- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Teşekkür ederim çok makbule geçti
Rica ederim arkadasimTeşekkür ederim çok makbule geçti
Canı sıkıldı adam yine yazmadı buna buda buralarda insanlarla dalga geçiyor başka bir açıklaması yokSiz neden bunu anlatmaya değer bir şey gibi gördünüz anlamadım, orasını geçtim, sevgilinize ne????
Kadın/ adam kot pantolonla gelmişse ona ne?? Bir de kotla gelip hemen çıkmak arasında nasıl bir bağlantı var Allah aşkına??
Ne boş muhabbetler ediyorsunuz hep birlikte… kusura bakmayın ama yani böyle görünüyor dışarıdan.
Kalmadi o ahir zaman konulariZorunlu senin konuların daha bi aksiyonlu olurdu eskiden, faklamayan fakbadi, prezervatif gören masum köylü, kucağında ağlayıp sevgilisini anlatanlar filan. Sen bu konu açma işini iyice Mehmet Ali Erbil'in, seyircinin ağzına soktuğu macar salamına döndürdün; onu bile izlerken daha aksiyon vardı, daha anlaşılabilir bir hareketti hani anlatabiliyor muyum? Derdinin ne olduğu bile belli değil filan. Dalga geçesim var, geçemiyorum, mevzun o kadar havada ve boş ki.
Ayy keşke erkek arkadaşınız birisinin giydiği kotu süzeceğine,bunun üstünden boş muhabbet döndüreceğine, siz de bunu buraya yazacağınıza iki kelam kitap okusanız da onun muhabbetini yapsanız.Boş işlerBugün işyerinden arkadaşlar akşam dışarı çağırdı. Bende yine bomboş ve çok konuşuyordum . Erkek arkadaşım bugün birinin işe kotla geldiğini ve apar topar çıktığını söyledi. Bende bu akşam anlatırken olayı kızlara o kişinin kotla geldiğini apar topar çıkmış felan dedim . Erkek arkadaşım eğildi bunu ben söylemiştim felan dedi bende yok ya sen söylemedin biri daha söyledi dedim . Ya ben neden böyleyim ya sürekli konuşuyorum . Ne zaman kendimi değiştireceğim
Yine beğeni yaptı gitti bak…Siz neden bunu anlatmaya değer bir şey gibi gördünüz anlamadım, orasını geçtim, sevgilinize ne????
Kadın/ adam kot pantolonla gelmişse ona ne?? Bir de kotla gelip hemen çıkmak arasında nasıl bir bağlantı var Allah aşkına??
Ne boş muhabbetler ediyorsunuz hep birlikte… kusura bakmayın ama yani böyle görünüyor dışarıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?