- 28 Mart 2020
- 21.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.080
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ahahahah ya çayı puskurttum duvaraaaaaaa.Zorunlu senin konuların daha bi aksiyonlu olurdu eskiden, faklamayan fakbadi, prezervatif gören masum köylü, kucağında ağlayıp sevgilisini anlatanlar filan. Sen bu konu açma işini iyice Mehmet Ali Erbil'in, seyircinin ağzına soktuğu macar salamına döndürdün; onu bile izlerken daha aksiyon vardı, daha anlaşılabilir bir hareketti hani anlatabiliyor muyum? Derdinin ne olduğu bile belli değil filan. Dalga geçesim var, geçemiyorum, mevzun o kadar havada ve boş ki.
Derdi yok herşeyi çok konuşanın derdi olmaz kiMadem öyle cok konuskan bi tipsin burda niye konuları açıp kayboluyosun? Hem senin erkek arkadasın mı var
Yılın çifitİkinizde boşboğazsınız
Biraz kendinizi tutun her ortamda sürekli konuşmaya çalışmayın. Dinlemeyi deneyin biraz da başkaları konuşsun siz dinleyin. Çok konuşan insanları kimse sevmez. Arkanızdan kötü konuşurlar o yüzden biraz dikkat diyorumBugün işyerinden arkadaşlar akşam dışarı çağırdı. Bende yine bomboş ve çok konuşuyordum . Erkek arkadaşım bugün birinin işe kotla geldiğini ve apar topar çıktığını söyledi. Bende bu akşam anlatırken olayı kızlara o kişinin kotla geldiğini apar topar çıkmış felan dedim . Erkek arkadaşım eğildi bunu ben söylemiştim felan dedi bende yok ya sen söylemedin biri daha söyledi dedim . Ya ben neden böyleyim ya sürekli konuşuyorum . Ne zaman kendimi değiştireceğim
Kot sert ve sürtünmeye engelllBizde iş yerine kotla geliyoruz hatta bazı arkadaşlarımız yırtık kotla geliyor konu bunun neresinde? Bu konudan çıkartılması gereken ders nedir?
aaa olur mu zorunlunun bütün konularına hakimim kadınlar kulübünde zorunlu alanı tanımayan kaç tane şanslı insan kaldı ki zatenKot sert ve sürtünmeye engelllne demek istediğimi anlamadıysanız zorunluşun konularına bakın
Tuhaflık bizde değil yani
Bunu yazmak için mi hortlattınız konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?