Arkadaşlarla otururken erkek arkadaşımın anlattığı şeyi pat diye söyledim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canı sıkıldı adam yine yazmadı buna buda buralarda insanlarla dalga geçiyor başka bir açıklaması yok

Sonra yine konu açıyorsun

Bi önceki konun saat dörtten bu yana aramadı diye
Bak şimdi bu sefer 3 den bu yana aramayacak sonra yine konu açıcan

Ama ben ama ben 30 dk şey yapıyorum o dörtten beri aramıyor diye

Sonra bize zulüm

Bence bu tam özguvensizlikle alakali boş boş konuşurken kişiler arasinda yer almaya bende varim beni dışlamayın gibi bos bir amacla yer edinmeye çalışıyorsunuz ...sanirim kucukken aileniz sus konisma fikir verme sizi cok gormezden geldi sizde suan konuşmayı her ne olursa olsun ozelliklede dedikoduyu marifet sanip digerleri arasinda yer almaya çalışıyorsunuz. Bunu asmanin tek yolu bol bol gelisim kitabı okumaktir...

Sen mazoşistsin değil mi buraya gelip linclenmek istiyorsun muhtemelen ... Yani bilerek yapmasanda bu seni rahatlatıyor.. bebeklik çağında oral dönemde annenle aranda sevgi bağı iyi olusmamissa böyle şeyler olabiliyormuş istersen tedavi ol.

Zorunlu senin konuların daha bi aksiyonlu olurdu eskiden, faklamayan fakbadi, prezervatif gören masum köylü, kucağında ağlayıp sevgilisini anlatanlar filan. Sen bu konu açma işini iyice Mehmet Ali Erbil'in, seyircinin ağzına soktuğu macar salamına döndürdün; onu bile izlerken daha aksiyon vardı, daha anlaşılabilir bir hareketti hani anlatabiliyor muyum? Derdinin ne olduğu bile belli değil filan. Dalga geçesim var, geçemiyorum, mevzun o kadar havada ve boş ki.

Kalmadi o ahir zaman konulari

Ayy keşke erkek arkadaşınız birisinin giydiği kotu süzeceğine,bunun üstünden boş muhabbet döndüreceğine, siz de bunu buraya yazacağınıza iki kelam kitap okusanız da onun muhabbetini yapsanız.Boş işler

Yine beğeni yaptı gitti bak…

Of Z zorunlualann of, dengemizi bozdun hepimizin birkaç ayda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…