- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
İstanbul avcilarda yim dostlar hep uzakta insan dertlesecegi dost ariyo ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayda yılda 1Ben hiç aramıyorum
Allaha şükür çok iyi dostlarım var uzakta da olsalar konuşma dertleşme anlaşma yollarını buluyoruz :)
Siz de öyle yapın, uzakta da olsalar mutlaka konuşmanın görüşmenin bir yolunu bulursunuz :))
O konuda dertli yim sıkılıyorumKonu yanlış yere açılmış. .
Telefon var iletişim araçları var, illa yüzyüze görüşmek de değil bence..Ayda yılda 1
Ewet bulamadım bna mi üzüldünBi arkadas bulamadin kendine be eslem!![]()
O da sık sık olmuyo cnm hepsi evli uğraş icindeTelefon var iletişim araçları var, illa yüzyüze görüşmek de değil bence..
Hehehe Sağol bn gerçek dost istiom
Hehehe Sağol bn gerçek dost istiom![]()
Vay be 10 kiloluk böbrek taşı !
Öyle yapiom cnm sevdiğim insanlar var da uzaktao zaman buraya sık sık takıl, mutlaka kafana göre birilerini bulursun..
Ne anlamadımVay be 10 kiloluk böbrek taşı !
Yok ya alakam olmaz insan gerçekten sikiliyo hep ewdeKucukken muzik kanallarinda altyazi gecerdi boyle ben x su sehirde yasiyorum seviyeli arkadasliklar icin msj atin gibi olmus konu sahibi![]()
Saka yaptim tabiki koskoca kadin bunu yapcak haliniz yok tabiYok ya alakam olmaz insan gerçekten sikiliyo hep ewde
Yani cnm kizimla zaman geçirmeye clsym sen nerde otrynSaka yaptim tabiki koskoca kadin bunu yapcak haliniz yok tabi