlanmanın böylesi ❤❤❤❤Bende yine bomboş ve çok konuşuyordum .
Sadece konusmuyorsunuz, yaziyorsunuz da.Ya ben neden böyleyim ya sürekli konuşuyorum .
Birisi kotla gelmiş ben de o kadarını anladımHiç bir şey anlamadım ?
Bu şimdi dert öyle miBugün işyerinden arkadaşlar akşam dışarı çağırdı. Bende yine bomboş ve çok konuşuyordum . Erkek arkadaşım bugün birinin işe kotla geldiğini ve apar topar çıktığını söyledi. Bende bu akşam anlatırken olayı kızlara o kişinin kotla geldiğini apar topar çıkmış felan dedim . Erkek arkadaşım eğildi bunu ben söylemiştim felan dedi bende yok ya sen söylemedin biri daha söyledi dedim . Ya ben neden böyleyim ya sürekli konuşuyorum . Ne zaman kendimi değiştireceğim
Bir de ne yazarsak yazalım beğeni atıyor. Değişik bir çarBu şimdi dert öyle mi
Peki
Sende en sinir olduğum şey ne biliyormusun zorunlu konutu yazıp jet hızıyla yok oluyorsun ya buda benim derdim iste
Aaa bak onu hiç ihmal etmiyorBir de ne yazarsak yazalım beğeni atıyor. Değişik bir çar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?